Altın Almalı Mı Haberleri

Citigroup: Emtia fiyatlarındaki yükseliş devam etmeyecek

Citigroup'tan yapılan açıklamada emtia fiyatlarında yeni bir süper döngünün olmayacağı ve yükselişin devam etmeyeceği belirtildi. Öte yandan enerji fiyatlarına ilişkin ise, 2022'nin ilk çeyreğinde fiyatların gerileyeceği öngörüldü.

Finans 07-12-2021 16:23

Kasım ayında yatırımcısına en çok külçe altın kazandırdı

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde kasımda en yüksek aylık reel getiri yüzde 15,93 ile külçe altında gerçekleşti. Finansal yatırım araçları yıllık olarak değerlendirildiğinde Amerikan doları TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 10,35 yatırımcısına en yüksek reel getiriyi sağlayan yatırım aracı oldu. Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde ise Amerikan doları nedeniyle yüzde 13,43 kayıp gerçekleşti.

Finans 07-12-2021 11:05

İslam Memiş'ten altın yatırımcısına önemli uyarı! Altın almalı mı satmalı mı?

Haftaya dolar/TL kurundaki yükselişle rekor tazeleyerek başlayan gram altın, 795 TL’yi gördü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ‘Altın almalı mı, satmalı mı?’ sorusuna cevap arayan yatırımcılara seslenerek, “Şu anda dövizin ya da diğer yatırım araçlarının alınabilir olduğunu düşünmüyorum. Eğer vatandaşlar kendilerine biraz daha vakit tanıyabilirlerse, o puslu havanın dağılmasını bekleyebilirlerse isabetli bir karar vermiş olabilirler." açıklamasını yaptı.

Finans 07-12-2021 10:49

Altın fiyatları düşecek mi? Altındaki düşüş sürer mi? Altın ne olur?

Altın fiyatlarındaki değişim vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi sorusu sürekli olarak soruluyor. Bu konuda uzmanların beklentileri de merak ediliyor. Son olarak Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman, İHA’ya altındaki düşüş sürer mi konusunda görüşlerini aktardı. Peki, altın ne olur?

Finans 27-08-2020 12:45

Diğer Haber Etiketleri

reşat altın 1 ons 1 ons altın 22 ayar gram altın 24 ayar altın 24 ayar gram Amerikan Doları altın fiyatları Dünya Altın Konseyi altın ne olacak altın ne olur altın neden düşüyor altın para altın yarım altının gramı kaç altının gramı kaç lira cumhuriyet altını kaç cumhuriyet altını kaç ayar çeyrek altın fiyatı canlı çeyrek altının fiyatı canlı altın fiyatları büyük altın bugün altın bugün altın fiyatları ne kadar bist 100 fiyatları altın fiyatları altın 22 ayar altın alınır mı altın analiz altın cumhuriyet altın daha düşer mi altın dolar altın fiyatları 22 ayar altın fiyatları 22 ayar bilezik altın fiyatları altın fiyatları altın fiyatları çeyrek altın fiyatları çeyrek altın altın fiyatları ne kadar oldu altın gram fiyatı emtia piyasaları dolar takip dolardaki yükseliş doların fiyatı dünya piyasaları yarım altın fiyatları tam altın fiyatı tam altın fiyatı ne kadar küçük altın fiyatları çeyrek altın fiyatları çeyrek altın alım altının gramı kaç lira 2020 bugün ne kadar çeyrek altın altın fiyatları 22 ayar gram altın altın fiyatları çeyrek altın fiyatları altın fiyatı canlı 22 ayar gram altın fiyatları kapalıçarşı altın cumhuriyet altın tam altın fiyatları altın fiyatları 22 ayar gram altın fiyatları nasıl fiyatları altın altın fiyatları yarım altın fiyatları düştü mü piyasalarda altın bugün altın fiyatları ne gram altın fiyatları 22 ayar altında düşüş platin fiyatları 1 gram gram altın dolar bugün altın fiyatları ne kadar oldu çeyrekaltın altın fiyatları ne oldu altın fiyatları 22 gramı kaç lira temmuz altın fiyatları 1 ons altın kaç gramdır mehmet ali yıldırımtürk altın fiyatı ne kadar olacak fiyatı canlı altın yükseliyor ne kadar çeyrek uzun vadede altın beşlik altın

Altın Almalı Mı

Altın Almalı Mı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Almalı Mı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Altın alıp satacaklara çok önemli uyarı

Dolardaki artışa birlikte altın fiyatları da yükseliyor. Vatandaş önünü görmeye çalışıyor. Altın almalı mı satmalı mı cevabını Kapalıçarşı esnafı verdi.

Finans 12-03-2015 09:06

Altın Bugün Kaç Para -Altın Fiyatları Ne Oldu

Çeyrek Altın Yarım altın fiyatı ve altın fiyatları ne durumda? Altın fiyatları nasıl bir çizgi izleyecek. Altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları ne kadar?

Finans 07-07-2014 11:42

Altına yatırım yapacaklara önemli uyarı!

Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yatırımcıya uyarı geldi.

Finans 06-11-2013 14:51

Altını almalı mı satmalı mı?

Piyasalarda para gelecek çoşkusu yaşanırken emtialarda bu sevinçten nasibini aldı. Gözler altında. Altını bu seviyerlerden almalı mı satmalı mı yükseliş ne kadar sürecek?

Finans 27-01-2012 09:44

Elinde altın olan ne yapsın?

Altın yatırımcısı nasıl bir yol izlesin? Altın almalı mı, satmalı mı? 10 yıl içinde fiyatlar ne olur?

Finans 16-11-2011 11:27