Altın Bozdurma Haberleri

Kambiyo nedir, nasıl hesaplanır? Kambiyo vergisi ne demek?

Yatırım işlemleri ile alakalı olan kambiyo kavramı, altın veya döviz gibi değerler üzerinden gerçekleştirilen alım ve satım işlemlerinde karşımıza çıkar. Kambiyo, para yerine geçen değerleri ifade eder. Kambiyo nedir, nasıl hesaplanır?

Finans 05-07-2022 21:33

Meral Akşener'den yastık altı altın düzenlemesi tepkisi: Bu kazığı millete atamayacaksın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yastık altı altın düzenlemesiyle ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Hükümetten gelen döviz ve altın bozdurma çağrılarına tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener, "Milletimizden topladığın altınlarla yandaşların cebini doldurma peşindeysen bu kazığı millete atamayacaksın." diye konuştu.

Haber 16-02-2022 11:44

Altın bozdurmak için gitti, bir daha gelmedi! 9 yıldır mahkeme kapılarını aşındırıyor

İstanbul’da 9 yıl önce aracını satmak için anlaştığı şahsa aracını teslim edip parasını alamadığını belirten Mustafa Keskin, dolandırıldığı iddiasıyla 9 yıldır mahkeme kapılarını aşındırıyor.

Haber 04-12-2021 10:26

Fiyatlar yükseldi, 1 günde 1.5 milyonluk altın bozdurdular

Altın piyasasındaki hızlı yükselişi fırsat bilen vatandaşlar, yatırım amaçlı aldıkları altınları bozdurmak için soluğu kuyumcularda aldı. Bir günde toplam 1.5 milyon TL değerinde altın bozdurma işlemi gerçekleştiren kuyumcular, satış yapamadıklarını söyledi.

Finans 16-10-2021 23:51

Altın Bozdurma

Altın Bozdurma Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Bozdurma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cezaevi arkadaşı 2 kadın, kuyumcuya sahte altın satmak isterken yakalandı

MERSİN'de kuyumcuya sahte altın satmak isterken yakalanan cezaevinden arkadaş olan 2 kadın, adliyeye sevk edildi.

Haber 02-05-2019 10:00

DHA YURT BÜLTENİ -3

  Tabancalı saldırgana yaralı halde sopayla direndi Denizli'de nakliye firması sahibi Ercan Sert'in (45) üç gün önce iş yerinde uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 02-05-2019 09:50

Cezaevi arkadaşı 2 kadın, kuyumcuya sahte altın satmak isterken yakalandı

MERSİN'de kuyumcuya sahte altın satmak isterken yakalanan cezaevinden arkadaş olan 2 kadın, adliyeye sevk edildi.  Kadınlardan S.U.

Haber 02-05-2019 09:40

Kuyumcuya sahte altın satan kadınlardan ilginç çıkış

Mersin’de bir kuyumcuya 7 gram ağırlığında altın görünümlü sahte künyeyi sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın, adliyeye sevk edildi.

Haber 02-05-2019 09:09

Sahte altınları bozduran dolandırıcı tutuklandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde altın bozdurma bahanesiyle müşteri gibi kuyumcuya giren ve önce gerçek altınları gösterip daha sonrasında el çabukluğu ile yanında bulunan sahte altınları bozdurarak dolandırıcılık yapan şahıs yakalanarak tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesinde müşteri gibi kuyumcuya giren şahsın altın bozdurma bahanesiyle önce gerçek altınları gösterip daha sonrasında el çabukluğu ile yanında bulunan sahte altınları bozdurmasıyla gerçekleşen dolandırıcılık olayıyla alakalı çalışma başlatıldı.

Haber 29-01-2019 22:11

Sahte altınla kuyumcuyu dolandırmaya çalıştı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde gerçek altınları gösterip sahtesiyle kuyumcuyu dolandırmaya çalıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Haber 29-01-2019 21:42

'Altın fiyatları 200 liranın altına inerse, altın alımları patlar'

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, "Spekülatif ataklarla afaki yükselen altın fiyatları yastıkaltındaki altını büyük ölçüde eritti. Şu anda bir durgunluk var. İnsanlar beklemede. Altının gramı 200 lira seviyelerinde kalırsa insanlarımız altına büyük bir talep gösterir. Fiyatların 200 liranın da altına gerilemesi halinde vatandaşın altın alımları patlar. İç piyasa da harekete geçecek." dedi.

