Altın Alacaklar Dikkat Haberleri

İngiliz Bankası analisti: Altın tüm zamanların rekorunu kırabilir İşte çarpıcı 2021 altın tahmini!

"Altın düşmeye devam edecek mi" sorusu yatırımcıların gündeminden düşmüyor. Şubat ayına hızlı başlayan altın fiyatları ikinci gününde sert düştü. Analistler altın fiyatlarının teşvik paketlerini beklediğini belirtti. Bu süreçte dikkat çeken bir yorumda Standard Chartered bankasının analistlerinden Suki Cooper'dan geldi. Cooper ons altın için rekor tahminde bulunarak yılın ikinci çeyreğinde ons altının 2.070 dolar olabileceğini söyledi.

Finans 04-02-2021 09:51

Gram altın ne kadar? 10 Eylül 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ikinci haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 10 Eylül 2020 Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 10-09-2020 06:52

Gram altın ne kadar? 9 Eylül 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ikinci haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Eylül 2020 Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 09-09-2020 06:52

Dolardaki yükseliş altın fiyatlarını nasıl etkileyecek? Uzmandan ABD'deki 3 Kasım başkanlık seçimleri için dolar ve altın tahmini!

Dolar fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Dün 7,46 ile rekor kıran dolar kuru bugün de 7,4824’ye yükselerek rekor tazelemeye devam etti. Peki dolar fiyatlarının artması altın fiyatlarında nasıl etkili olacak? ABD Başkanı Trump'ın açıklamaları ile birlikte yatay bir seyir izleyen altın fiyatları artacak mı? 3 Kasım ABD Başkanlık seçimlerine dikkat çeken uzmanlar, altın fiyatları ne olacak tahmini açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Finans 08-09-2020 12:05

Altın Alacaklar Dikkat

Altın Alacaklar Dikkat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Altın Alacaklar Dikkat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gram altın ne kadar? 8 Eylül 2020 Salı Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatı son durum nedir?

Eylül ayının ikinci haftası altın fiyatları ne olacağı merak ediliyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 8 Eylül 2020 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası!

Finans 08-09-2020 06:34