Altın Tahmin Haberleri

Son dakika: Erdoğan'ın açıkladığı kur korumalı TL mevduatına ne kadar para yatırıldı?

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kur korumalı TL mevduatına bu zamana kadar 10 milyar TL yatırıldığını açıkladı. Bakan Nebati, bu rakamın sabah rakamı olduğunu öğleden sonra katlanarak arttığını belirtti.

Finans 23-12-2021 23:23

Altında 440 TL tahmini: 1 Mart 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Altın fiyatları dolar/TL'deki durumdan etkilenmeye devam ediyor. Yeni ayın ilk haftasına yükselişle başlayan altın fiyatları haftayı nasıl kapatacak merak ediliyor. ABD Hazine Bakanı Yellen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Uzmanlar teşvik paketinin altın fiyatlarını etkileyeceğini açıklıyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum:1 Mart 2021 Pazartesi güncel altın fiyatları.

Finans 01-03-2021 07:39

Altın sert yükseldi, analist yorumları: 26 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından dikey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftayı nasıl kapatacak? ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 26 Şubat 2021 Cuma güncel altın fiyatları.

Finans 26-02-2021 07:42

Ons altın için 2200 dolar tahmini: 25 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 25 Şubat 2021 Perşembe güncel altın fiyatları.

Finans 25-02-2021 07:44

Diğer Haber Etiketleri

2 bin dolar 24 ayar mevduat Amerikan Doları Nureddin Nebati altın kuru altın ne olacak altın ne olur altın ne zaman yükselecek altın ne zaman yükselir altın satış fiyatı altın tahminleri altın yorumu altının fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın satış fiyatı canlı altın güncel altın fiyatları güncel altın grafiği gram altın ne gram altın ne kadar gram altın ne olur gram altın satış fiyatı gram altının fiyatı anlık altın anlık altın kuru altın alınır mı altın da son durum altın düşer mi altın fiyatları artacak mı altın fiyatları bugün altın fiyatları dolar altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları düşer mi altın fiyatları ne olacak altın fiyatları ne olur altın fiyatları son durum altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın fiyatlarında son durum altın gümüş dolarin yarım altın fiyatı tam altın fiyatı altın düşmeye devam edecek mi altına yatırım yapılır mı bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları son durumu altın fiyatları son gram altın ne zaman yükselecek fiyatları bugün çeyrek altın fiyatları bugün altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar hisse senetleri altın piyasaları altın fiyatları dün şimdi altın alınır mı çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar gram altın grafiği altında düşüş altını ne kadar altın fiyatları bugün ne kadar oldu dövizdeki düşüş çeyrek altının altın fiyatları bugün ne alt gram altın dün Recep Tayyip Erdoğan

Altın Tahmin

Altın Tahmin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Tahmin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Analistten dikkat çeken altın yorumu: 2021'de altın rekor kırabilir, ons altın 2200 doları görebilir!

Altın fiyatları dün akşam Fed Başkanı Powell'ın yaptığı açıklamalarının ardından 410 TL'nin üstüne çıkarak hafif yükselişe geçti. Altın fiyatları ABD'deki 10 yıllık tahlil faizlerindeki yükselişten ve küresel altın fiyatlarından etkilenmeye devam ediyor. Yatırımcılar ABD'deki gelişmelere odaklanırken uzmanlardan altın yeniden rekor kırabilir yorumu geldi. Peki gram altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 24-02-2021 14:09

Gram altında 417 TL tahmini: 24 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 24 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları.

Finans 24-02-2021 07:48

Gram altında 412 TL tahmini... 23 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası açıklamasının ardından düşey seyreden altın fiyatları, dolar/TL'deki durumdan da etkileniyor. Yeni ayın üçüncü haftasını düşüşle kapatan altın fiyatları son haftaya yükselişle başladı. ABD Hazine Bakanı Yellen yaptığı açıklamada devasa teşvik paketinin şart olduğunu açıkladı. Altının bu açıklamadan etkilenmesi bekleniyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum: 23 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları.

Finans 23-02-2021 07:37

4 farklı uzmandan altın yorumu: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Şimdi altın almanın zamanı mı?

Altın fiyatları son durum yatırımcılar tarafından araştırılırken uzmanlar güncel altın değerlendirmelerini olumlu yönde yapmaya devam ediyor. 2021 yılını 6 haftasının 4'ünü kayıpla kapatan altın fiyatları dolar kurundan etkilenerek bu haftayı da düşüşle kapatmayı hedefliyor. Ons altın bu hafta başından bu yana 55 dolar civarında düşüş yaşadı. Uzmanlardan ise şimdi altın alınır mı, altın ne zaman alınır sorusuna da cevap geldi. Altın ne zaman yükselir? İşte analistlerin güncel altın tahminleri.

Finans 19-02-2021 13:24

Edward Moya: Altın tekrar rekor kırabilir! Uzmanlardan altın tahminleri! Altın fiyatları artar mı?

Perşembe günü yapılan Jakcson Hole sempozyumu ile altın fiyatları tekrar hareketlendi. Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dev banka analistleri altın fiyatları ne olacak görüşlerini bildirdi. Yatırımcıların dikkatinden kaçmayan altın fiyatlarındaki yükseliş hangi seyirde devam edecek? Altın fiyatları Eylül ayına nasıl girecek? İşte uzman analistlerden altın görüşleri..

Finans 28-08-2020 11:08