Altın Yorum Haberleri

Altın fiyatları daha da düşecek mi? Ünlü analistten çarpıcı altın yorumu! Altın yükselişe geçer mi?

Düşüş eğilimine devam eden altınla ilgili vatandaşlar analistlerin altın yorum ve değerlendirmelerine odaklanıyor. Bu doğrultuda, alım yapmayı düşünenler altın fiyatları daha da düşecek mi sorusunun yanıtını araştırıyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar kurunda olası toparlanmaların gram altın fiyatını destekleyeceğini, gram altın fiyatının yazın 500 lira seviyesinin üstünü test edebileceğini tahmin etti. Peki, altın yükselişe geçer mi? Şimdi altın alınır mı? İşte altında son durum

Finans 16-02-21 12:43

Uzmanlardan gram altın 430 TL, dolar 6.80 beklentisi... Dolar düştükçe altın yükselir mi, düşer mi? Doların düşüşünden altın nasıl etkilenecek?

ABD'de dün gece yaşanan kaosun ardından dolar bu sabah itibari ile düşmeye devam ediyor. Son 4.5 ayın kaybını gören dolar fiyatları düşmeye devam ederken, altın fiyatları yükselecek mi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Uzmanların güncel dolar beklentilerini araştıran vatandaşlar, altın fiyatları düşecek mi yoksa dolardan etkilenerek düşecek mi sorusuna cevap arıyor. Peki uzmanlar altın fiyatları için ne diyor? İşte uzmanlardan altın tahminleri ve güncel altın grafiği...

Finans 07-01-21 15:40

İşte altının son fiyatı... 2 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 2 Ocak altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 02-01-21 09:41

Gram altın ne kadar? 31 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 31 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 31-12-20 17:49

Diğer Haber Etiketleri

Parite yarım gram altın 2 bin dolar 22 ayar bilezik gram 24 ayar 24 ayar külçe altın altin yükselecek mi altın alınır mı altın artacak mı altın artar mı altın da son durum altın daha düşer mi anlık altın anlık altın kuru anlık altın piyasası altın düşecek mi altın düşer mi altın düşüyor altın düşüyor mu altın fiyatları anlık altın fiyatları artacak mı altın fiyatları bugün altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları düşer mi altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları ne olacak altın fiyatları ne olur altın fiyatları neden düşüyor altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın grafik altın gram satış altın kuru altın ne kadar düşer altın ne kadar yükselir altın ne olacak altın ne olur altın ne zaman almak gerekir altın ne zaman yükselir altın neden düştü altın neden düşüyor altın neden yükseliyor altın ons altın ons fiyatı altın tahminleri altın uzman yorumları altın ve döviz altın yorumları uzman altında son durum altının gramı cumhuriyet altını fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar dolar ne kadar olacak dolar ne kadar olur dolar tl paritesi dolar ve altın dolar yükselir mi döviz ve altın dünyada altın fiyatları emtia piyasaları gram altın düşer mi gram altın ne kadar oldu gram altın ne olur gram altın ons gram altın satış fiyatı gram altın yükselir mi gram altının fiyatı güncel altın grafiği güncel altın kuru güncel altın yorumları güncel dolar güncel gram altın günlük altın serbest piyasada altın fiyatları son dakika altın fiyatları şu an altın bozdurmak mantıklı mı şu an altın fiyatları tl dolar uzman altın yorumları yarım gram canlı altın canlı altın piyasası avro tl borsa altın bugün altın bugün altın fiyatları ne kadar çeyrek altın fiyatı çeyrek altın gram altın fiyatları anlık çeyrek altın satış fiyatı çeyrek altın yorum uzman altın yorumu külçe altın gram fiyatı bugün altın gram altın fiyatları anlık altın fiyat serbest piyasada altın çeyrek altın fiyatları bugün altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar gr 22 ayar bileziğin gramı hisse senetleri bileziğin gramı altın fiyatları 2021 gram altın fiyatları anlık altın piyasaları serbest piyasada altını ne kadar dolar yorumu gram altın dolar kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın gram altın ne kadar gram altın ne kadar piyasada altın fiyatları piyasalarda altın fiyatları dakika altın fiyatları altın düşüşte mi altın ne kadar olur altının seyri altın fiyatı ne altın yükselişi uzman altın altın fiyatları nasıl olacak gram satış son dakika altın fiyat altın fiyatları düşüyor mu altın fiyatları nasıl gram altın fiyatı ne altın beklentisi altın fiyatları ne zaman düşer altın fiyatları artar mı çeyrek altın gram altın kuru fiyatları altın yükselmeye devam edecek mi şimdi altın alınır mı altın fiyatı ne olur dolar düşmeye devam edecek mi altın fiyatları düşmeye devam edecek mi altın fiyatları düşüşte mi altın alınmalı mı piyasalarda dolar altının satış fiyatı ne kadar gram altın mehmet ali yıldırımtürk altın gram altın fiyatları altın fiyatları bugün ne altin yukselir mi 2021 2 ocak altın fiyatları alt gram altın yükselişe geçer mi neden düştü altın yükseliyor gümüşün altını fiyatı altın fiyatları ne kadar gram altın dolar gram altın çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar altına ne oluyor piyasalarda altın döviz kurları ve altın altın p bugün altın fiyatları ne dolar gram altında düşüş altın fiyatları neden düştü ekonomi dolar altına yatırım yapılır mı altın nereye kadar yükselir bir cumhuriyet altını ne kadar piyasada altın altın fiyatları çıkacak mı borsa altın dolar altın fiyatları yükseliyor mu

