Altın Mı Haberleri

Gram altın ve dolar fiyatları gaza bastı... Alım fırsatı kollayanlar dikkat: İslam Memiş elinde altın ve doları olanları uyardı!

Dolar ve altın yatırımcıları son dakika güncel fiyatları 6 Temmuz Çarşamba günü de araştırmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru ve gram altın fiyatları bu sabah yüzde 1 değer artışı ile güne başladı. BDDK'nın döviz kuru kararı sonrası dün 17 liranın üzerine çıkan dolar/TL kuruna rağmen ons altın fiyatının 1760 dolarlara kadar inmesi gram altın fiyatlarında yükselişi sınırlı bıraktı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar bulunduranlar için kritik bir uyarıda bulundu...

Finans 06-07-2022 10:14

Altın alacaklar dikkat! Kuyumcular uyardı: Biz bile anlayamıyoruz...

Düğün sezonu için geri sayım başlarken geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de sahte altın haberleri gelmeye başladı. Piyasada en çok çeyrek altın ve bilezikte sahtecilik yapıldığını söyleyen kuyumcular, sahte altını gerçeğinden ayırmada kendilerinin bile zorlandıklarını söyledi. Vatandaşları sahte altına karşı uyaran kuyumcu esnafı sadece bilindik ve güvenilir yerlerden alınması gerektiğini dile getirdi.

Finans 03-05-2022 13:32

Altın mı, dolar mı? ‘Çok konuşturur, az kazandırır’ diyen İslam Memiş daha fazla kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar fiyatı için son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından 26 Nisan Salı günü de merak ediliyor Ons altın ve gram altın fiyatlarının dün 2 ayın dibini görmesinin ardından yatırımcılar, “Gram altın bugün ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç TL? Düşecek mi yükselecek mi?” sorusunu araştırıyor. İslam Memiş, doların konuşulduğu kadar kazandırmadığını belirterek daha fazla kazandıranı açıkladı. İşte piyasalarda son dakika gelişmeleri ve anlık, canlı, güncel rakamlar...

Finans 26-04-2022 07:46

Son dakika... Altın fiyatı için dikkat çeken uyarı: Hüsrana uğrayacaklar!

Son dakika: Altın fiyatları yatırımcıların gündeminde 29 Ocak Cumartesi günü de kalmaya devam ediyor. Gram altın fiyatı üzerinde etkili olan ons altın fiyatı Fed’in faiz kararı sonrası sert düşüş yaşadı. Karar sonrası dolar endeksinin 1,5 yılın zirvesini görmesine rağmen altın gram fiyatı küresel altın fiyatlarındaki düşüşü takip etti. Güncel altın fiyatları araştırılırken, “Gram altın bugün ne kadar? Düşecek mi yükselecek mi? sorularına yanıt aranıyor. İşte piyasalarda son dakika gelişmeleri...

Finans 29-01-2022 09:47

Diğer Haber Etiketleri

gram altın bitcoin abd doları 2 bin dolar Kayseri Ordu Şanlıurfa Ethereum Gümüş Akupunktur Kripto para altın fiyatları ons altın seçim alerji Ünye Abdulhamit Gül Tuğrul Türkeş İsmet Yılmaz altın kuru altın mı dolar mı altın ons altın ons fiyatı altın para altın tahminleri altın tl altın ve dolar altın yorumu altında altını altınım altının fiyatı altının ons fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek altın fiyatları çeyrek altın satış fiyatı canlı altın bugün dolar bugün gram altın bugün ne kadar euro dolar euro dolar paritesi faiz indirimi gümüş fiyatları güncel altın fiyatları güncel altın kuru gram gram altın bugün gram altın bugün ne kadar gram altın ne gram altın ne kadar gram altın satış fiyatı gram altının fiyatı anlık altın anlık altın fiyatları anlık altın kuru anlık altın piyasası altın alım satım altın bugün altın bugün ne kadar altın da son durum altın düşecek mi altın düşer mi altın fiyatı altın fiyatları bugün altın fiyatları canlı altın fiyatları düşer mi altın fiyatları gram altın fiyatları gram altın altın fiyatları ne olacak altın fiyatları nedir altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın gram altın gram fiyatı altın gümüş altın haberleri dolar ons dolar paritesi dolar tl dolar tl dün dolar tl kuru dolar ve altın dolarin döviz kuru dolar düşecek dolar düşecek mi dolar fiyatı dolar ne kadar olacak sterlin son dakika altın son dakika altın fiyatları son dakika altın fiyatları canlı kuru kur para piyasaları ons ons altın fiyatı ons fiyatı tl dolar tl kuru piyasalarda son dakika altın son altın düşecek mi yükselecek mi bir cumhuriyet altını ne kadar ne kadar bugün dolar son dolarla altın almak altın fiyat çeyrek altın fiyatları bugün altın fiyatları bugün ne kadar gr altın fiyatları 2021 altın ve dolar fiyatı altın fiyatları nasıl pariteler altın kuru fiyatları altın fiyatları tahminleri çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar gümüş mü altın mı altını ne kadar dolar yorumu altın fiyatları bugün ne kadar oldu dolar mı altın mı dakika altın fiyatları kilo altın kaç gram anlık canlı çeyrek altının altın fiyatları bugün ne fiyatları canlı altın dün gümüşün altının ons son altın fiyata son altın fiyat