Finans 12-11-2018 11:09

Yastıkaltındaki altın büyük ölçüde eridi

İKO Başkanı Mustafa Atayık: - "Spekülatif ataklarla afaki yükselen altın fiyatları yastıkaltındaki altını büyük ölçüde eritti. Şu anda bir durgunluk var. İnsanlar beklemede. Altının gramı 200 lira seviyelerinde kalırsa insanlarımız altına büyük bir talep gösterir" - "Fiyatların 200 liranın da altına gerilemesi halinde vatandaşın altın alımları patlar. İç piyasa da harekete geçecek" - "Şu an kuyumcu esnafımız, zanaatkarlarımız, sanayicimiz çok zor durumda. Kapattığımız krediyi geri alamıyoruz. Teminatlarımız yetersiz kaldı" - "İKO Altın Ekran'la altın bozarken yaşanan kafa karışıklıkları, kötü niyetli kişilerin suistimalleri önlenecek ve altın fiyatlarının anlık duyurulması yönünde bir standart getirmiş olacağız"

Finans 10-11-2018 11:11

Erdoğan'ın çağrısına Adana'dan rekor destek: 3 günde 1 ton altın bozdurdular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yastık altındaki döviz ve altınları bozdurun" çağrısında bulunmasının ardından geçen 3 gün içinde Adanalılar 1 ton altın bozduruldu. Yoğunluk yaşanan kuyumcularda vatandaş altın bozdurmaya devam ediyor.

Finans 16-08-2018 17:11

Şoförlerden Türk lirasına destek

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek vermek ve dolar üzerinden yapılan spekülatif girişimlere tepki için dövizlerini bozdurdu - Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın: - "15 Temmuz'da FETÖ'nün silahla yapamadığı darbeyi şimdi ekonomik darbeyle yapmaya çalışanlara gerekli dersi vermek için tüm Sincanlıları dövizlerini ve altınlarını bozdurmaya davet ediyorum"

Haber 15-08-2018 16:32

Gurbetçi ilçe dolar ve avroya karşı seferberlik ilan etti

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan ilçesinde, esnaf ve sanatkarlar odasınca dolar ve avro yerine Türk lirasının kullanılması amacıyla kampanya başlatıldı - Karakoçan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Aydın: - "Halkımızın ve esnafımızın büyük çoğunluğu başlatmış olduğumuz kampanyaya destek vererek iş yeri ve konut kiralarını Türk lirası üzerinden almaya başladılar. Bu dolar ve euro karşısında bir milli duruştur"

Haber 14-08-2018 20:33

İsveç'te Türk parasına destek

Başkent Stockholm'de yaşayan Afgan, Somalili ve Sudanlı 3 kişi bir miktar İsveç kronunu Türk lirasına çevirerek, sembolik de olsa Türkiye'ye destek olduklarını belirtti

Haber 14-08-2018 17:39

Türk lirasına destek kampanyası

HAKSİAD Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek verdi - HAKSİAD Başkanı Ramazan Azboy: "Bu komployu nasıl 15 Temmuz'da tanklara ve silahlara karşı püskürttüysek, bu ekonomik savaşı da uygun argümanlarla püskürteceğimize inanıyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür, beraber hareket etme günüdür"

Haber 14-08-2018 16:12

Edirne'de Türk lirasına destek kampanyası

Edirneli iş adamı Mustafa Altunhan: - "Döviz bozduran vatandaşlarımız Yayla sahilinde yer alan tesisimize ücretsiz girebilir. İşletmemizdeki imkanlardan para vermeden faydalanabilirler" - "Tüm dövizlerimizi bozdurup Türk lirasına geçtik. 10 yeni otobüs aldık. 20 milyon liralık bir yatırım yaptık. Aldığımız otobüsler de yerli üretim. Yerli ve milli olmaya devam edeceğiz"

Haber 14-08-2018 15:45

STK'lerden Türk lirasına destek

Ankara 15 Temmuz Platformu'na bağlı 90 STK, ANKESOB ve Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı üyeleri, döviz ve altın bozdurdu - ANKESOB Genel Başkan Vekili Hüseyin Ar: - "113 esnaf odası ve 100 bin esnafa çağrı yaptık. Onlar da ellerindeki dövizlerini bozduruyorlar. 1 milyon dolara yakın dövizin bozdurulduğunu biliyoruz. Halkımızı da Türk lirasına destek olmaya çağırıyoruz"

Haber 14-08-2018 14:25

İş adamlarından Türk lirasına destek

Hatay'daki bir grup iş adamı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek verdi

Haber 14-08-2018 13:19

Türk lirasına destek kampanyası

İzmir'de vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek verdi

Haber 13-08-2018 18:03

Sendikalardan spekülatif atağa karşı birlik mesajı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay: - "Dolar üzerinden oynanan oyun papaz davası değil. Bu büyüyen ve gelişen Türkiye'nin verdiği korkudur. Bu darboğazdan da alnımızın akıyla çıkacağız" - Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci: - "15 Temmuz’da F-16’ları uçuranlarla, bugün dövizi zıplatanlar aynı şer odaklarıdır, çelik bilekliler olarak devletimizin yanındayız" - Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan: - "Ülke fertleri olarak, tasarruflarımızı dövizden TL’ye ve borsaya kaydırmalıyız. Dövizin yükselişi, ona olan talepten kaynaklıdır. Bu talebi azalttığımızda, kriz soğuyacaktır"

Haber 13-08-2018 15:06