Altın Beklentisi Haberleri

2000 dolar mazide kalacak! ons altın yükselişe geçti, uzmanlar beklentilerini açıkladı!

2023 yılında yatırımcısına yüzde 78 kazanç sağlayan altında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ons altında yükseliş eğiliminin süreceğini ve 2000 doların altındaki fiyatların artık "mazide" kalacağını söylüyor.

Finans 05-01-2024 08:30

Altın alacaklar dikkat! Analistten gram altın için 395 TL yorumu: Gram altın ne zaman yükselecek?

Altın yatırımcılarının ekonomik toparlanmalara ve koronavirüs aşısı gelişmelerine odaklanması ons altın fiyatlarının 1.800 doların altına inmesine neden oldu. Aşağı yönlü eğilime devam eden altının 50 günlük hareketliliği 200 günlük ortalamanın aşağısında kalmasına çok az kaldı. Analistlerin "ölüm kavşağı" dedikleri bu harekette daha fazla kayıplar olacağı öngörülüyor. Peki gram altın nasıl bir yön izleyecek? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? İşte analistlerden altın beklentileri...

Finans 05-02-2021 12:11

Analistlerden güncel altın ve dolar yorumu... Altın ne zaman yükselecek? Altın ve dolar için kritik eşiği verdi!

Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcıların gözleri Fed toplantısından çıkacak sonuca çevrildi. Bu süreçte dolar/TL kurunda dikkat çeken düşüş son 6 ayın en düşük seviyesine kadar indi. Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamasına odaklanan yatırımcılar, 28 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyeye inen gram altın yükselecek mi merak ediyor. Uzmanlar Fed toplantısını değerlendirerek güncel altın yorumlarını paylaştı. İşte analistlerin 2021 altın beklentileri ve dolar yorumları...

Finans 27-01-2021 16:31

6 farklı uzmandan güncel altın ve dolar beklentileri... Joe Biden'ın başkanlığı dolar ve altın yükselir mi?

Janet Yellen'ın göreve başlama konuşmasında kur politikalarına ilişkin açıklamasında altın sert bir şekilde yükseldi. Bu süreçte Bloomberg Dolar Spot Endeksi ise açıklamalarla birlikte geriledi. Bu akşam Joe Biden ABD başkanlığını resmen devralmış olacak. Bu durumun ile birlikte Biden'ın konuşmasının ardından altın ve dolar/TL fiyatları nasıl bir yön izleyecek merak ediliyor. Analistlerin bu süreçte altın fiyatlarına ilişkin olumlu yorum yaptılar. Güncel altın ve dolar yorumları haberimizde...

Finans 20-01-2021 15:56

Diğer Haber Etiketleri

2 bin dolar Altın Ekonomik büyüme altın kuru altın ne olacak altın ne olur altın ne zaman yükselir altın neden düşüyor altın ons altın tahminleri altın ve dolar yorumları altın yorum altın yorumları uzman altın yorumu altında son durum altının fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın satış fiyatı canlı altın canlı altın piyasası canlı döviz canlı döviz fiyatları bugün altın fiyat gümüş fiyatları gümüş fiyatları ne olur gümüş gram güncel altın grafiği güncel altın kuru güncel altın yorumları güncel dolar gram altın fiyatı gram altın satış fiyatı gram altında son durum gram altının fiyatı anlık altın anlık altın kuru anlık altın piyasası altın da son durum altın düşer mi altın düşüyor altın fiyatı altın fiyatları bugün altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları düşer mi altın fiyatları grafik altın fiyatları ne olacak altın fiyatları ne olur altın fiyatları son durum altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın grafik dolar ons dolar ve altın dolar ve altın fiyatları dolar yükselir mi dolarda son durum dolarin doların seyri döviz fiyatları dolar altın dolar düşecek dolar düşecek mi dolar düşer mi dolar kac tl dolar ne olur ons ons fiyatı tl dolar altın düşmeye devam edecek mi ekonomi dolar bugün için altına yatırım yapılır mı bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları son altın fiyatları düşmeye devam edecek mi dolar düşecek mi yükselecek mi dolar kuru ve altın altın fiyat çeyrek altın fiyatları bugün altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar gr hisse senetleri altın fiyatları 2021 yatırım tavsiyesi altın fiyatları nasıl altın fiyatları artar mı altın kuru fiyatları dolar düşer çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar piyasa fiyatları dolarda son durum nedir altın ve gümüş fiyatları gram altın yorumu altını ne kadar gram altın dolar kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu uzmanlardan altın yorumları altının seyri altın yükselişi uzman altın altın yıl piyasalar bugün çeyrek altının ons fiyatları altın fiyatları bugün ne güncel dolar tl gram altın yükselecek mi alt gram güncel altın yorumları uzman altın dalgalanma altın ve gümüş fiyatları ne olur gümüşün altının ons stop loss altın ve borsa

