Altın Fiyatları Neden Düşüyor Haberleri

Altın yükselişe geçti... Gram altın ne kadar? 1 Ekim 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani düşüşü yatırımcıların tedirgin etti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 1 Ekim 2020 Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 01-10-2020 07:42

Altın düşüşte... Gram altın ne kadar? 30 Eylül 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani düşüşü yatırımcıların tedirgin etti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 30 Eylül 2020 Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 30-09-2020 07:11

Altın yükselişe geçti... Gram altın ne kadar? 29 Eylül 2020 Salı Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani düşüşü yatırımcıların tedirgin etti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 29 Eylül 2020 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 29-09-2020 07:09

Altın haftaya hızlı başladı... Gram altın ne kadar? 28 Eylül 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Altının geçtiğimiz hafta ani düşüşü yatırımcıların tedirgin etti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 28 Eylül 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 28-09-2020 07:02

Altın hareketlendi... Gram altın ne kadar? 25 Eylül 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı son durum!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 25 Eylül 2020 Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 25-09-2020 07:02

Altın fiyatları ne olacak?

Küresel piyasalar Kovid-19 pandemisinin etkisiyle 2020 ocak ayından itibaren sert bir düşüş yaşarken, yatırımcılar güvenli liman olarak kıymetli madenlere yöneldi. Ekonomi Politikaları Uzmanı Dr. Aziz Hatipağaoğlu, altın fiyatlarındaki küresel artışın eylül ayı itibariyle durduğunu belirterek, “Aşının üretime geçilip kullanıma başlanması ve üretimin tam kapasiteye dönmesiyle birlikte ons altın 1800 doların altına düşebilir” dedi.

Finans 24-09-2020 09:56

Altın fiyatları tekrar 2 bin dolar olacak fakat... Altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları doların yükselişe geçmesiyle birlikte sert bir düşüş yaşadı. Altın fiyatlarının düşmesiyle birlikte yatırımcılar gözlerini Fed yetkililerinin açıklamalarına çevirdi. ABD'de seçim yarışına giren iki parti arasında çekişme devam ederken ekonomi teşvikleri geriledi. Dolar fiyatları artarken altın fiyatları sert düşüşe geçti. Peki altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Finans 24-09-2020 09:53

Gram altın ne kadar? 24 Eylül 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı son durum nedir?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 24 Eylül 2020 Perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Uluslararası piyasalarda alınan Fed açıklamaları ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Gram altın güne nasıl başladı? İşte Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 24-09-2020 07:02

Korona aşısı altın fiyatlarını etkileyecek mi? Altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak?

Altın fiyatları ile alakalı yaşanan gelişmeler tüm dünyanın altının hareketlerine odaklanmasına neden oldu. Son olarak Rusya’dan gelen Korona aşısı haberleri gözleri yeniden altına çevirdi. Altın fiyatları ABD Başkanı Trump’ın yaptığı vergi açıklamasının ardından artan risk iştahıyla aşağı yönde hareket gösterdi. Peki, altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar…

Finans 11-08-2020 16:28