Altın Yorum

Altın Yorum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Altın Yorum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gram altın ne kadar? 29 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 29 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 29-12-20 18:04

Gram altın ne kadar? 28 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 28 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 28-12-20 17:18

İşte altının son fiyatı... 26 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 26 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 26-12-20 09:30

Gram altın ne kadar? 25 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 25 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 25-12-20 17:55

Altın yükselir mi? 2021 yılında gram altın fiyatı ne olur? İşte uzman isimden altın yorum ve değerlendirmeleri

2020 yılında altında yaşanan sert yükselişler nedeniyle birikimlerini altın ile değerlendirmek isteyenler 2021 yılında gram altın fiyatı ne olur sorusunun yanıtını araştırıyor. Bu nedenle uzmanların altın yorum ve değerlendirmeleri merak ediliyor. Peki, altın yükselir mi? İşte tüm merak edilenler…

Finans 25-12-20 17:40

Gram altın ne kadar? 14 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 14 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 14-12-20 17:27

İşte altının son fiyatı... 12 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 12 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 12-12-20 11:23

Gram altın ne kadar? 11 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Çeyrek altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 11 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 11-12-20 17:58

Dev bankadan 2021 altın tahmini... 11 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 11 Aralık Cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 11 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 11-12-20 07:12

Çeyrek altın ne kadar? 10 Aralık altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar tarafından güncel gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 10 Aralık altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 10-12-20 17:40

Altın yükselecek mi? 2021 yılında altın fiyatları ne olur? İşte çarpıcı altın yorum ve değerlendirmeleri

Bir süredir hareketlilik devam ettiği altın fiyatları ile ilgili olarak vatandaşlar altın yorum ve değerlendirmelerini merak ediyor. Bu doğrultuda altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Konuyla ilgili olarak bazı bankalar altınla ilgili değerlendirmelerini güncelledi. Peki, 2021 yılında altın fiyatları ne olur? İşte detaylar…

Finans 10-12-20 15:48

3 farklı uzman altın tahmini yaptı... Altın için alım mı satım zamanı mı? İşte güncel altın grafiği yorumu!

Son dakika altın fiyat tahminleri... Geçtiğimiz iki haftanın ardından en hızlı yükselişini gerçekleştiren altın fiyatları hareketli günler geçirmeye devam ediyor. ABD'li yetkililerin Pfizer-Biontech aşısına olumlu sinyaller vermesi ve ABD ile Çin arasındaki gerilimin azalmasıyla altın yön belirlemeye devam ediyor. Uzmanlar altındaki ani hareketlilikleri değerlendirerek, altın fiyatlarının neden düştüğünü açıklamaya başladı. Altın fiyatları ne olacak? İşte üç farklı uzmandan altın tahminleri...

Finans 10-12-20 15:34

Altın fiyatları vatandaşların kafasını karıştırdı! Altın alınır mı? Altın yükselir mi? Altın fiyatları düşecek mi? Altına yatırım yapılır mı?