Altın Beklentisi

Altın Beklentisi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Beklentisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Altın 440 TL toparlanma bölgesinde... 12 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın yılın ikinci haftasını da karla kapattı, üçüncü haftasına düşüşle başladı. Salgının yarattığı panik yatırımcıların tercihlerini de alt üst etti. Yılın en çok konuşulan yatırım aracı altın oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 12 Ocak 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 12-01-2021 07:08

Analistlerden gram altın için yükselme beklentisi... Uzmanlardan güncel altın ve dolar yorumları! Uzman analistten altın grafik yorumu!

Altın, doların değer kazanması ve ABD Hazine tahvil faizlerinin yükselmesiyle birlikte son iki aydaki en büyük düşüşünü yaşadı. Son 4.5 ayın kaybını gören dolar fiyatları düşmeye devam ederken, altın fiyatları yükselecek mi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Uzmanların güncel dolar beklentilerini araştıran vatandaşlar, altın fiyatları düşecek mi yoksa dolardan etkilenerek düşecek mi sorusuna cevap arıyor. Peki uzmanlar altın fiyatları için ne diyor? İşte uzmanlardan altın tahminleri...

Finans 11-01-2021 16:17

Dev bankadan 2021 altın tahmini... 11 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 11 Aralık Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 11 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 11-12-2020 07:12

Altın düştü, uzmanlar yorumladı... 10 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 10 Aralık Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 10 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 10-12-2020 07:22

Uzman yorumlarıyla ... 9 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum nedir?

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Aralık Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 9 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 09-12-2020 07:05

Uzman yorumlarıyla... 2 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Aralık Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 2 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 02-12-2020 07:07

Uzmanlardan altın düşüş beklentisi... Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Moderna’nın geliştiği aşının ciddi derecede etkisinin olmasına dair yapılan haberlerden sonra altın hareketliliğine devam etti. Geçtiğimiz ay yaklaşık yüzde 6'ya yakın değer kaybeden külçe altın yeni ayda nasıl bir tablo çizecek merak ediliyor. Uzmanların aşı gelişmelerinin ardından altın beklentilerini güncellemesi, altın yatırımcılarını meraklandırdı. Altın fiyatları ne olacak? İşte uzmanlardan güncel altın yorumları...

Finans 01-12-2020 15:36

Uzman yorumladı: Altının tekrar 450 TL'yi görmesi hayal... İşte 2021 altın fiyatı tahmini! Altın fiyatları artışa devam edecek mi, ne olacak?

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları tekrar artmaya başladı. Altın fiyatı tahminlerini yapan uzmanlardan Hacıoğlu Madencilik İcra Kurulu Başkanı Yasin Hacıoğlu, altının 450 TL'yi görmeyeceği yorumunu yaptı. Merkez Bankası faiz kararının altına etkisi oldukça kısa oldu. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte uzmanından 2021 yılı için altın beklentisi!

Finans 23-11-2020 12:35

Faiz artırımına piyasaların tepkisi... Uzmandan faiz artınca dolar ve altın fiyatları yükselir mi düşer mi tahmini!

Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısında faiz artırma kararı alınınca ne olacak araştırmaları başladı. Faiz artırımı kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler sorusu gündem oldu. Uzmanlardan faiz kararı beklentisi açıklamaları gelmeye başladı. Peki faiz artırımı ile dolar düşer mi yükselir mi? Faiz artarsa altın düşer mi? İşte uzman yorumları ve beklentileri...

