Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu Haberleri

Altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Temmuz güncel gram, çeyrek altın ve ons altın fiyatları

Altın fiyatları ne kadar oldu sorusunun yanıtı, Türkiye'de bulunan binlerce altın yatırımcısı tarafından gündemde yer alıyor. Gram, çeyrek ve ons altında yatırımı bulunan kişiler, altının 16 Temmuz tarihli güncel alış ve satış fiyatını merak ediyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Temmuz güncel gram, çeyrek altın ve ons altın fiyatları.

Finans 16-07-2022 09:25

Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mayıs gram, çeyrek, yarım altın kaç TL oldu?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorusunun yanıtı, binlerce yatırımcı tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren sorgulanmaya başladı. Tüm dünyanın merakla beklediği FED faiz kararı öncesinde, altın fiyatlarında da kıpırdanma yaşanıyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? İşte 3 mayıs altın fiyatlarında son durum.

Finans 04-05-2022 09:28

2 Temmuz Altın Fiyatları | Bugün (2 Temmuz) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Hafta başından beri dalgalı bir seyirle ilerleyen altın fiyatları, dün itibariyle güne yükselişle başladı. Bugün ise uzun bir zamandır 500 sınırına yakın bir seyirde ilerleyen Gram altın, günü 494 seviyesinde açtı. Geçtiğimiz gün Dolar kurunun da etkisiyle 488 liraya kadar gerileyen Gram altın, daha sonra yükselişe geçerek günü 495 seviyesinde kapattı. Peki Altın fiyatları bugün ne oldu?

Finans 02-07-2021 07:28

18 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (18 Haziran) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Çarşamba günü açıklanan FED kararının ardından yükselişe geçen dolar kurundan sonra altın fiyatları da oldukça etkilendi. Türkiye Merkez Bankası ise yaptığı açıklamada faizleri yüzde 19 seviyesinde sabit bırakma kararı aldı. Dolar kurundaki bu hareketlilik sonucunda ise altın fiyatlarında tam tersi bir düşüş gözlemlendi. Gram altın dün 496 seviyesinde günü kapatırken, bu sabah itibariyle 497 seviyesinden güne başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Finans 18-06-2021 07:43

Diğer Haber Etiketleri

gram altın çeyrek altın tam altın döviz 2 bin dolar 22 ayar 22 ayar bilezik 22 ayar bilezik ne kadar 24 ayar Altın cumhuriyet altını altın fiyatları ons altın altın kaç altın kaç tl altın kuru altın ne altın ne kadar altın ne kadar oldu altın ne olur altın ne zaman yükselecek altın neden düşüyor altın ons altın satış altın satış fiyatı altın tahminleri altın yorumları uzman altın yorumu altında altının fiyatı altının ons fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek çeyrek altın alış çeyrek altın alış fiyatı çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın ne çeyrek altın ne kadar oldu çeyrek altın satış çeyrek altın satış fiyatı canlı altın bir gram altın bugün ne kadar gümüş fiyatları güncel altın güncel altın fiyatları güncel altın grafiği güncel altın yorumları güncel gram altın gram gram altın alış gram altın alış fiyatı gram altın bugün gram altın ne gram altın ne kadar gram altın ne kadar oldu gram altın ne olur gram altın satış gram altın satış fiyatı gram altının fiyatı anlık altın anlık altın kuru altin yükselecek mi altın alınır mı altın alış altın alış fiyatı altın bugün altın da son durum altın düşer mi altın fiyatları bugün altın fiyatları dolar altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları düşer mi altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları ne olacak altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın fiyatlarında son durum altın grafik dolar ve altın dolarin dolar ne kadar olacak yarım altın fiyatı yarım altın fiyatları yarım altın kaç tl tam altın fiyatı ons ons altın fiyatı ons fiyatı tl dolar altın düşmeye devam edecek mi altının alış ve satış fiyatı altın şimdi alınır mı bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları son durumu altın fiyatları son garam altın 22 ayar bilezik ne kadar oldu gram altın ne zaman yükselecek fiyatları bugün 22 ayar bilezik ne geçen hafta dolar çeyrek altın fiyatları bugün altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar altın fiyatları 2021 altın fiyatları nasıl bilezik ne kadar altın fiyatları dün gram altın fiyatı ne altın beklentisi şimdi altın alınır mı altın fiyatı ne olur çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar güncel çeyrek altın kapalıçarşı gram altın piyasa fiyatları altın yükselecek mi düşecek mi gram çeyrek çeyrek ve gram altın fiyatları altın yükseliş altını ne kadar dolar yorumu fiyatları ne kadar gram altın dolar altın fiyatı ne fiyatı bugün çeyrek altının altın fiyatları bugün ne alt gram güncel altın yorumları uzman altın dün satış fiyatı altın dalgalanma gümüşün altının ons altın tahmin altın alınır mı satılır mı altın mı ziynet altın

Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu

Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

17 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (17 Haziran) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatları her gün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Özellikle son zamanlarda rekor seviyelere tırmanmasının ardından gram altında bir düşüş eğilimi gözleniyor. Dün gün içinde 500 TL’nin altına inen gram altın, 17 Haziran sabahında güne 503 ile başladı. Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak değer kazanan altın fiyatları, bugün ne kadar oldu? İşte gram altın, çeyrek altın ve yarım altın fiyatları…

Finans 17-06-2021 07:42

2 Nisan altın fiyatları anlık | 2 Nisan gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar?

Altın düğünlerin vazgeçilmez takılarından biri olmaya hala devam ediyor. Yüzyıllardır altın birçok yerde kullanılmış ve değerli bir maden olarak kabul edilmiştir. Günümüzde ise gerek takılarda, gerek hediyelerde gerekse de yatırım aracı olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Bir süredir durgun devam eden altın fiyatları ise geçtiğimiz haftadan bu yana hareketli bir şekilde ilerlemektedir. Peki, 2 Nisan altın fiyatları ne kadar?

Finans 02-04-2021 07:41

Altın düşüşe devam ediyor: 5 Mart 2021 altın fiyatları, Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın fiyatları ABD'deki açıklamalar sonrası hareketliliğine 5 Mart 2021 tarihinde de etkilenmeye devam ediyor. Önceki gün, günü 2763 TL ile kapatan Cumhuriyet altını ve 672.3 TL ile kapatan Çeyrek altın ne kadar oldu merak ediliyor. Uzmanlar tarafından geçtiğimiz haftalarda "Ons altın 1.855-1.860 kritik direnç bölgesini aşmakta zorlanıyor." yorumu yapılmıştı. Peki Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 5 Mart 2021 Cuma güncel altın fiyatları..

Finans 05-03-2021 07:23

Altın fiyatlarında son durum ne? 4 Mart 2021 altın fiyatları, Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın fiyatları dolar/TL'deki durumdan 4 Mart 2021 tarihinde de etkilenmeye devam ediyor. Önceki gün, günü 2755 TL ile kapatan Cumhuriyet Altını ve 670.23 TL ile kapatan Çeyrek Altın ne kadar oldu merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda "Ons altın 1.855-1.860 kritik direnç bölgesini aşmakta zorlanıyor." yorumu yapılmıştı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 4 Mart 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 04-03-2021 07:55

Çeyrek altın güne kaçla başladı? 3 Mart 2021 altın fiyatları, Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

3 Mart 2021 tarihinde de altın fiyatları dolar/TL'deki durumdan etkilenmeye devam ediyor. Dün günü 2738 TL ile kapatan Cumhuriyet Altını ve 668.58 TL ile kapatan Çeyrek Altın ne kadar oldu merak ediliyor. Uzmanlar ABD Hazine Bakanı Yellen'in açıkladığı teşvik paketinin altın fiyatlarını etkileyeceğini belirtmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 3 Mart 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları

Finans 03-03-2021 08:22

Haftaya 420 TL üzerinde başlamıştı: 2 Mart 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın fiyatları dolar/TL'deki durumdan etkilenmeye devam ediyor. Yeni ayın ilk haftasına yükselişle başlayan altın fiyatları haftayı nasıl kapatacak merak ediliyor. ABD Hazine Bakanı Yellen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Uzmanlar teşvik paketinin altın fiyatlarını etkileyeceğini açıklıyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 2 Mart 2021 Salı güncel altın fiyatları.

Haber 02-03-2021 07:31

Altında 440 TL tahmini: 1 Mart 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın fiyatları dolar/TL'deki durumdan etkilenmeye devam ediyor. Yeni ayın ilk haftasına yükselişle başlayan altın fiyatları haftayı nasıl kapatacak merak ediliyor. ABD Hazine Bakanı Yellen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Uzmanlar teşvik paketinin altın fiyatlarını etkileyeceğini açıklıyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:1 Mart 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları.

Finans 01-03-2021 07:39

Altın sert yükseldi, analist yorumları: 26 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından dikey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftayı nasıl kapatacak? ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 26 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları.

Finans 26-02-2021 07:42

Ons altın için 2200 dolar tahmini: 25 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 25 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları.

Finans 25-02-2021 07:44

Gram altında 417 TL tahmini: 24 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 24 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları.

Finans 24-02-2021 07:48

Gram altında 412 TL tahmini... 23 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 23 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları.

Finans 23-02-2021 07:37

Altın fiyatları son durum... 22 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya da düşüşle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen dün yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:22 Şubat 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları.

Finans 22-02-2021 07:57

Uzmandan 420 TL tahmini: 19 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. ABD Hazine Bakanı Yellen dün yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:19 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları.

Finans 19-02-2021 07:39

Gram altında 446 TL tahmini: 18 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın bu haftayı düşey seyirle kapatacak gibi görünüyr. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:18 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları.

Finans 18-02-2021 07:27

Altının yönü pozitif olabilir17 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçtiğimiz haftayı yatay seyirle kapatan altın fiyatları yeni haftaya düşey seyirle başladı. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:17 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları.