Altın Mı

Altın Mı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Mı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

16 Temmuz kripto para piyasası: Bugün (16 Temmuz) Bitcoin ve Ethereum ne kadar oldu?

Kripto para piyasasının son zamanlarda popülerliğinin artmasıyla beraber, Bitcoin ve Ethereum para birimleri yakından takip ediliyor. Özellikle para piyasalarının en büyüklerinden biri olan Bitcoin’in dalgalı seyri oldukça dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta direnç sınırına yaklaşarak yatırımcısını umutlandıran Bitcoin, daha sonra tekrar çakılarak 31 bin dolar seviyelerine geriledi. Bitcoin şu an için 32 bin dolar sınırına yaklaşırken, Ethereum ise 1.900 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Finans 16-07-2021 08:26

Akupunkturda alerji noktaları ile tedavi mümkün! Sebepsiz kaşıntılarınız son bulacak

Akupunktur alerji noktaları ile alerji tedavisi gerçekleştirilebilir. Akupunktur ile belirli alerji noktalarının uyarıldığı tedavi ile stresle başa çıkmanın yöntemlerini de öğrenen kişi, rahatsızlıklarından arınabilir. Özellikle alerji nedeniyle yaşanan kaşıntı tedavisinde, alerjik nezle ve alerjik rinit ile ilgili etkili sonuçlara ulaşmak mümkündür. Konu ile ilgili bilgi veren Anatomi Uzmanı ve Akupunkturist Prof. Dr. Kaya Özkuş, akupunktur ile alerji tedavisi hakkında merak edilenleri anlattı.

Haber 05-07-2021 07:49

2021'de gram altının durumu... 31 Aralık 2020 Kapalıçarşı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Güncel altın grafiği!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 31 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 31 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 31-12-2020 07:32

Analistlerden 2021 altın yorumları... Altın fiyatları 2021'de ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları pandeminin yarattığı belirsizlik ortamından dolayı, güvenli liman taleplerinin artmasıyla son 10 yıldaki kazançlı yılına girmeye hazırlanıyor. Altın fiyatlarının son zamanlarda düşey eğilim göstermesine rağmen, 2020 yılının başından bu yana yüzde 24 oranında artış gösterdi. Peki altın fiyatlarındaki artış ve yükselişler için uzmanlar ne söyledi? İşte uzmanlardan 2021 altın fiyatları tahminleri...

Finans 30-12-2020 15:43

2021'de gram altının durumu... 30 Aralık 2020 Kapalıçarşı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Güncel altın grafiği!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl?30 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 30 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 30-12-2020 07:07

Analistten 2021 altın ve ev yorumu... 2021'de altın mı almalı yoksa ev mi? Eve mi altına mı yatırım yapmalı?

