Altın Yükseliş Haberleri

9 Temmuz Altın Fiyatları: Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Bugün (9 Temmuz) altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarındaki değişimler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın dün günü 503 seviyesinde kapatmasının ardından, 9 Temmuz gününe kapanış seviyesine yakın bir seviyede başladı. Son zamanlarda 495 – 505 seviyeleri arasında hareket eden gram altın, yükseliş eğilimini haftanın son gününe kadar taşıdı. 9 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu?

Finans 09-07-2021 07:42

İşte Kapalıçarşı anlık altın fiyatları | 30 Mart Salı gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu?

Son günlerde dövizde ki dalgalanmalara endeksli olarak yükselişini sürdüren gram altın fiyatları, dün 450 TL seviyesini aşmıştı. Öte yandan Kapalıçarşı’da altın fiyatları piyasanın yönünü belirliyor. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları dövize paralel yükselişini sürdürüyor.

Finans 30-03-2021 07:38

Uzmandan çarpıcı altın tahmini: Gram altın fiyatında orta vadede hedef 485 TL! Gram altın ne zaman yükselecek?

Altın fiyatları şubat ayına başladığı fiyata son üç günlük artışla birlikte geri döndü fakat gram altın fiyatı dolar/TL'deki düşüşe rağmen şubat ayı başındaki seviyeye henüz gelemedi. ABD'de teşvik paketi ve enflasyon artışındaki beklentiler devam ederken altın üç günlük yükselişin ardından yatay seyretmeye başladı. Bu süreçte yatırımcıların gözleri, analistlerden gelecek güncel altın tahminlerine çevrildi. Peki orta vadede gram altın ne olacak? Gram altın fiyatı ne zaman yükselecek?

Finans 10-02-2021 13:25

Altın yükselişte, işte son durum: 10 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 10 Şubat 2021 Çarşamba güncel altın fiyatları...

Finans 10-02-2021 07:16

Diğer Haber Etiketleri

Parite gram altın çeyrek altın döviz 2 bin dolar ons altın altın kaç altın kaç lira altın kuru altın ne altın ne kadar altın ne kadar oldu altın ne olacak altın ne zaman yükselecek altın ons altın satış fiyatı altın tahminleri altın yorumları güncel altın yorumu altınfiyatları altının fiyatı altının ons fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek altın alış fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın ne çeyrek altın ne kadar oldu çeyrek altın satış fiyatı borsada bugün canlı altın bir gram altın bugün altın fiyatı dolar gümüş fiyatları güncel altın güncel altın fiyatları güncel altın grafiği güncel altın yorumları güncel gümüş güncel gümüş fiyatları gram altın alış fiyatı gram altın kaç gram altın kaç lira gram altın ne gram altın ne kadar gram altın ne kadar oldu gram altın satış fiyatı gram altın tahminleri gram altının fiyatı anlık altın anlık altın kuru altin yükselecek mi altın da son durum altın düşer mi altın fiyatları bugün altın fiyatları dolar altın fiyatları düşer mi altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları ne olacak altın fiyatları ne zaman yükselir altın fiyatları yükselir mi altın fiyatlarında son durum emtia piyasaları dolar fiyatı yarım altın satış fiyatı tam altın satış fiyatı ons altın fiyatı altın düşmeye devam edecek mi bir cumhuriyet altını ne kadar altın fiyatları son durumu altın fiyatları son ne kadar çeyrek altın garam altın altın fiyatı dolar gram altın ne zaman yükselecek fiyatları bugün piyasalarda dolar çeyrek altın fiyatları bugün tam altın fiyatları altın son durum altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar yarım altın alış fiyatı altın fiyatları dün gram altın fiyatı ne çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar tam altın alış fiyatı altinin durumu altın değer altını ne kadar gram altın dolar altın fiyatları bugün ne kadar oldu yarım çeyrek altının seyri altın fiyatı ne gram altın ne olacak çeyrek altın ve gram altın ne kadar temmuz altın fiyatları çeyrek altının altın fiyatları bugün ne alt gram ne kadar çeyrek altın dün ziynet altın