Çok sayıda vatandaşın güvenli liman olarak gördüğü altındaki dalgalanmalar nedeniyle vatandaşlar arasında kafa karışıklığı yaşanıyor. Geçtiğimiz ay 535 TL’ye kadar çıkan gram altın şimdilerde 460 TL’den işlem görüyor. Vatandaşlar ise altın alınır mı sorusuna cevap arıyor. Peki, altın yükselir mi? Altın fiyatları düşecek mi? Altına yatırım yapılır mı?

Finans 03-12-20 15:13

Gram altın yükseliyor mu? Altın fiyatları ne kadar? Uzmanlara göre altın fiyatları ne olacak? İşte serbest piyasada altın!

Vatandaşlar tarafından altın fiyatları ile ilgili hareketlilik yakından takip ediliyor. Özellikle uzmanların gram altın yükseliyor mu sorusuna verecekleri yanıt araştırılıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Uzmanlara göre altın fiyatları ne olacak? İşte serbest piyasada altın fiyatları!

Finans 01-10-20 19:33

Altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? İşte altın yorum ve değerlendirmeleri!

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken vatandaşlar ve yatırımcılar uzmanların görüşlerini de merak ediliyor. Özellikle yatırımlarını şekillendirmek isteyen vatandaşlar, altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun cevabını arıyor. İşte konuyla ilgili olarak altın yorum ve değerlendirmeleri!

Finans 22-09-20 16:40

Altın fiyatları ne olacak? Altın yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları ile ilgili yaşanan hareketlilik vatandaşların ve altın yatırımcılarının geleceğe dönük karar almasında zorluk yaşamasına neden oluyor. Son olarak altın, üst üste ikinci haftayı da kazanç ile geçmeye yöneldi. Peki, altın yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorum ve değerlendirmeleri…

Finans 18-09-20 11:26

Ünlü analistten altın yorumu! Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar da altın alım fırsatı yakalamak adına altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi sorusuna cevap arıyor. Ağustos ayında 2.075,11 dolar ile tarihi yüksek seviyeye gelen altının ons fiyatının bundan sonra nasıl bir yöne gideceği merak ediliyor. AA Finans Analisti İslam Memiş altın fiyatları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Peki, altın düşer mi? İşte altın yorum ve değerlendirmeleri

Finans 05-09-20 15:35

Analistler değerlendirdi! Altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorumları!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle vatandaşlar altın ne kadar yükselir sorusuna cevap arıyor. AA haberine göre analistler; ağustos ayında ABD 10 yıllık tahvilleri reel getirisinin %-1 seviyesine indiğine dikkat çekiyor. Bu nedenle yatırımcıların likit ve güvenli liman olması nedeniyle altına talebi arttırdığını belirtiyor. Peki, altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte uzman altın yorum ve değerlendirmeleri

Finans 04-09-20 14:41

Altın fiyatları düşecek mi? Altın yükselir mi? Altın ne olacak? Uzmanlardan önemli altın yorumu!

Son dönemde altın fiyatları ile ilgili yaşanan hareketlilik neticesinde vatandaşlar arasında altın fiyatları düşecek mi gibi çok sayıda soru sorulmaya başladı. Düğün sezonunda altın ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin yanı sıra altına yatırım yapmak isteyenler de altın yükselir mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, altın ne olacak? İşte uzmanlardan önemli altın yorumu!

Finans 29-08-20 10:52

Altın fiyatları düşecek mi? Altının yönü ne olur? Analistlerden altın yorumları!

Altın fiyatlarında bir süre önce hızlı bir şekilde yaşanan hareketlilik sonrasında şimdi vatandaşlar bundan sonra altının yönü ne olur sorusuna yanıt arıyor. Birbiri ardına gelen önemli açıklamaların altın fiyatları üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak edilirken altın fiyatları düşecek mi konusu da araştırılıyor. Peki, bundan sonra altın düşer mi? İşte analistlerin altın yorumları...

Finans 20-08-20 17:21

Altın alınır mı? Altına yatırım yapılır mı? Altın yükseliyor mu? İşte altın fiyatları ile ilgili uzman yorumları!

