Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Haberleri

Ecel onu kraker yerken yakaladı! Bursa'da kahreden olay...

Bursa'da iddiaya göre, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir bankonun önüne yaslanarak kraker yiyen 55 yaşındaki C.T., yaslandığı bankodan ayrılırken arkasına dönüp ağzına kraker attıktan sonra bir anda yere düştü. C.T, bölgedeki en yakın hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C.T'nin evsiz olduğu ve otobüs terminalinde bankların üzerinde yatıp kalktığı öğrenildi.

Haber 26-04-2023 13:43

Yolcuların korku dolu anları: Uyarıların ardından çok kuvvetli geldi! Otobüs terminaline yıldırım düştü, çatı çöktü, Bursa'da karayla deniz birleşti

Bursa’da meteoroloji ve AFAD’ın peş peşe uyarılarının ardından sağanak yağış etkili oldu. Aniden bastırmasıyla sele dönüştü. Art arda gök gürültüsü yaşanırken ve şimşekler çakarken Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yıldırım düştü. Yıldırım sonucu çatı çökerken sağanak yağış ve yıldırım sebebiyle yolcular zor anlar yaşadı. Panik anları kameralara anbean yansıdı. Bölgeye ekipler sevk edildi. Öte yandan şehirde fırtına nedeniyle ağaçlar yıkıldı, yollar göle döndü ve trafikte aksaklık yaşandı.

Haber 31-08-2022 16:23

Diğer Haber Etiketleri

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.