Anıl Çelik Haberleri

Anıl Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baht Oyunu Ali kimdir? Anıl Çelik sevgilisi kim?

Daha önce Bay Yanlış, Erkenci Kuş ve Çilek Kokusu gibi pek çok yapımda rol alan ve son zamanlarda daha çok yaz dizilerinde izlediğimiz Anıl Çelik, bu akşam ekrana gelecek olan Baht Oyunu dizisinde Ali karakterine hayat verecek. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel başrolleri üstlenmekte. Peki Anıl Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baht Oyunu Ali kimdir? Anıl Çelik sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Magazin 15-06-2021 18:03

Maçta şok sakatlık! Kafatası kırıldı

Yeni Sanayispor-Etispor maçında sakatlanan Yeni Sanayisporlu Anıl Çelik'in kafatası kırıldı ve talihsiz futbolcu ameliyata alındı.

Spor 24-02-2020 10:26

Anıl Çelik ve Açelya Topaloğlu aşkı bitti mi?

'Erkenci Kuş' dizisinde rol alan oyuncu Anıl Çelik bir süredir meslektaşı Açelya Topaloğlu ile aşk yaşıyordu.

Magazin 28-08-2018 11:28

Ölü Yatırım filminde sona yaklaşıldı

Yönetmenliğini Neslihan Yıldız'ın yaptığı, başrollerini Serkan Dağlı ve Anıl Çelik'in paylaştığı, "Ölü Yatırım" isimli filmin tanıtımı gerçekleştirildi - Yönetmen Yıldız: - "Beni güldürmek çok zordur ama senaryoyu ilk okuduğum zaman evin içerisinde kahkahalarla güldüm ve yapıma, 'Bu filmi mutlaka çekmeliyiz...' diye hemen gittim" - Oyuncu Köse: - "İlk başta senaryoyu alıp okuyunca bayıldım çünkü ben zor gülen bir insanım, 'Ben güldüysem, herkes gülecektir' dedim yani filmin, çok iyi bir film olacağına inanıyorum"

Haber 07-02-2018 12:25

Anıl Çelik

Anıl Çelik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anıl Çelik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.