Bir süredir altın fiyatları ile ilgili yaşanan sert hareketler altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların altın alınır mı sorusunu sormasına neden oluyor. Hızlı yükselişin ardından düşüş göstermeye başlayan altın fiyatları ile ilgili altın alım fırsatı verir mi şeklinde araştırma yapılıyor. Peki, altın yükseliyor mu? Şimdi altına yatırım yapılır mı? İşte altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan altın uzman yorumları...

Finans 14-08-20 11:05

Altın yeniden 1,900 doların üstünde! Altın yükselişini sürdürecek mi? Altın fiyatları ile ilgili uzman isimden altın yorumu!

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik vatandaşların altın yükselişini sürdürecek mi sorusunu sormasına neden oldu. 1,900 doların altına düşen altın yeniden bu seviyenin üstüne çıktı. Şimdi herkes altına ne oluyor diye merak ediyor. Altın yorumları doğrultusunda İş Portföy Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Sezgin Geri Sayım programında değerlendirmelerini iletti. Peki, altın fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar...

Finans 12-08-20 15:24

Korona aşısı altın fiyatlarını etkileyecek mi? Altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak?

Altın fiyatları ile alakalı yaşanan gelişmeler tüm dünyanın altının hareketlerine odaklanmasına neden oldu. Son olarak Rusya’dan gelen Korona aşısı haberleri gözleri yeniden altına çevirdi. Altın fiyatları ABD Başkanı Trump’ın yaptığı vergi açıklamasının ardından artan risk iştahıyla aşağı yönde hareket gösterdi. Peki, altın fiyatları düşüyor mu? Altın ne olacak? İşte detaylar…

Finans 11-08-20 16:28

Altın fiyatları düşer mi? Trump kaybederse altın fiyatları ne olacak? Çarpıcı altın yorumu!

Altın fiyatları üzerindeki hızlı değişimler sonucunda altın almak isteyen vatandaşlar altın fiyatları düşer mi sorusunu soruyor. Amerikan seçimleri sonrasında altın fiyatları ne olacak sorusu da tartışılmaya başladı. Stratejist Yeliz Karabulut, Amerikan Başkanı Donald Trump’ın kaybedeceği yönündeki beklentilerin altın fiyatları üzerinde yaratabileceği değişimi değerlendirdi. İşte uzman altın yorumları…

Finans 10-08-20 15:45

Altında yükseliş sürecek mi? Altın ne zaman almak gerekir? Analistlerden altın yorumları!

Altın fiyatları için rekorlar devam ederken altına yatırım yapmak isteyenler altında yükseliş sürecek mi sorularına yanıt arıyor. Altın ne zaman almak gerekir konusunda uzmanlardan gelen altın yorumları merak ediliyor. Altının ons fiyatı 2.000 doları aştıktan sonra gram altın fiyatı da 456 TL ile rekor seviyeye ulaştı. Kapalıçarşı’da çeyrek altın fiyatı 747 TL olurken Cumhuriyet altını ise 3.052 TL’den satılıyor. Peki, altın yükselmeye devam edecek mi?

Finans 05-08-20 12:25

Ünlü bankanın dikkat çekici altın yorumu! Altın yükselir mi? İşte uzman tahminleri!

Rekorlardan sonra altın yükselir mi ve altın yükselişi sürecek mi soruları herkesin gündemini meşgul ediyor. Altın uzman tahminleri hem düğün süreci için altın alacak hem de altına yatırım yapacak kişiler tarafından merak ediliyor. Son olarak Goldman Sachs analistleri, gelecek altı aylık dönemde altın fiyatları ile ilgili dikkat çekici bir öngörüde bulundu.

Finans 29-07-20 10:36

Altın fiyatları arttı! Düğünde gram altın takmak yaygınlaştı!

Altın fiyatlarının yükselişi düğün sezonunun açılmasıyla altın takacak vatandaşları düşündürmeye başladı. Çeyrek altın yerine gram altın takmak düğünlerde giderek daha fazla yaygınlaşıyor. Gram altın takı için düşünenler tarafından büyük ilgi görüyor. Yine de kimi vatandaşlar düğünde gram altın takılır mı konusunda endişeli. Kuyumcular, vitrinlerde düşük ayardaki altınların da yer almaya başladığını söylüyor.

Finans 22-07-20 10:28

Yastık altından 34,2 ton altın çıktı

Son 3 yılda toplam 34,2 ton altın, yastık altından çıkarılarak ekonomiye kazandırıldı.

Finans 22-02-16 08:43