Finans 17-02-2021 07:27

Uzmanlardan yükselebilir yorumu: 16 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçtiğimiz haftayı yatay seyirle kapatan altın fiyatları yeni haftaya düşey seyirle başladı. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:16 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları.

Finans 16-02-2021 07:36

Altın düşüşte... 15 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçtiğimiz haftayı yatay seyirle kapatan altın fiyatları yeni haftaya da yatay seyire başladı. Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından yatay seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki yatay seyirden de etkileniyor. Yeni ayın ikinci haftasına hızlı başlayan gram altının üçüncü haftada nasıl bir yön izleyeceği teşvik paketleri ile belirleneceği öngörülüyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:15 Şubat 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları.

Finans 15-02-2021 07:50

Dikkat çeken gram altın tahmini... 12 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 12 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 12-02-2021 07:31

Altında 485 TL tahmini: 11 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 11 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 11-02-2021 07:26

Altın yükselişte, işte son durum: 10 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 10 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları...

Finans 10-02-2021 07:16

Altında direnç noktaları! Altın son durum: 9 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 09-02-2021 07:05

Altında 404 TL beklentisi! Altın son durum: 8 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 8 Şubat 2021 Pazartesigüncel altın fiyatları...

Finans 08-02-2021 07:31

Altın yükselişe geçti, son durum: 5 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Altın yorumları!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 5 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 05-02-2021 07:42

Altın düşmeye devam edecek mi: 4 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Altın yorumları!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 04-02-2021 07:09

Altın yükselişte! Analist yorumları... 3 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 3 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları...

Finans 03-02-2021 07:27

Gram altın düşüşte: 2 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 02-02-2021 07:06

Gram altın yükselişe geçti: 1 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, geçen hafta politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 1 Şubat 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları...

Finans 01-02-2021 08:01

Altın yükselişe geçti: 29 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 29 Ocak 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 29-01-2021 07:31

Altın güne düşüşle başladı: 28 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 28 Ocak 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 28-01-2021 07:19

Uzmandan altın alım zamanı önerisi... 27 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçen hafta ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralmasının ardından altın fiyatları yükselişe geçmişti. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 27 Ocak 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları...

Finans 27-01-2021 07:24

Altın teşvik paketlerini bekliyor... 26 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçen hafta ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralmasının ardından altın fiyatları yükselişe geçti. T.C. Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarını hareketlendirdi. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 26 Ocak 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 26-01-2021 07:44

Gram altın hareketlendi! 25 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Geçen hafta ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralmasının ardından altın fiyatları yükselişe geçti. T.C. Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarını hareketlendirdi. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 25 Ocak 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları...

Finans 25-01-2021 07:16

Ons altında 1900 dolar beklentisi... 24 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralmasının ardından altın fiyatları dalgali bir seyir izliyor.Merkez Bankası'nın faiz kararı ardından piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarını hareketlendirdi. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 24 Ocak 2021 Pazar güncel altın fiyatları...

Finans 24-01-2021 10:19

Faiz kararı sonrası altın... 22 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralmasının ardından altın fiyatları yükselişe geçti. Dün Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarını hareketlendirdi. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 22 Ocak 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 22-01-2021 08:01

ABD Başkanı Joe Biden'ın altına etkisi... 21 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralmasının ardından altın fiyatları yükselişe geçti. Salgının yarattığı panik yatırımcıların tercihlerini de alt üst etti. Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan yatırım aracı altın oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 21 Ocak 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 21-01-2021 07:13

Analistlerin altın beklentileri... 15 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın yılın üçüncü haftasını dalgalı seyirde tamamladı. Salgının yarattığı panik yatırımcıların tercihlerini de alt üst etti. Yılın en çok konuşulan yatırım aracı altın oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 15 Ocak 2021 Cuma güncel altın fiyatları...

Finans 15-01-2021 07:38

Güncel analist yorumu... 14 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın yılın ikinci haftasını da karla kapattı, üçüncü haftasına düşüşle başladı. Salgının yarattığı panik yatırımcıların tercihlerini de alt üst etti. Yılın en çok konuşulan yatırım aracı altın oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 14 Ocak 2021 Perşembe güncel altın fiyatları...

Finans 14-01-2021 07:28

Analist yorumu: Altının yönü değişebilir... 13 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın yılın ikinci haftasını da karla kapattı, üçüncü haftasına düşüşle başladı. Salgının yarattığı panik yatırımcıların tercihlerini de alt üst etti. Yılın en çok konuşulan yatırım aracı altın oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 13 Ocak 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları...

Finans 13-01-2021 07:22

Altın 440 TL toparlanma bölgesinde... 12 Ocak 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın yılın ikinci haftasını da karla kapattı, üçüncü haftasına düşüşle başladı. Salgının yarattığı panik yatırımcıların tercihlerini de alt üst etti. Yılın en çok konuşulan yatırım aracı altın oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? İşte 12 Ocak 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 12-01-2021 07:08