2021 yılında hangi yatırım araçlarına yatırım yapılmalı araştırılıyor. 2021 'de altına mı yatırım yapılmalı yoksa ev mi almalı sorusuna Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş cevap verdi. Sosyal medya hesabından 'altın mı, ev mi alınır?' karşılaştırması yapan Memiş, kıyaslama için önerilerini açıkladı. Son 10 yılın en karlı yılını yaşayan altın fiyatları, 2021 yılında ev fiyatları ile kıyaslanır mı? İşte ünlü uzmandan altına yatırım önerileri...

Finans 29-12-2020 15:32

Temizlik görevlileri, otel odasında buldukları 7 kilo tarihi altın parayı otel yönetimine teslim etti

Şanlıurfa'da bir otelde asgari ücretle çalışan 2 görevli, temizlik yaptıkları odada yaklaşık 7 kilogram ağırlığında 2 bin 280 adet tarihi altın para buldu - Paraları polise teslim eden otel yönetimi, örnek davranışlarından dolayı temizlik görevlilerini ödüllendirecek - Temizlikçilerden İbrahim Sargıcı: - "Almak için tereddüt bile etmedik, direkt amirimizin yanına götürüp teslim ettik" - Otelin genel müdürü Hakan Gürsoy: - "Bizim için önemli olan bulunan şeyin değeri değil, görüldükten sonra personelin nasıl davrandığıdır. Hepsini gerçekten kutluyorum"

Haber 20-12-2019 10:48

Asgari ücretle çalışan işçiler yüzlerce altın para buldu

Şanlıurfa’da asgari ücretle çalışan işçiler tarafından 5 yıldızlı bir otelin odasında yüzlerce tarihi altın para bulundu.Kent merkezinde yönetimi el değiştiren bir otel, geniş kapsamlı bakım ve onarıma alındı.

Haber 20-12-2019 10:47

Altın kolye çalan kapkaçcıyı dövmesi ele verdi

ADANA'da yolda yürüyen Tuna E.'nin(24) boynundaki altın kolyeyi, "Bu altın mı?" dedikten sonra kopararak çalan Sebahattin G.(21) kolundaki dövmeden yakalandı.

Haber 19-09-2019 11:23

Altın kolye çalan kapkaçcıyı dövmesi ele verdi

ADANA'da yolda yürüyen Tuna E.'nin(24) boynundaki altın kolyeyi, "Bu altın mı?" dedikten sonra kopararak çalan Sebahattin G.(21) kolundaki dövmeden yakalandı.

Haber 19-09-2019 10:49

Sağlamcı kapkaççı

Adana’da yolda yürüyen bir kişinin arkasından yaklaşıp boynundaki zincirin altın olup olmadığını sorduktan sonra çalan zanlı kolundaki gül dövmesinden tespit edilerek yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, 11 Eylül Çarşamba günü merkez Seyhan ilçesi Hanedan Mahallesinde meydana geldi.

Haber 19-09-2019 10:11

Temizlik işçisi, bulduğu altını sahibine teslim etti

BOLU'da, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Nevzat Güler (49), kentin en işlek caddesini süpürdüğü sırada bulduğu çeyrek altını sahibine teslim etti.

Haber 30-05-2019 11:20

Temizlik işçisi, bulduğu altını sahibine teslim etti

BOLU'da, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Nevzat Güler (49), kentin en işlek caddesini süpürdüğü sırada bulduğu çeyrek altını sahibine teslim etti.

Haber 30-05-2019 11:14

DHA YURT BÜLTENİ - 5

  'Kapora' çetesi çökertildi Antalya'da internet üzerinden satılan otomobillerin bilgilerini kopyalayıp hazırladıkları ilan sayfasıyla vatandaşlardan 2 ila 5 bin lira arasında kapora alıp dolandıran çete çökertildi.

Haber 30-05-2019 11:02

DHA YURT BÜLTENİ - 1

  Zeynep'i Kırklareli'de 10 bin kişi uğurladı Kırklareli'de öldürülen  Zeynep Esin'in cenazesi Devlet Hastanesi'nden alınarak helalik alınması için evine getirildi.

Haber 30-03-2019 08:46

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin personel alacak (2)

'HER ZAMAN BİZE DESTEK OLDUNUZ' Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Aliağa'daki programının ardından Bergama'nın Kozak Mahallesi'ni ziyaret etti.

