Bir Yeraltı Sit-Com'u Dizisi Haberleri

Bir Yeraltı Sit-Com'u dizisinin fragmanı yayınlandı | Bir Yeraltı Sit-Com'u dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Senaryosu Hasan Can Kaya'ya ait olan Bir Yeraltı Sit-Com'u dizisinin fragmanı yayınlandı Exxen platformunda izleyenlerin karşısında çıkacak olan Bir Yeraltı Sit-Com'u dizisinin oyuncuları ve konusu ise merak konusu oldu. YouTube'da yayınladığı Konuşanlar programı ile popüler hale gelen Hasan Can Kaya şimdilerde ir Yeraltı Sit-Com'u dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. İşte, ayrıntılar...

Magazin 24-03-2021 23:16

Hasan Can Kaya'nın dizisi 'Bir Yeraltı Sit-Com'u'nun tanıtımı yayınlandı

‘’Konuşanlar’’ adlı orijinal talk show konsepti ile dikkat çeken senarist/komedyen Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi "Bir Yeraltı Sit-Com'u’’nun tanıtımı yayınlandı.

Magazin 24-03-2021 15:53

Hasan Can Kaya'nın Bir Yeraltı Sit-com’u dizisinden ilk fragman paylaşıldı! İşte Bir Yeraltı Sit-Com'u dizisinin oyuncu kadrosu

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya'nın Exxen için hazırladığı Bir Yeraltı Sit-Com'u isimli dizinin çekimleri sürüyor. Hasan Can Kaya'nın dizisinden ilk fragman da yayınlandı. Bir Yeraltı Sit-Com'u dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Magazin 17-02-2021 21:58

Youtube'la ünlü oldu: Hasan Can Kaya kimdir, nereli? Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya kaç yaşında?

Pandemi döneminde Youtube'dan yaptığı "Konuşanlar" programı ile adını milyonlara duyuran Hasan Can Kaya Exxen'e geçtikten sonra reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kısa sürede tüm Türkiye'de tanınan ve adını duyuran Hasan Can Kaya'nın hayatı merak konusu oldu. Güngören'de büyüdüğünü her konuşmasında dile getiren Hasan Can Kaya'nın biyografisi haberimizde.

Magazin 17-02-2021 11:52

Diğer Haber Etiketleri