Banka Soygunu Haberleri

Soygunu 91 yaşındaki banka müşterisi bastonuyla durdu! Bıçaklı hırsızı yakaladı... Saçından tutunca çevredekiler zor ayırdı

Polonya’nın Przemyśl şehrinde yaşanan bir banka soygunu ülkede ilginç anlara sahne oldu. Çalışanları bıçakla korkutan soyguncuyu 91 yaşındaki banka müşterisi durdurdu. O anda bankada işlem yaptırmak için bekleyen 91 yaşındaki kadın soyguncuya önce bastonuyla vurdu ardından ise saçından tutarak onu etkisiz hala getirdi. Bankadaki olaya dair görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken yaşlı kadın ülkesinde adeta kahraman ilan edildi.

Trend 10-12-2022 07:08

Şişli'nin göbeğinde ağızları açık bırakan hırsızlık! Bankadan çuvalla para götürdüler, farkına 1.5 saat sonra vardılar

Şişli'de meydana gelen hırsızlık olayında iki kişi 2.5 milyon lira değerindeki döviz ve Türk liralarının da olduğu belirtilen bir çuval dolu parayı çaldı. Çalışanlar paraların yerinde olmadığını 1.5 saat sonra fark ederken, çuvalı alan hırsızın yerde sürünüp alt boşluktan bankoların olduğu bölüme geçtiği anlaşıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şüphelilerin dokunmuş olabileceği yüzeylerden parmak izi aldı. Eşkâlleri tespit edilen iki şüphelinin yakalanması için çalışmalara başlandı.

Haber 27-10-2022 09:26

Diğer Haber Etiketleri

Banka Soygunu

Banka Soygunu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Banka Soygunu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.