Balık Çorbası Haberleri

Her derde deva şifa deposu: Balık çorbası Ustası yapılışını anlattı! Kış günlerinde özellikle içilmesi lazım

Özellikle kış aylarında tüketilen ve "şifa deposu" olarak bilinen balık çorbasının yapılışını ustası anlattı. Balıkçı Tuncay Kılıç, "Tadının değişmemesi için köpüğü alınmalı" dedi.

Yemek 19-02-2024 10:22

Türkiye'nin en sevilen çorbası açıklandı! Hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorba oldu

Areda Piar araştırma şirketinin Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği çorba araştırmasına göre; kelle paça katılımcıların yüzde 24,4 ile hem en sevdiği çorba olurken hem de yüzde 17,7 ile asla yemem denilen çorbalar arasında ilk sırada yer aldı. Kelle paça, kesinlikle çorbacıya gidilip içilir denilen çorbalar kategorisinde de yüzde 47 ile birinciliği üstlendi. Çorbacıya gidilen zaman diliminde ise katılımcıların tercihi yüzde 29,6 ile gece oldu.

Yemek 03-02-2024 07:25

Balık çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz balık çorbası tarifi! Tam bir şifa deposu!

Balık çorbası bugün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gündeme geldi. Dördüncü gün yarışmacısı Ceren Hanım'ın menüsünde yer alan balık çorbasının nasıl yapıldığı ve malzemeleri tüm izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Balık çorbası nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz balık çorbası tarifi! Tam bir şifa deposu...

Yemek 19-01-2023 16:32

Bu çorba şifa dağıtıyor: Balık çorbası tarifi! Balık çorbası nasıl yapılır?

Kışın hastalıklardan korunmak için yediğimiz ve içtiğimiz besinlere dikkat etmemiz gerekiyor. Bazı çorbalar var ki adeta şifa dağıtıyor. Nefis balık çorbası bu sağlıklı çorbalar arasında bulunuyor. Evde balık çorbası nasıl yapılır? diye düşünüyorsanız bu balık çorbası tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 04-11-2022 16:00

Balık Çorbası

Balık Çorbası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Balık Çorbası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.