Atilla Şendil Haberleri

İnci'nin dedesi Memduh'u hiç böyle görmediniz! Meğer Kurtlar Vadisi'nde oynamış

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Memduh karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu Atilla Şendil'in eski görüntüleri, görenleri şaşkına çevirdi. Masumlar Apartmanı'nda torununu kaybeden dede rolüyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Atilla Şendil, meğer efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde 'Mavi Turgut' karakterine hayat vermiş.

Magazin 16-09-2021 12:58

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki şok ayrılık! EDHO 112. son bölümde Muzi ve Fikret öldü mü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geçtiğimiz haftalarda katılan Tunca Aydoğan'ın canlandırdığı Muzi karakteri, Hızır tarafından sorgulanırken Ateş'in uzun namlulu silahla vurmasıyla öldürüldü. EDHO son bölümde, Ateş karakteri Fikret'i de göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Böyle ünlü oyuncular Tunca Aydoğan ve Atilla Şendil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 112. bölümde veda etti. İşte EDHO hayranlarını üzen o sahneler...

Magazin 24-10-2018 00:55

İstanbul Devlet Tiyatrosu, perdelerini Radyum Kızları ile açacak

İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürü Atilla Şendil: - "(Radyum Kızları) İkinci Dünya Savaşı sıralarında Madam Curie’nin bulduğu radyum ve kadranında radyum olan, bunları (saatlere) işleyen kızların hikayesini ele alıyor" - "Biz bir repertuvar tiyatrosuyuz. Bütün oyunlarımız bizim cebimizde ve repertuvarımızda her zaman var. Mesela 'Profesyonel', 'Hamlet', 'Karmakarışık', 'İstasyon', 'Aile Sırları', 'Fatima'nın Erkekleri', 'Düdüklüde Kıymalı Bamya', 'Cehennem' ve 'İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı' gibi oyunlar devam edecek"

Haber 28-09-2018 11:54