Altın Yükseliş

Altın Yükseliş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Yükseliş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Altında direnç noktaları! Altın son durum: 9 Şubat 2021 Kapalıçarşı gram altın ne kadar oldu? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

Fed, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0 - 0.25 aralığında sabit bıraktı. T.C. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla piyasalarda yaşanan gelişmeler altın fiyatlarının dalgalı seyretmesine neden oldu. Gram altın bu yıl yüzde 55.9’u bulan yükselişe imza attı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 9 Şubat 2021 Salı güncel altın fiyatları...

Finans 09-02-2021 07:05

4 farklı uzmandan altın yorumu: Altın fiyatlarının yükselişi ne zaman başlar?

Altın şubat ayının ikinci haftasına yine yön arayışında ve yatay başladı. Mali teşvik paketleri ve ABD Hazine ve Maliye Bakanı Janet Yellen'in açıklamalarına odaklanan yatırımcılar, gram altının yeni haftada nasıl bir yön izleyeceğini araştırıyor. Analistler yeni haftaya yatay başlayan altının mali teşvik paketlerinden sonra yönünü bulacağı konusunda hemfikirler. Peki gram altın yükselişe geçecek mi? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Analistlerin 8 şubat altın yorumları, güncel altın grafiği.

Finans 08-02-2021 14:23

Piyasalarda neler bekleniyor? İşte takip edilecek veriler

Küresel piyasalar dalgalı bir seyirle yön ararken, ABD ile Çin arasındaki gerilim ve ekonomilerdeki toparlanmaya ilişkin veri ve açıklamalar gündemin odağında bulunuyor. Analistler, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise ABD'de konut başlangıçları ve inşaat izinleri verilerinin takip edileceğini belirtti.

Finans 18-08-2020 09:09

Gram altın 2019'un ilk yarısında yüzde 20 kazandırdı

Dolar kuru ve altının ons fiyatından bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden gram altın, yılın ilk yarısında yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı

Finans 30-06-2019 12:29

Gram altın, yatırımcısına yılın ilk yarısında yüzde 20 kazandırdı

Yurt içinde yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan gram altın, yılın ilk 6 ayında yüzde 20 getiri sağladı - Gram altının fiyatı, haziranda 268,8 lira ile 10 ayın en yüksek seviyesini gördü - İntegral Yatırım Araştırma Uzmanı Seda Yalçınkaya Özer: - "Gram altın, 268 TL seviyesinin üzerine yerleşirse 274 TL’ye çıkabilir" - AA Finans Analisti İslam Memiş: - "Altının gram fiyatı, yükselişlerde önce 275, devamında 290 lira seviyelerini test edebilir"

Finans 30-06-2019 11:03

Gram altın 9 ayın zirvesinde

Gram altının fiyatı, dolar kuru ve ons altından bulduğu destekle 9 ayın zirvesi olan 258,6 lirayı gördü - Yatırımcısına 2 haftadır kazandıran gram altın, yılın başından bu yana da yüzde 16,4 prim sağladı - İntegral Yatırım Araştırma Uzmanı Seda Yalçınkaya Özer: - "Gram altın, 258 TL'nin üzerine yerleştiği takdirde 262-270 TL bandına kadar yükselebilir"

Finans 16-06-2019 11:06

Gram altın 5 haftadır yükseliyor

Dolar kurundan bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden gram altın, kazancını 5'inci haftada da sürdürdü -Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Yönetmen Yardımcısı Vahap Taştan: - "Gram altın fiyatında geri çekilmede 247 lirayı ana destek, yükselişte ise 258 ve 265 lirayı direnç olarak izliyoruz"

