Altının Fiyatları Haberleri

Son Dakika: Gram altında büyük düşüş... Altın fiyatları yükselir mi? İşte yatırımcıların son tahminleri

Son dakika altın fiyatları haberi... Haftaya düşüşle başlayan gram altın fiyatları bin liranın üstünü gördükten sonra, dolar/TL kurundaki hareketlenmelerin adından hafta içinde 639 liraya kadar geriledi. Yatırımcıların küresel piyasalara odaklanmasıyla düşüşlerini toparlayan gram altının fiyatları nasıl bir yol izleyecek araştırılıyor. Peki altın fiyatları yükselir mi? İşte yatırım şirketlerinin son tahminleri...

Finans 22-12-2021 10:43

İşte gram ve çeyrek altının yeni fiyatı

Altın fiyatları Omicron varyantının yarattığı endişeyle 1.815 dolara kadar yükseldikten sonra DSÖ'nün açıklamasının ardından geriledi. İşte haftanın ilk gününde gram, çeyrek ve ons altının fiyatları...

Finans 29-11-2021 09:47

18 Ağustos 2021 Çarşamba altın fiyatları! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar?

Haftaya 487 TL'den başlayan gram altında günün ilk saatlerinde yaklaşık yüzde 0,29'luk bir yükseliş görüldü. Geçtiğimiz hafta ons altının bin 670 seviyesine kadar düşmesiyle 464'e kadar gerileyen gram altın son birkaç gündür yatay seyrini koruyor. İşte gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları...

Finans 18-08-2021 07:51

Düğün yapacaklar dikkat! Yeni dönem başladı, artık herkes 'yarım gram altın' takıyor

Son günlerde altının gram fiyatlarında yaşanan düşüş dolayısıyla kuyumcularda belirgin bir hareketlenme gözleniyor. Özellikle pandemi sonrası ilk kez gurbetçilerin yoğun bir şekilde memleketlerine gelmesi ile piyasalar tekrar eski hareketli günlerine döndü. Öte yandan takı takacak olanlar, yarım gram altına yönelmeye başladı.

Finans 04-08-2021 15:14

Diğer Haber Etiketleri

bilezik gram bilezik gramı gram altın çeyrek altın reşat altın 1 gram altın Dünya Altın Konseyi ons altın altın kuru ne kadar altın ne kadar altın ne kadar oldu altın ne zaman yükselecek altın neden düşüyor altın tahminleri altın tl altında son durum altının fiyatı cumhuriyet altını fiyatı cumhuriyet altını fiyatı ne kadar cumhuriyet altını satış fiyatı çeyrek altın fiyatı çeyrek altın ne çeyrek altın ne kadar oldu çeyrek altının fiyatı borsa uzman bir çeyrek altın ne kadar bir gram altın bir gram altın ne kadar büyük altın euro tl kuru gümüş fiyatları güncel altın güncel altın fiyatları güncel altın grafiği güncel altın yorumları günlük altın gram altın bugün gram altın ne gram altın ne kadar gram altın ne kadar oldu gramın fiyatı altin yükselecek mi altın alınır mı altın anlık altın bilezik gramı altın bugün altın dolar altın düşecek mi altın fiyatları bugün altın fiyatları döviz altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları son durum altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın fiyatlarında son durum altın grafik altın gram dolar ve altın dolarda düşüş devam eder mi yarım altın fiyatı yarım altın fiyatları yarım gram son dakika altın fiyatları tam altın fiyatı ons altın fiyatı altın düşmeye devam edecek mi altın bilezik gram fiyatları çeyrek altının fiyatı ne gramı yarım altın fiyatları ne kadar altın fiyatları düşmeye devam edecek mi altın alınmalı mı fiyatları bugün geçen hafta dolar altının satış fiyatı ne kadar gram altın cumhuriyet altını fiyatları altın son durum altın grafiği 22 ayar bileziğin gramı bilezik gram fiyatları bileziğin gramı altın fiyatları 2021 türk lirası dolar kuru ne kadar gram altın fiyatı ne altın bilezik gram çeyrek altının fiyatları çeyrek altın gram şimdi altın alınır mı altın fiyatı ne olur altın yükselecek mi düşecek mi altın piyasasında son durum altın ne kadar gram altın ne kadar ons altın anlık yatırım yapma altın ne kadar gram altın altın değer altın alımı altında düşüş gram altının fiyatları altın ne kadar gram dolar yorumu 1 gram cumhuriyet altının fiyatları beşli altın gram altın dolar gram fiyatları tüm altın fiyatları altın gram altın ne kadar gram altın ne kadar altın fiyatları merkez bankası dakika altın fiyatları altın fiyatı ne çeyrek altın ve gram altın ne kadar çeyrek altının altın gram altın fiyatları altın tl kuru gram altın yükselecek mi alt gram altın yatırım altın fiyatlarında son durum ne altın dün stop loss altını fiyatı altın alınır mı satılır mı altın fiyatları ne kadar gram altın tüm altın ziynet altın

