Altın Ne Zaman Yükselir Haberleri

Altın ne zaman yükselir? Uzmanlardan, 'Altın yükselecek mi?' yorumu...

22 Mart günü Asya piyasalarının açılmasının ardından Dolar, Euro ve altındaki artış yatırımcıları heyecanlandırdı. Milyonlarca kişi tarafından merak edilen altın fiyatları, gün içerisinde geriledi. Pazartesi günü açıklamalardan sonra düşen altın, bugünlerde dalgalanmaya devam ediyor. Peki altın ne zaman yükselir? İşte uzmanlardan 'altın yükselecek mi?' yorumu!

Finans 24-03-2021 09:39

Altın düşecek mi? Altın ne zaman yükselir?

21 Mart 2021'i 22 Mart 2021 gününe bağlayan gece, Asya piyasalarının açılması ile Dolar, Euro ve altındaki artış yatırımcıları heyecanlandırdı. Milyonlarca kişi tarafından merak edilen altın fiyatları, gün içerisinde geriledi. Gün içerisinde böyle dengesiz hareket eden altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde ne olacağı çok merak ediliyor. Altın düşecek mi? Altın ne zaman yükselir? İşte altın yorumları...

Finans 23-03-2021 09:32

Analistler açıkladı: Tahvil faizleri altın fiyatlarının yönünü belirleyecek!

Geçen haftayı karla kapatan altın fiyatları, yeni haftaya yatay bir seyirle başladı. Salı gününü hafif bir düşüşle kapatan altın fiyatları, Fed toplantısı sonrasında tahvil faizlerindeki değişikliklerden etkilenecek mi merak ediliyor. Uzmanlar, altın fiyatlarının tahvil faizlerindeki artıştan olumsuz etkileneceğini aktarırken, yatırımcılar çarşamba günü yapılacak Fed toplantısına odaklandı.

Finans 16-03-2021 17:12

Altın ne zaman yükselir? Uzmanlardan, 'Altın yükselecek mi?' açıklaması

Altın ve gümüş yatırımı yapmak isteyenlere para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş'ten önemli tüyolar geldi. İslam Memiş, yaz aylarında hem altının hem de gümüşün çok büyük yükselişe geçeceğini söyledi. Mart ayının başında 408 - 420 lira bandında ilerleyen altının yaz aylarında 500 lira bandına geçeceği; gram gümüşün ise yine yaz aylarında 10 lira bandını aşacağı tahmin ediliyor.

Finans 16-03-2021 15:13

Analistten çarpıcı 2021 yorumu: Ons altın 2075 doları görebilir... 6 farklı uzmandan altın tahmin yorumları!

Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş seyrinde başlarken yatırımcıların gözü Fed Başkanı Powell'ın ABD Kongresi'nde yapacağı sunuma çevrildi. Geçtiğimiz hafta altın küresel piyasalardaki sert düşüşlerden etkilendikten sonra yeni haftaya toparlanarak başladı. Gram altın ise geçen hafta sert düşüşle beraber 400 TL'nin altını görmüştü. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 22-02-2021 13:22

4 farklı uzmandan altın yorumu: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Şimdi altın almanın zamanı mı?

Altın fiyatları son durum yatırımcılar tarafından araştırılırken uzmanlar güncel altın değerlendirmelerini olumlu yönde yapmaya devam ediyor. 2021 yılını 6 haftasının 4'ünü kayıpla kapatan altın fiyatları dolar kurundan etkilenerek bu haftayı da düşüşle kapatmayı hedefliyor. Ons altın bu hafta başından bu yana 55 dolar civarında düşüş yaşadı. Uzmanlardan ise şimdi altın alınır mı, altın ne zaman alınır sorusuna da cevap geldi. Altın ne zaman yükselir? İşte analistlerin güncel altın tahminleri.

Finans 19-02-2021 13:24

Analistlerden güncel altın ve dolar yorumu... Altın ne zaman yükselecek? Altın ve dolar için kritik eşiği verdi!

Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcıların gözleri Fed toplantısından çıkacak sonuca çevrildi. Bu süreçte dolar/TL kurunda dikkat çeken düşüş son 6 ayın en düşük seviyesine kadar indi. Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamasına odaklanan yatırımcılar, 28 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyeye inen gram altın yükselecek mi merak ediyor. Uzmanlar Fed toplantısını değerlendirerek güncel altın yorumlarını paylaştı. İşte analistlerin 2021 altın beklentileri ve dolar yorumları...

Finans 27-01-2021 16:31

Altın yükselir mi? 2021 yılında gram altın fiyatı ne olur? İşte uzman isimden altın yorum ve değerlendirmeleri

2020 yılında altında yaşanan sert yükselişler nedeniyle birikimlerini altın ile değerlendirmek isteyenler 2021 yılında gram altın fiyatı ne olur sorusunun yanıtını araştırıyor. Bu nedenle uzmanların altın yorum ve değerlendirmeleri merak ediliyor. Peki, altın yükselir mi? İşte tüm merak edilenler…

Finans 25-12-2020 17:40