Finans 26-05-2019 10:57

Gram altın 5 aydır değer kazanıyor

Nisan ayında bu yılın en yüksek seviyesi olan 247 lirayı gören gram altın fiyatı, kazancını üst üste 5'inci aya taşıdı - Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Yönetmen Yardımcısı Vahap Taştan: -"Gram altının 245 TL’nin üzerine yerleşmesi durumunda yukarı hareketin 265 TL direncine doğru devamını bekleyebiliriz"

Finans 04-05-2019 11:10

Gram altın 3 aydır değer kazanıyor

Şubatta yatırımcısına yaklaşık yüzde 3 getiri sağlayan gram altın, kazancını üst üste 3'üncü aya taşıdı - Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Yönetmen Yardımcısı Vahap Taştan: - "Gram altında yükselişin devamında ilk takip edeceğimiz direnç bölgesi 230,2 TL, yukarı hareketin devamında ise 241 TL ana direnç olarak izlenebilir" - İntegral Yatırım Araştırma Uzmanı Eda Karadağ : - "Gram altında bu ay içerisinde de 220-230 TL aralığındaki seyrin devam etmesini bekliyorum. Bu aralığın dışına çıkması durumunda da 236 TL bölgesine doğru tepkiler görülebilir"

Finans 03-03-2019 11:08

Altının gramı 1,5 ayın en yükseğinde

Altının gram fiyatı, yeni haftaya yükselişle başlamasının ardından 162,3 lira ile 1,5 ayın zirvesinde dengelendi

Finans 15-01-2018 11:33

Altının gramı 1,5 ayın en yükseğinde

- Gram altın 162,3 lira, çeyrek altın 267 lira, Cumhuriyet altını 1.087 liradan işlem görüyor

Haber 15-01-2018 10:15

Altının gramı 163 liranın üzerini görerek rekor kırdı

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 163,8 lirayı gördü.

Finans 21-11-2017 10:46

Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte güncel ve anlık altın fiyatları (8 Kasım)

Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları güne yükselerek başladı. Altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Merkez Bankası'nın dolara müdahalesi sonrasında gerileyen altın fiyatları, dün yine tarihi zirvesini yaptı. Gram altın 159 liradan, çeyrek altın 260 liradan kapandı. Altın fiyatları bugün ne olur merakla bekleniyor. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte 8 Kasım Çarşamba güncel altın fiyatları...

Haber 08-11-2017 07:16

Altının gramı tarihi zirveyi gördü

Altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününde 152,4 lira ile tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın 250 liradan satılıyor.

Finans 14-04-2017 12:16

'Altının gramı yeniden 120 liraya çıkabilir'

Destek Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Kutay Gözgör, altının gramının yeniden 118-120 TL seviyesinde fiyatlanabileceğini belirtti.

Finans 21-03-2016 14:21

VİOP analiz

Kısa vadeli teknik göstergelerdeki pozitif uyumsuzluk görüntüsü kontratta yükseliş eğiliminin devam edeceğine işaret ediyor.

Finans 09-02-2016 16:57

Altın analiz

Tepki satışları yükseliş trendinin sonlanmasına katkı sağlayacaksa, 1091 seviyesi altında 1 saatlik kapanışa ihtiyaç olduğu unutulmamalıdır.

Finans 08-01-2016 16:52

"Altında bu seviye kırılırsa fiyatlar patlar"

Bir yıldır düşüş eğiliminde olan altın yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Yukarıda 1.640 dolar kırılırsa fiyatlar patlar.

Finans 09-08-2012 15:15

Altın analiz

Buradan tekrar toparlanan ve yükselişe geçen sarı maden şuanda 1760 dolar seviyesinde hareketine devam etmektedir.

Finans 10-11-2011 11:44

Altın analiz

Buradan tekrar toparlanan ve yükselişe geçen sarı maden şuanda 1760 dolar seviyesinde hareketine devam etmektedir.

Finans 10-11-2011 11:42