Altının Fiyatları

Altının Fiyatları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altının Fiyatları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

1 Temmuz Altın Fiyatları | Bugün (1 Temmuz) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve tam altın ne kadar oldu?

Günümüzde halen sıkça yatırım amaçlı tercih edilen Altının fiyatları oldukça merak ediliyor. Gram altın yakaladığı yükseliş trendinin ardından bir süredir düşüşe geçti. 495 – 505 TL arasında hareket eden Gram altın, 1 Temmuz sabahına dünkü kapanış seviyesine yakın bir seyirde başladı. Dün itibariyle 490 liranın biraz altında işlem gören Gram altın, kapanışa doğru yükselişe geçti. Dün Gram altın günü 495 seviyesinde kapattı. Peki 1 Temmuz günü altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu?

Finans 01-07-2021 07:36

4 Haziran altın bilezik gram fiyatları | Bugün (4 Haziran) altın bilezik gram fiyatları ne kadar?

Uzun yıllardır hem takı olarak hem de yatırım amaçlı olarak tercih edilen altın bilezik, dolar kurundaki hareketliliğe paralel olarak yükselişe geçti. 22 ayar altın bilezik dün kapanışta 477 seviyelerinde bulunurken, bu sabah itibariyle güne 485 ile başladı. Altın bilezik gram fiyatları bugün ne kadar oldu?

Finans 04-06-2021 07:41

10 Mayıs güncel altın fiyatları | Bugün (10 Mayıs) altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Günümüzde oldukça ilgi görmeye devam eden ve değerli madenler arasında bulunan altının fiyatları birçok vatandaş tarafından düzenli olarak takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yaşanan gelişmelere paralel olarak altının ons fiyatında yükseliş yaşandı. Şu an için Ons altın $1.833,66’dan işlem görmeye devam ediyor. Gram altın ise günü 484 TL’den kapattı. 10 Mayıs altın fiyatlarında son durum ne?

Finans 10-05-2021 07:58

6 Nisan güncel altın fiyatları | Gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar?

Altın, değerli madenler arasında yer alan en popüler yatırım araçlarından biridir. Birçok insan altını yatırım amaçlı veya düğünlerde hediye olarak kullanır. Bu sebeple her zaman rağbet gören altının fiyatları ise vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Altın fiyatları bir süredir devam eden dalgalı seyrine son verdi ve hafta başından beri altın fiyatları oldukça durgun ilerliyor. 6 Nisan gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 06-04-2021 07:45

1 Nisan güncel altın fiyatları | 1 Nisan gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar oldu?

Döviz kurlarındaki artıştan etkilenen altın piyasasında da hareketlilik devam ediyor. Düğünlerin ve yatırımcıların vazgeçilmez yatırım araçları arasında yer altının fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün gram altın günü 452 TL seviyelerinde kapatırken, çeyrek altın ise 734 TL seviyelerinde kapattı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları 1 Nisan itibariyle ne kadar oldu?