Finans 20-11-2020 08:22

Merkez Bankası faiz artırınca piyasalarda ne olur... Uzmandan faiz artarsa dolar ve altın fiyatları yükselir mi düşer mi açıklaması!

Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısında faiz artırma kararı alınınca ne olacak araştırmaları başladı. Binlerce kişinin gözü kulağı Merkez Bankası'na yöneldi. Faiz artırımı kararı altın fiyatlarını nasıl etkiler sorusu gündem oldu. Uzmanlardan faiz kararı beklentisi açıklamaları gelmeye başladı. Peki faiz artarsa dolar düşer mi yükselir mi? Faiz artarsa altın düşer mi? İşte uzman yorumları ve beklentileri...

Finans 19-11-2020 12:31

Edward Moya: Altın fiyatları yükselecek... İşte aşının altın fiyatlarına etkisi!

Aşı haberleri olumsuz mali teşvik görünümü ve karantina önlemlerini geride bırakarak 1900 doların altında seyretti. Altın yatırımcıları koronavirüs yasaklarının da başlamasıyla birlikte altın fiyatları yükselecek mi araştırmasına başladı. Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, altın fiyatlarının yükseleceğine dair açıklama yaptı. İşte uzmanından son dakika altın beklentisi açıklaması...

Finans 18-11-2020 15:08

2021'de hangi hisseye yatırım yapılır... Uzman Borsa Stratejisti'nden dikkat çeken öneri! 2021'de borsada hangi sektör kazanacak?

ABD hisseleri geçtiğimiz hafta piyasalarda büyük bir döngü yaşadı. Teknoloji ve büyüme odaklı hisseler, ekonomik hareketliliğe duyarlı hisselerin oldukça gerisinde kaldı. Sürekli değişen piyasa döngüsü içinde 2021'de borsada hangi hisseler kar edecek, 2021'de hangi sektörün hisseleri öne çıkacak araştırılıyor. Borsa Stratejisti Art Hogan CNBC’ye yaptığı röportajda 2021'de hangi hisseye yatırım yapılmasına dair yorum yaptı. İşte uzmanından 2021 hisse senetlerine dair öneriler ve yorumlar.

Finans 17-11-2020 13:25

4 uzmandan altın fiyat beklentisi... Aşıdan sonra altın almak karlı mı? Ne zaman altın alınır? Altın fiyat tahmin yorumları ve altın grafiği!

Altın fiyatlarının her geçen gün dikey mi yoksa düşey mi gideceğini tahmin etmek zorlaşıyor. Küresel piyasalardan dolayı "altın ne zaman alınır" karıştıran yatırımcılar, altın almanın kar sağlayıp sağlamayacağını çözmeye çalışıyor. Altına yatırım yapan yatırımcılar uzmanların altın tahminlerini araştırırken dört farklı uzmanın altın yorumunu haberimizde derledik. İşte dört farklı uzmanların altın tahminleri ve altın grafiği...

Finans 13-11-2020 16:24

Uzman yorumladı, Altın 2 bin dolar seviyesini görecek... Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olacak?

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı altın analizinde ons altın fiyatının 2 bin dolar seviyesine doğru ilerleyebileceği açıklandı. ABD seçimleri ve Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ardından piyasalar hareketlenmişti. Altın yatırımcıları geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana en yüksek karlarından birini almıştı. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte uzmanından altın beklentisi ve yorumu...

Finans 09-11-2020 15:50

Altın ve dolar için şok yıl sonu beklentisi! Aralık ayında...

Ülkemizde koronavirüsün etkisini göstermesiyle beraber ekonominin alacağı yön en çok merak edilen konulardan biri olmaya başladı. Ekonominin canlandırılması ve krizin baş göstermemesi adına devlet bütün kanallarını devreye sokarak önlem aldı. Ancak vatandaşlar 2020 yılının sonunda dolar ve altın kurlarının ne kadar olacağına dair yapılan tahminleri araştırıyor.

Finans 08-06-2020 13:50