Çeyrek Altın Ve Gram Altın Ne Kadar Haberleri

9 Temmuz Altın Fiyatları: Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Bugün (9 Temmuz) altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarındaki değişimler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın dün günü 503 seviyesinde kapatmasının ardından, 9 Temmuz gününe kapanış seviyesine yakın bir seviyede başladı. Son zamanlarda 495 – 505 seviyeleri arasında hareket eden gram altın, yükseliş eğilimini haftanın son gününe kadar taşıdı. 9 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu?

Finans 09-07-2021 07:42

Çeyrek ve gram altın ne kadar? 17 Ağustos cuma güncel altın fiyatları yorumları

17 Ağustos Cuma günü çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında güncel son durum ne? Kapalıçarşı'dan gelen son haberlere göre, altının gram fiyatı, haftanın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından 218,2 lira seviyelerinde dengelendi. Altın fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler haberimizde.

Finans 17-08-2018 10:16

Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası'nın dün aldığı faiz kararı ile birlikte doların yükselişe geçmesi, altına yatırım yapanlarını sevindirdi. Dolar ile birlikte altın fiyatlarında da artış gözlendi. Gram altın 153 liradan 156 liraya, çeyrek altın 251 liradan 256 liraya çıktı. Peki çeyrek altın şu an ne kadar? Altın fiyatları anlık ve güncel olarak haberimizde.

Haber 15-12-2017 07:41

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları (16 Ekim)

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları güne yükseliş eğilimi ile başladı. Serbest piyasada sabah saatleri itibariyle çeyrek altın ve gram altın fiyatları yükseliyor. Vize krizi sonrasında yılın en yüksek değerine ulaşan çeyrek altın ve gram altın fiyatları, değerlerini korumaya devam ediyorlar. Kriz sonrasında çeyrek altın 250 TL, gram altın 153 TL'yi görmüştü. Peki çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? İşte 16 Ekim Pazartesi günü güncel altın fiyatları..

Haber 16-10-2017 07:12

Diğer Haber Etiketleri

gram altın çeyrek altın yarım altın altın fiyatları ons altın altın kaç altın kaç lira altın ne altın ne kadar altın ne kadar çeyrek altın ne kadar oldu altının fiyatı altının fiyatı ne kadar çeyrek altın bugün ne kadar çeyrek altın fiyatları çeyrek altın kaç çeyrek altın kaç lira çeyrek altın ne çeyrek altın ne kadar oldu çeyrek altının fiyatı güncel altın güncel altın fiyatları gram altın fiyatı gram altın kaç gram altın kaç lira gram altın ne gram altın ne kadar gram altın ne kadar oldu gram altının fiyatı ne kadar anlık altın anlık altın fiyatları altın 22 ayar altın anlık altın bugün altın bugün ne kadar altın dolar altın fiyatı altın fiyatları anlık altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın gram dolar ve altın doların seyri küçük altın ons altın fiyatı altının fiyatları altın son çeyrek altının fiyatı ne gram altın fiyatı ne oldu gram altının fiyatı ne ons altın dolar ne kadar çeyrek altın piyasalarda dolar ne kadar gram altın gram altın fiyatları anlık gram altın fiyatı ne doların yükselişi gram altın kaç lira oldu çeyrek altın gram altın kaç lira oldu altın ne kadar gram altın ne kadar ons altın anlık altın ne kadar gram altın altın ne kadar çeyrek altın altın yükseliş çeyrek altın bugün gram altının fiyatları altın ne kadar gram altın fiyatı ne oldu altın gram altın ne kadar gram altın ne kadar altın fiyatları ne oldu altın fiyatı ne temmuz altın fiyatları altın şu an ne kadar gram altının fiyatı ne kadar oldu çeyrek altın şu an ne kadar kaç lira oldu altın gram altın fiyatları ne kadar çeyrek altın dün gram altın şu an ne kadar

Çeyrek Altın Ve Gram Altın Ne Kadar

Çeyrek Altın Ve Gram Altın Ne Kadar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çeyrek Altın Ve Gram Altın Ne Kadar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte güncel altın fiyatları (14 Ekim)

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları güne yükseliş eğilimi ile başladı. Serbest piyasada sabah saatleri itibariyle çeyrek altın ve gram altın fiyatları yükseliyor. Vize krizi sonrasında yılın en yüksek değerine ulaşan çeyrek altın ve gram altın fiyatları, değerlerini korumaya devam ediyorlar. Kriz sonrasında çeyrek altın 250 TL, gram altın 153 TL'yi görmüştü. Peki çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? İşte 14 Ekim Cumartesi günü güncel altın fiyatları..

Haber 14-10-2017 08:23

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları (13 Ekim)

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları güne yükseliş eğilimi ile başladı. Serbest piyasada sabah saatleri itibariyle çeyrek altın ve gram altın fiyatları yükseliyor. Vize krizi sonrasında yılın en yüksek değerine ulaşan çeyrek altın ve gram altın fiyatları, değerlerini korumaya devam ediyorlar. Kriz sonrasında çeyrek altın 250 TL, gram altın 153 TL'yi görmüştü. Peki çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? İşte 13 Ekim Cuma günü anlık ve güncel altın fiyatları..

Haber 13-10-2017 07:35

Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte güncel ve anlık altın fiyatları (6 Ekim)

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarındaki yükseliş sonrasında çeyrek altın ve gram altın fiyatları daha çok merak edilmeye başlandı. Çeyrek altın, en çok alınan, biriktirilen ve hediye edilen olması nedeniyle ne kadar olduğu gün içerisinde birçok defa araştırılıyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş, çeyrek altın ve gram altın fiyatlarına nasıl etki etti? İşte güncel ve anlık altın fiyatları (6 Ekim)

Haber 06-10-2017 08:16

Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte 16 Eylül güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu merak ediliyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Geçen hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gram altın ve çeyrek altın, haftaya pek iyi başlamadı. Bu sabah gram altın 145 lira, çeyrek altın 238 lira civarında işlem görüyor. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Uzmanlar, altın fiyatları için ne söylüyor? İşte 16 Eylül güncel altın fiyatları...

Haber 11-09-2017 07:35

Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte 8 Eylül güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu merak ediliyor. Altın fiyatları güne yine yükselişle başladı. Gram altın fiyatı ile birlikte çeyrek altın, doların değer kaybı karşısında yükselişine devam ediyor. Öyle ki altının onsu yılın en yüksek değeri olan 1.344 doları gördü. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Uzmanlar, altın fiyatları için ne söylüyor? İşte 8 Eylül güncel altın fiyatları...

Haber 06-09-2017 07:11

Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 3 Ağustos güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu merak ediliyor. Düğün mevsimi, en çok çeyrek altının fiyatı ne oldu soruluyor. Altın fiyatları, doların yükselmesine rağmen güne düşüşle başladı. Çeyrek altın ve gram altının fiyatları, dün sabahki açılış değerinden daha düşük. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 3 Ağustos güncel altın fiyatları...

Haber 31-07-2017 07:14

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2017 güncel altın fiyatları

Altının gram fiyatı hafta sonuna göre güne yükselişle başladı. Hafta sonu yatay bir tablo çizen altının gram fiyatı, 143,5 lira seviyesinde kalmıştı. Peki çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

Finans 05-06-2017 07:26