Finans 01-04-2021 07:50

Altın fiyatları ne kadar oldu? 23 Mart anlık gram, çeyrek, yarım altın fiyatları

Yatırım yapanların tercihi ve düğünlerde sıkça kullanılan takılardan olan altının fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları, Merkez Bankası görev değişikliği sonrası hareketlenen yurt dışı piyasalarından etkilendi. Hafta sonu, Asya piyasalarında gerçekleşen hareketlilik, altın fiyatlarını yükseltti. Yaşanan bu hareketlilik sonra gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 23-03-2021 07:13

Ons altın ne kadar? Altının Ons'ta artışı sürecek mi?

Altın fiyatları, Asya piyasasının açılması ile dolar/TL kurunda ortaya çıkan yukarı yönlü hareket ile birlikte rekor üzerine rekor kırmaya başladı. Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip eden herkes hareketliliğin devamının gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı.

Finans 22-03-2021 11:22

Cumhuriyet altını ne kadar? Bugün Cumhuriyet altını ne kadar oldu, yükseliyor mu?

Asya piyasalarında doların ani dalgalanmalarından sonra dolar 8:38 TL’ye kadar yükselmiş, altın fiyatları da buna paralel olarak artmıştı… 19 Mart Cuma günü haftanın son gününde ise 2.704,97 TL’den işlemlerine başlayan cumhuriyet altını fiyatları, 22 Mart Pazartesi günü 2.912,48 TL’ye kadar yükseldi…

Finans 22-03-2021 11:00

Tam altın fiyatı ne kadar oldu? 22 Mart 2021 Pazartesi günü tam altın fiyatları

Tam altın fiyatı, geçtiğimiz haftaya 2.800,00 Türk Lirası bandında başlamıştı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizleri 200 baz puan arttırması ile dolar/TL'deki görülen düşüş gibi altın da keskin bir düşüş yaşamış ve tam altın 2.627,66 Türk lirasına kadar gerilemişti. 22 Mart gecesi döviz kurlarında ortaya çıkan yaklaşık %15 artış ile altın da bir anda yükselişe geçti ve yaklaşık %8 yükseldi. Bu durum, tam altının 2.800,00 Türk lirası seviyesini görmesine neden oldu.

Finans 22-03-2021 10:39

Yarım altın ne kadar oldu? Yarım altın yükselecek mi?

Yarım altın fiyatı, geçtiğimiz haftaya 1.350 Türk Lirası bandında başlamıştı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizleri 200 baz puan arttırması ile dolar/TL'deki düşüş gibi altın da keskin bir düşüş yaşamış ve yarım altın 1.332,00 Türk lirasına kadar gerilemişti. 22 Mart gecesi döviz kurlarında ortaya çıkan yaklaşık %15 artış ile altın da bir anda yükselişe geçti ve yaklaşık %12 yükseldi. Bu durum, yarım altının 1.400,00 Türk lirası seviyesini görmesine neden oldu.

Finans 22-03-2021 10:11

Çeyrek altın ne kadar oldu? Çeyrek altın fiyatları açıklandı

Çeyrek altın fiyatı, geçtiğimiz haftaya 685 Türk Lirası bandında başlamıştı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizleri 200 baz puan arttırması ile dolar/TL'deki düşüş gibi altın da keskin bir düşüş yaşamış ve çeyrek altın 674 Türk lirasına kadar gerilemişti. 22 Mart gecesi döviz kurlarında ortaya çıkan yaklaşık %15 artış ile altın da bir anda yükselişe geçti ve yaklaşık %12 yükseldi. Bu durum, çeyrek altının 723 Türk lirası seviyesini görmesine neden oldu.

