Cemre Ebuzziya Haberleri Ve Son Dakika Cemre Ebuzziya Haberleri

Cemre Ebuzziya Haberleri Ve Son Dakika Cemre Ebuzziya Haberleri

İstanbul’un köklü Ebüzziya ailesinden olan Cemre Ebüzziya, 1989 yılında dünyaya gelmiştir. ABD’de konservatuvar eğitimi almıştır, The Univesity Of North Caroline School of the Arts’tan mezun olmuştur. 1.63 boyunda ve 55 kilo olan güzel oyuncu, 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide Helena karakterine hayat vererek kariyer yolculuğuna başlamıştır. Cemre Ebüzziya, Mordkommission İstanbul, Ben Onu Çok Sevdim, Galip Derviş, Bartu Ben dizilerinde rol almıştır. Ayrıca başarılı oyuncu, birçok sinema filminde de yer almıştır. İlk sinema deneyimi olan Bulantı’da Özge karakterini canlandırmıştır. Kasap Havası, Dar Elbise, İstanbul Kırmızısı, A Tale Of Three Sisters, Karakomik Filmler ve Kronoloji sinema projelerinde de yer alarak adından çokca söz ettirmiştir.

Cemre Ebuzziya Haberleri

İbrahim Büyükak partnerini buldu! Cemre Ebüzziya diziye dahi oldu

Dizi sektörüne hızlı bir giriş yapan Exxen için İbrahim Büyükak da bir dizi yapıyor. Büyükak'ın partneri ise Cemre Ebüzziya olacak.

Magazin 08-01-2021 17:06

Cemre Ebüzziya Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde nefes kesti

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, 3 Ekim akşamı düzenlenen açılış töreniyle başladı. Törene, oyuncu Cemre Ebüzziya'nın şıklığı damga vurdu.

Magazin 06-10-2020 10:00

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Cemre Ebüzziya'yı öpmeye doyamadı! (Cemre Ebüzziya kimdir?)

Geçen yıl Melis İşiten’le evliliğini bitiren Uraz Kaygılaroğlu yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu önceki gün kız arkadaşıyla Yalıkavak’ta objektife takıldı. Taze aşıklar birbirlerini öpmeye doyamadı.

Magazin 25-07-2020 13:55

Diğer Haber Etiketleri

Cemre Ebuzziya

Cemre Ebuzziya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cemre Ebuzziya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.