Arvydas Novikovas Haberleri

Yılmaz Vural'a küfreden Novikovas: Gerçekten üzgünüm

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, oyundan alındığı için tepki gösteren Novikovas ve oyuna girmeyi reddeden Gomes ile ilgili, "Allah sabır veriyor; birkaç sene önce olsa adam gibi döversin içeride" demişti. Novikovas'ın kendisine küfür ettiğini söyleyen Vural, "Küfür ediyor, ahlaksız. Allah sabır veriyor, döverdim" dediği Novikovas, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Novikovas, "Kazanma hırsından oldu. Kaybediyorduk ve çok gergindim" dedi.

Spor 04-05-2021 16:45

Erzurumsporlu Arvydas Novikovas, takımıyla ligde üst sıraları hedefliyor

"Takımımın en üst sıralarda olması için mücadele edeceğim. Diğer taraftan da milli takımımla ilgili hedeflerim var. Milli takımımla Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefliyorum" - "Burada iyi bir performans sergileyerek yılın futbolcusu olmak isterim. Oynadığım takım ve milli takımla iyi başarı gösterdiğinizde bunlar olabilir. Böyle bir unvana sahip olabilirim ama diğer yandan taraftarlar bu unvanın verilmesi noktasında çok büyük etken sahibi"

Yurthaber 17-09-2020 12:02

Arvydas Novikovas

Arvydas Novikovas Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arvydas Novikovas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.