Captain America: The Winter Soldier (Kaptan Amerika: Kış Askeri) Haberleri

Zamanı gelmişti: Kaptan Amerika 7 yıllık telefonuna sonunda veda etti!

Kaptan Amerika rolü ile bilinen Chris Evans, 7 yıl boyunca kullandığı iPhone 6s'e nihayet veda etti. Evans, sosyal medyadan akıllı telefonu iPhone 6s'i değiştirdiğini açıkladı. "RIP iPhone 6s. Güzel bir birlikteliğimiz oldu. Ana ekran tuşunu özleyeceğim." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu hangi telefona geçiş yaptığını da paylaştığı fotoğrafta gösterdi. Yıllar boyu yeni bir cihaza geçme konusunda aceleci davranmayan Chris Evans'ın bu kararını öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 24-06-2022 16:28

William Hurt kimdir, neden öldü? Marvel yıldızı hayatını kaybetti! William Hurt kaç yaşındaydı, aslen nereliydi?

Oscar ödüllü oyuncu William Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına kadar varan geniş bir kariyere sahipti. Marvel yıldızı isim hayatını kaybetti. Peki William Hurt kimdir, neden öldü? William Hurt kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 14-03-2022 17:18

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin oyuncuları kimdir?

Marvel hayranlarının büyük bir beğeni ile izlediği Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kaptan Amerika filminin başrollerinde ise Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson gibi oldukça başarılı isimler yer alıyor. Peki Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oyuncu kadrosunda kimler var?

Magazin 25-06-2021 14:19

Kaosu önlemek için 'The Falcon and the Winter Soldier' güçlerini birleştiriyor

Captain America’nın iki dostunu konu alan The Falcon and the Winter Soldier dizisinden yeni fragman geldi.

Magazin 08-02-2021 10:44