Finans 22-03-2021 09:48

Cuma günü gram altın ne kadardı? 19 Mart cuma altın fiyatları

Gram altın fiyatı, geçtiğimiz haftaya 420 Türk Lirası bandında başlamıştı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizleri 200 baz puan arttırması ile dolar/TL'deki düşüş gibi altın da keskin bir düşüş yaşamış ve gram altın 403 Türk lirasına kadar gerilemişti. 22 Mart gecesi döviz kurlarında ortaya çıkan yaklaşık %15 artış ile altın da bir anda yükselişe geçti ve yaklaşık %12 yükseldi. Bu durum, gram altının 450 Türk lirası seviyesini görmesine neden oldu.

Finans 22-03-2021 09:20

İşte altının yeni rotası! 4 farklı uzmandan altın yorumu: Gram altın ne zaman yükselecek?

Küresel ekonomiyi etkisi altına alan Reddit çılgınlığı devam ederken yatırımcılar güvenli limana karşı tedirgin. Şubat ayına hızlı bir giriş yapan altın fiyatları sert bir şekilde hareketlenmeye devam ediyor. Bu süreçte uzmanlardan altının neden yükseldiğine dair açıklamalar gelirken, altın beklentileri de geliyor. Ons altında 1870 ve 1875 seviyelerini önemli olduğunu vurgulayan uzmanların güncel altın yorumları ve altın grafik yorumu haberimizde.

Finans 03-02-2021 16:30

Gram altın için 400 TL tahmini! Dolardaki düşüş altını da düşürür mü? Şubat'ta altın alınır mı-satılır mı? Ne zaman altın alınır?

Altın son durum ne olacak merak ediliyor... Altın, son 10 yıldaki en kötü Ocak ayı performansından sonra Şubat ayına yükselişle başlayan altın fiyatları bugün öğle saatlerinde sert düştü. Güne satış fiyatı 428,44 lira ile başlayan gram altın 422 lira civarlarında fiyat belirliyor. Bu süreçte yatırımcılar, "dolarda düşüş devam eder mi, altın alınır mı yoksa satılır mı, ne zaman altın alınır" sorularına cevap arıyor. Peki gram altın düşmeye devam edecek mi? İşte uzmanların güncel altın tahminleri.

Finans 02-02-2021 14:51

Gram altında 439 lira beklentisi: Uzman açıkladı! Altın yükselecek mi düşecek mi? İşte güncel altın grafiği!

Fed faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatları yeni aya yükselişle başladı. Fed'in sabit faiz kararı doları güçlendirirken, baskılanan ve yatay yönde seyreden altının düşmesine neden oldu. Gram altın Temmuz ayından bu yana en düşük seviyesini gördü. Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, çeyrek ve gram altın fiyatı ne zaman yükselecek soruna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların altın analizlerini araştırıyor. İşte uzmanlardan güncel altın yorumları...

Finans 01-02-2021 16:23

Uzmandan gram altın için 477 TL beklentisi: Gram altın ne zaman yükselecek? Analistler altın yorumlarını paylaştı!

Altın fiyatları bir süredir odaklandığı Fed faiz kararının ardından düşüşe geçti. Fed'in sabit faiz kararı doları güçlendirirken, baskılanan ve yatay yönde seyreden altının düşmesine neden oldu. Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, çeyrek ve gram altın fiyatı ne zaman yükselecek soruna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların altın analizlerini araştırıyor. İşte uzmanlardan güncel altın yorumları...

Finans 29-01-2021 16:11

Ons altında 1.882 direnç beklentisi... Gram altın fiyatları ne zaman yükselecek? İşte uzmanların altın analizleri!

Altın fiyatları bir düredir odaklandığı Fed faiz kararının ardından düşüşe geçti. Fed'in sabit faiz kararı doları güçlendirirken, baskılanan ve yatay yönde seyreden altının düşmesine neden oldu. Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, çeyrek ve gram altın fiyatı ne zaman yükselecek soruna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların altın analizlerini araştırıyor. İşte uzmanlardan güncel altın yorumları...