Haber 29-03-2019 19:08

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin personel alacak (2)

'HER ZAMAN BİZE DESTEK OLDUNUZ' Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Aliağa'daki programının ardından Bergama'nın Kozak Mahallesi'ni ziyaret etti.

Haber 29-03-2019 18:20

DHA YURT BÜLTENİ -17

SİİRT'TE PKK/KCK'YA YARDIM VE YATAKLIK OPERASYONU: 4 GÖZALTI SİİRT'te terör örgütü PKK/KCK'ya yardım ve yataklık yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Haber 29-03-2019 18:01

Oylarınızın artarak devam etmesi gerekiyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: - "Türkiye gibi dertli bir coğrafyada güçlü bir yönetimle halkın 5 yılda seçeceği bir iktidara ihtiyaç var. Bu tartışmaların artık tamamen sona ermesi anlamında, bu vizenin tasdiki anlamında oylarınızın artarak devam etmesi gerekiyor"

Haber 28-03-2019 14:37

Türkiye'yi daha iyi noktalara gençlerimiz getirecek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: - "Bütçeden eğitime en çok pay ayıran ülkeler sıralamasında Türkiye dünyada ilk sırada" - "Gençlere 470 lira geri ödemesiz burs veriyoruz. Tek amacımız, ailesine yük olmasın. Gençlerimizi sevdiğimiz, anne ve babaları düşündüğümüz için veriyoruz. Türkiye'yi daha iyi noktalara gençlerimiz getirecek"

Haber 12-06-2018 16:33

Vali, altın küpe isteğini yerine getirdi

MUŞ Valisi Aziz Yıldırım, Varto ilçesini ziyareti sırasında kendisinden altın küpe isteyen Reşe Arslan'ın (65) bu talebini yerine getirdi.

Haber 26-05-2018 11:50

Vali, altın küpe isteğini yerine getirdi

MUŞ Valisi Aziz Yıldırım, Varto ilçesini ziyareti sırasında kendisinden altın küpe isteyen Reşe Arslan'ın (65) bu talebini yerine getirdi. Alınan altın küpeler Varto Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Yardımcısı Hülya Yıldız tarafından Arslan'ın kulaklarına takıldı.

Haber 26-05-2018 11:22

DHA YURT BÜLTENİ - 2

Sel, Bursa'yı fena vurdu Bursa'da, dün akşam saatlerinde etkili olan ve iki evin bir benzin istasyonunun ve onlarca otomobil ve kamyonun zarar görmesine neden olan sel nedeniyle kapalı olan  Bursa-Orhaneli Karayolu  henüz trafiğe açılamadı.

Haber 26-05-2018 10:07

DHA YURT BÜLTENİ -3

Sel, Bursa'yı fena vurdu Bursa'da, dün akşam saatlerinde etkili olan ve iki evin bir benzin istasyonunun ve onlarca otomobil ve kamyonun zarar görmesine neden olan sel nedeniyle kapalı olan  Bursa-Orhaneli Karayolu  henüz trafiğe açılamadı.

Haber 26-05-2018 10:07

Bakan Yılmaz'dan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 'Başbakanımızın kaliteli bir eğitim için ikili eğitimi sonlandırma gibi talimatı var. 2019 yılı sonuna kadar 58 bin derslik gerekiyor. Bunun da en fazlası İstanbul'da. Şu anda 47 bin dersliğimiz inşa halinde. 11 bin dersliğe ihtiyacımız var. İşte belediye başkanımız gibi merkezi hükümetle yerel yönetimler, devlet-vatandaş iş birliği ile 2019 yılının sonuna kadar ikili eğitimi kaldıracağız' dedi.

