Atlama Ipi Haberleri

Spor tutkunu sevgiliniz için uygun fiyatlı hediye önerileri

Sevgililer günü yaklaşıyorken sevgilinizin spor tutkusunu paylaşmak ve onu motive etmek için özel ve anlamlı bir hediye seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sevgiliniz ister spor salonunda ağırlıklara meydan okuyan bir fitness tutkunu ister doğada koşu yapmaktan keyif alan bir outdoor sever olsun, onu mutlu edecek birbirinden harika hediye alternatiflerini sizler için derledik. Gelin, keşfedelim.

Haber 06-02-2024 13:11

2 metrelik atlama ipini penisinin içine soktu! Doktorlar görünce şoke oldu... “Daha aşırı bir şey görmedim”

Japonya’da ismi açıklanmayan 79 yaşındaki bir adam yaklaşık 2 metre uzunluğundaki atlama ipinin penisinin içine soktu. Atlama ipi mesanesinin içinde düğümlenen adam şiddetli ağrı ve idrar yapma zorluğu nedeniyle hastaneye başvurdu. Röntgen sonuçlarını inceleyen doktor 20 yıllık kariyerinde daha aşırı bir şey görmediğini söyledi.

Trend 15-11-2022 07:32

Spor ip atlamadan yapılmaz diyenler için en iyi atlama ipi tavsiyeleri

Spor yaparak vücudumuzu forma sokmak istediğimizde ağırlık kaldırmadan yürüyüş bandına, bisikletten şınav çekmeye kadar pek çok harekete özen gösteriyoruz. Fakat ip atlamayı çoğunlukla ihmal ediyoruz. Spor yaparken atlama ipi kullanmak, kardiyovasküler sağlığımızı korur ve kalbe giden kan akışını hızlandırır. Düzenli kullanımla solunum problemlerini en aza indiren atlama ipini sporunuza dahil etmek istiyor ve en kaliteli modelleri merak ediyorsanız bu yazımız sizler için...

Haber 02-12-2021 16:20

Atlama Ipi

Atlama İpi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atlama İpi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.