Aşkım Kapışmak Kimdir Haberleri

Aşkım Kapışmak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak hakkında merak edilenler!

Aşkım Kapışmak 6 Nisan 2023 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Ünlü isim, 2. Sayfa'da magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak hakkında merak edilenler...

Magazin 06-04-2023 09:38

Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak'ın hayatı ve biyografisi!

Aşkım Kapışmak bugün (10 Ocak 2023 Salı) günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de canlı olarak ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-01-2023 09:32

Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, kaç yaşında? 'Babam ölmemi istiyordu' açıklaması yürek sızlatan 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak'ın hayatı!

Aşkım Kapışmak 9 Kasım 2022 Çarşamba günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de canlı olarak yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Mayıs'ta konuk olduğu bir programda yöneltilen 'Bu mesleğe girmene sebep olan şey ne?' sorusuna yanıt veren ünlü isim ailesiyle ilgili anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirmişti. 'Babam ölmemi istiyordu' diyen Aşkım Kapışmak'ın sözleri yürek sızlatmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Magazin 09-11-2022 09:46

Aşkım Kapışmak Kimdir

Aşkım Kapışmak Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aşkım Kapışmak Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.