Haber 16-03-2018 19:27

2019 yılının sonuna kadar ikili eğitimi kaldıracağız

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: - "Başbakanımızın kaliteli bir eğitim için ikili eğitimi sonlandırma gibi talimatı var. 2019 yılı sonuna kadar 58 bin derslik gerekiyor. Bunun da en fazlası İstanbul'da. Şu anda 47 bin dersliğimiz inşa halinde. 11 bin dersliğe ihtiyacımız var. İşte belediye başkanımız gibi merkezi hükümetle yerel yönetimler, devlet-vatandaş iş birliği ile 2019 yılının sonuna kadar ikili eğitimi kaldıracağız"

Haber 16-03-2018 18:40

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:

"Türk milletinin kızıl elması, insanını mutlu, huzurlu, barış içerisinde yaşatmaktır. Bunu eğitimle yapacağız. Eğitimden başka bir yolu yok" - "Eğitime 'kötü gidiyor' diyenlere diyorum, 'İçimizdeki Solomon Adası yerlileri. Ne alakası var? Solomon Adası'ndaki yerliler, bir yeri ziraata çevirmek istediklerinde ağaçları kesmezlermiş. Ne yaparlarmış? Ağacın etrafına gelirler halka oluştururlarmış, ağaca kötü söz söylerlermiş, kısa süre sonra ağaç kurur gidermiş" - "Türkiye'de öğretmen başına düşen öğrenci sayısı biz geldiğimizde 28'di şimdi 17'ye düştü. Bu değer ile İngiltere'de aynı, Japonya'da aynı, Güney Kore ile aynı değerlere sahibiz. Fransa'dan da iyiyiz" - "Bugün gördüğünüz her üç öğretmenden ikisi bizim dönemimizde atandı. Şimdi 20 bin öğretmen daha alacağız. Mecliste bir kanun çıkıyor, o kanun çıktıktan sonra da 5 bin öğretmen daha alacağız. 25 bin öğretmenimizi bu yıl eğitim ailemize katacağız"

Haber 10-03-2018 16:50

Gecekondudaki kaçak kazıda bulunan lahit açıldı

Kayseri'de kaçak kazıda ele geçirilen ve polisin takibi sonucunda gün yüzüne çıkartılan lahit açıldı - Kayseri Valisi Kamçı: "Dört kişi mezara konmuş. Gözyaşı şişesi, bilezik sağlam kalmış. Bundan sonra arkeologlarımız gerekli çalışmalarını yapacak. Arka taraflarda başka mezar ve eserler de çıkabilir. Burası bir araştırma alanı oldu artık" - "Kral mezarı falan değil. Burası normal bir vatandaşın mezarı. Roma dönemini aydınlatacağız, Kayseri'nin orta yerinde ne yapmışlar ne etmişler Roma'da bakacağız"

Haber 10-03-2018 14:01

Lüfer, gram altınla yarışıyor

Çanakkale'de, av yasağının sona ermesine rağmen balıkçı tezgâhlarında kilosu 150 liradan satılan lüfer, 153 liradan satılan gram altınla yarışıyor.

Finans 13-12-2017 14:09
Haber 13-12-2017 10:00

AK Parti Kars 6. Olağan İl Kongresi

- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: (4) - "(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Hani bir zamanlar meşhur bir şarkı vardı ya 'Allah'ım neydi günahım?' İnanın bana bu zatla muhatap olmak bize aynısını hatırlatıyor. Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırılarına bu dönemde muhatap kaldım. Hani şeytan taşlamaktan tavafa fırsat kalmıyor. Bizimki de aynı o" - "Ben bu zata haddini bildiririm, orada bir sıkıntı yok da sürekli bu zatın yalanlarını dinlemek zorunda kalan milletimizin

Haber 02-12-2017 16:57
Haber 08-11-2017 13:24

Tuğrul Türkeş: Bu halk hiç deli seçti mi bugüne kadar?

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Cumhurbaşkanlığı sisteminde her halükarda halkın yarısından fazlasının oyunu arıyorsunuz. Halkın yüzde 50'den fazlası seçerse sen bu uygulamalara, bu yetkilere müstahaksın. Bu halk hiç deli seçti mi bugüne kadar? Hiç yarım akıl adam seçti mi? Bu millete bir güvenelim" dedi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 2007'deki referandumda cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesine karar verildiğini de hatırlattı.

Haber 03-04-2017 23:12

Darphane deposunda gizemli 99 çuval altın

Hazine hesaplarını inceleyen Sayıştay, Darphane’ye ait bir depoda 99 çuvalın içinde çoğunluğu mücevher, altın ve gümüş bulunduğunu belirledi.

Finans 09-11-2016 10:30