Aydan Taş kimdir?

Aydan Taş kimdir?

1982 Eskişehir doğumlu Aydan Taş tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’de yüksek öğrenim görmüştür. Profesyonel oyunculuk hayatına Bir Demet Tiyatro ile başlamıştır. Bunu Çok Güzel Hareketler, Krem, Yalan Dümya, Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı, Sadakatsiz, Organize İşler, Neşeli Hayatlar gibi popüler işler takip etmiştir.

Aydan Taş Haberleri

Aydan Taş doğum gününü kutladı: 40 yaşına girdim

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile yıldızı parlayan Aydan Taş, yeni yaşını dostları ile kutladı. Doğum günü partisinin çıkışında muhabirler ile sohbet eden Aydan Taş, "Arkadaşlarım sürpriz yapmışlar ve bunu söylemekten kaçınmıyorum; bugün 40 yaşına girdim" dedi.

Magazin 25-02-2022 16:25

Çok Güzel Hareketler Bunlar'in sevilen oyuncusu Aydan Taş'ın son haline bakın

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da sergilediği performansla tanınan oyuncu Aydan Taş şu sıralar Hercai dizisiyle ön planda. Taş'ın Instagram'daki pozlarına ise beğeni yağıyor!

Trend 11-06-2019 13:49

Hercai dizisine sürpriz oyuncu! Şehriyar Taşkın rolünü kim oynuyor?

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'ye yeni bir oyuncu katılıyor. Aydan Taş, Hercai dizisinde Şehriyar Taşkın rolünü canlandıracak.

Magazin 07-04-2019 22:52