Finans 28-01-2021 16:03

Bir Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! 14 Ağustos 2020 Gram altın son durum nedir?Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Bu hafta itibari ile sert düşüşe başlayan altının salı sabah tekrar yükselişe geçmesi yatırımcıları heyecanlandırdı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 14 Ağustos 2020 cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? Altın fiyatı, altın kurunda son durum.

Finans 14-08-2020 06:22

Bir Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! 13 Ağustos 2020 Gram altın son durum nedir?Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Bu hafta itibari ile sert düşüşe başlayan altının ardından altının dün sabah tekrar yükselişe geçmesi yatırımcıları heyecanlandırdı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 13 Ağustos 2020 perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? Altın fiyatı, altın kurunda son durum.

Finans 13-08-2020 06:21

Bir Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! 12 Ağustos 2020 Gram altın son durum nedir?Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Bu hafta itibari ile sert düşüşe başlayan altının ardından altının bugün tekrar yükselişe geçmesi yatırımcıları heyecanlandırdı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 12 Ağustos 2020 Çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? Altın fiyatı, altın kurunda son durum.

Finans 12-08-2020 06:29

Bir Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası! 11 Ağustos 2020 Gram altın son durum nedir?Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Altının ons fiyatı geçtiğimiz hafta tarihi bir zirve gördü. Altın fiyatları düşer mi araştırmaları yapan vatandaşlar her gün fiyatları kontrol etmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 11 Ağustos 2020 salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum..

Finans 11-08-2020 06:29

Gram altın ne kadar? Kapalıçarşı 10 Ağustos 2020 canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatları son durum nedir? Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Altının ons fiyatı geçtiğimiz hafta tarihi bir zirve gördü. Altın fiyatları düşer mi araştırmaları yapan vatandaşlar her gün fiyatları kontrol etmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 10 Ağustos 2020 pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum..

Finans 10-08-2020 06:42

Gram altın ne kadar? Kapalıçarşı 7 Ağustos 2020 canlı ve anlık altın piyasası! Çeyrek altın fiyatları son durum nedir? Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Altının ons fiyatında dün tarihi bir gün yaşandı. Altın fiyatları düşer mi araştırmaları yapan vatandaşlar her gün fiyatları kontrol etmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 7 Ağustos 2020 cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum..

Finans 07-08-2020 06:25

Gram altın ne kadar? Kapalıçarşı 6 Ağustos 2020 altın piyasası! Çeyrek altın fiyatları son durum nedir? Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Altın fiyatlarının durdurulamaz yükselişi devam ediyor. Altın fiyatları düşer mi araştırmaları yapan vatandaşlar her gün fiyatları kontrol etmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 6 Ağustos 2020 perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 06-08-2020 06:34

Gram altın ne kadar? 5 Ağustos 2020 altın piyasası! Çeyrek altın fiyatları son durum nedir? Bir Cumhuriyet altın ne kadar?

Bayramın bitmesiyle birlikte yurt içi piyasalarda hareketlilik başladı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 5 Ağustos 2020 çarşamba anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 05-08-2020 07:10

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın haftaya nasıl başladı? (4 Ağustos 2020 altın piyasası!)

Bayramın bitmesiyle birlikte yurt içi piyasalarda hareketlilik başladı. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 4 Ağustos 2020 Salı anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 04-08-2020 07:22

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın haftaya nasıl başladı? (3 Ağustos 2020 altın piyasası!)

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 3 Ağustos 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 03-08-2020 07:32

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın haftayı nasıl bitirdi? (1 Ağustos 2020 altın piyasası!)

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 1 Ağustos 2020 cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 01-08-2020 07:07

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! (31 Temmuz 2020 altın piyasası!)

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 31 Temmuz 2020 cuma anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 31-07-2020 07:16

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! (30 Temmuz 2020 altın piyasası!)

