Bertan Asllani Haberleri Ve Son Dakika Bertan Asllani Haberleri

Bertan Asllani Haberleri Ve Son Dakika Bertan Asllani Haberleri

Bertan Asllani, dünyaya 3 Temmuz 1990'da Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te gözlerini açmıştır. Asllani müzisyen, besteci, şarkıcı ve oyuncudur. Müzisyenlik kariyerine ilk adımını 13 yaşında atan Asllani, Makedonya'dan Türkiye'ye geldiğinde Murat Dalkılıç ve Demet Akalın gibi ünlü isimlere beste yapmıştır. Bertan Asllani, müzisyenlik kariyerinin yanında Gani Müjde'nin senaristliğini üstlendiği ve Show TV'de yayınlanan Pis Yedili dizisindeki ''Bertan'' karakteriyle oyunculuk basamaklarını tırmanmaya başlamıştır. Göz Zamanı ve Kimse Bilmez gibi dizilerde de rol alarak Televizyon izleyicisine kendini iyiden iyiye tanıtan ünlü isim, kariyerini sürdürmektedir. Selena dizisinde Kıvılcım karakterine ve Pis Yedili dizisinde ise Neşe (Salça) karakterine can veren Hazal Şenel, Ağustos 2020'de Bertan Asllani ile evleneceğini açıklamıştır.

Bertan Asllani Haberleri

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Selena'nın yıldızı Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı! 'Boşanıyorlar mı?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Selena dizisinde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile hafızalara kazınan Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı. Kendisi gibi oyuncu Bertan Asllani ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenen çift hakkında 'boşanıyorlar mı?' yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 21-03-2024 10:43

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'lı Yabani dizisine Yargı'dan flaş transfer! Geri sayım başladı

Son olarak Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ve Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ı buluşturacak olan yeni dizi Yabani için hazırlıklar sürüyor. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Yargı dizisinden flaş bir transfer gerçekleşti.

Magazin 11-07-2023 17:08

Cristiano Ronaldo’nun tecavüz skandalı Türk yapımı Etkileyici dizisine ilham kaynağı oldu

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun uzun süre manşetlerden inmediği tecavüz skandalı, Tür yapımı Etkileyici adlı diziye ilham oldu. Başrollerini Bertan Asllani ile Aslıhan Malbora’nın paylaştığı Etkileyici dizisinin yapımcılığını Murat Cemcir üstleniyor.

Magazin 03-12-2021 20:37

Akrep dizisine flaş transfer! Bertan Asllani Akrep dizisinde Efe karakterini canlandıracak

Star TV'nin sevilen dizisi Akrep'in kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisine katılan Bertan Asllani, Efe karakterini canlandıracak.

Magazin 23-02-2021 22:50

Bertan Asllani

Bertan Asllani Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bertan Asllani Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.