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 30 Temmuz 2020 perşembe anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 30-07-2020 07:15

Faiz indirimi altına olan talebi artırdı! ' 2020 yılı altın yılı'

Kuyumcular, Merkez Bankası’nın faiz indiriminin ardından altına olan talebin arttığını belirtirken, 2020 yılının altın yılı olacağını söyledi. Önemli yatırım aracı olan altın, Merkez Bankası’nın yılın son ayında yaptığı 200 baz puanlık faiz indirimin ardından kısmi yükselişe geçti.

Finans 16-12-2019 14:35

EMTİA PİYASALARI - Ticaret iyimserliğiyle petrol yükseldi, altın inişte

ABD ve Çin'den, ticaret anlaşmasının ilk aşamasına ilişkin olumlu açıklamaların yarattığı iyimser havayla petrol yükselirken, güvenli liman altının fiyatları geriledi.

Finans 25-11-2019 09:49

EMTİA PİYASALARI - Petrol fiyatları yatay, altın düştü

ABD ile Çin arasında yürütülen ticaret görüşmelerinde "yapıcı gelişmeler" yaşandığına ilişkin haberlerin ardından, güvenli liman altının fiyatları düşerken, geçen hafta yükselen petrol fiyatları yatay hareket ediyor.

Finans 18-11-2019 09:52

EMTİA PİYASALARI - Petrolde düşüş sürüyor, altın yükseldi

ABD ile Çin arasında ticaret anlaşmasına varılması olasılığının yeniden azalmasına bağlı olarak petrol fiyatlarındaki düşüş sürerken, yatırımcıların "güvenli limanı" altının fiyatları yükseliyor.

Finans 13-11-2019 17:38

EMTİA PİYASALARI - Petrol ekonomi ve kısıntı etkisiyle yatay

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya'nın bu ay uygulanmaya başlanan üretim kısıntısı kararına karşılık, küresel ekonomideki yavaşlamayı ortaya koyan verilerin etkisiyle, petrol fiyatları yatay hareket ediyor.

Finans 16-01-2019 09:42

Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 3 Ağustos güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu merak ediliyor. Düğün mevsimi, en çok çeyrek altının fiyatı ne oldu soruluyor. Altın fiyatları, doların yükselmesine rağmen güne düşüşle başladı. Çeyrek altın ve gram altının fiyatları, dün sabahki açılış değerinden daha düşük. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 3 Ağustos güncel altın fiyatları...

Haber 31-07-2017 07:14

Altın fiyatları 3 Mayıs Çarşamba: Çeyrek altın ne kadar oldu?

Altın değer kaybetmeye devam ediyor. Dün altının gram fiyatı 143,2 ile son altı haftanın en düşük seviyesini gördü. Çeyrek altın 235 liradan işlem görürken Cumhuriyet altını ise 959'dan satılıyordu. Peki altının fiyatları ne oldu? Çeyrek altın ne kadar?

Finans 03-05-2017 07:29

Çeyrek altın ne kadar oldu?

Kapalıçarşı'da Altının gramı 125 liranın üzerinde işlem görüyor.Çeyrek altın 206 liradan satılıyor.

Finans 05-09-2016 15:47

'Altın fiyatları ne kadar?' 22 Şubat Altın fiyatları

Son günlerde kritik seviyede yükselen altın fiyatlarının durumu bu haftanın da en çok merak edilen konusu oldu. Peki haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları ne kadar? İşte tüm altın fiyatları!

Finans 18-02-2016 12:04

Altın fiyatlarında rekor düşüş

Altının fiyatları, dolar endeksinin 11 buçuk yılın en yüksek düzeyini görmesine paralel olarak üç ayın en düşük seviyelerine geriledi.

Finans 09-03-2015 11:52

Yatırımcılar için önemli fırsat!

Güvenli liman altın, ABD'den gelen iyileşme sinyallerine ek olarak dünyadaki en büyük alıcı Çin’de talebin azalmasıyla düşüşe geçti.

Finans 24-04-2014 10:01