Çifte Vatandaşlık Haberleri

Özellikle Türkler faydalanacak: Süre düşürüldü! Almanya'da çifte vatandaşlık hakkının önü açıldı

2023'ün son günleri yaklaşırken Türk vatandaşlarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Dünyada en fazla Türkün yaşadığı ülke olan Almanya'da yeni vatandaşlık yasası üzerinde hükümet anlaşmaya vardı. Bununla çifte vatandaşlık hakkının Türkler tarafından kazanılmasının önü açıldı. Peki Almanya'daki çifte vatandaşlık hakkının detayları ve şartları neler? İşte detaylar...

Haber 22-12-2023 14:42

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Kılıç, Türkiye-Almanya ilişkilerini değerlendirdi:

"(Almanya'dan) Terör örgütünü destekleyen, terörün masum gösterilmesi amacıyla yapılan herhangi bir adımın karşılıksız kalmaması, buna izin verilmemesi, bu bizim talebimiz. Terörle mücadele eden NATO müttefiki Türkiye'ye bu anlamda çok ciddi destek verilmesi gerekir" - "(Almanya'daki Türklere çifte vatandaşlık) Almanya tarafından aldığımız mesajlar ve sinyaller bu sürecin olumlu yönde ilerlemesinin artık ciddi manada mümkün olduğu yönünde"

Yurthaber 29-07-2022 11:10

Kılıçdaroğlu'ndan Bulgaristan'daki seçimler için oy kullanın çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çifte vatandaşlığı bulunanların Bulgaristan'da yapılacak seçimler için Türkiye'de açılan sandıklarda da oy kullanmasının Bulgaristan'daki Türklerin güçlü siyasi temsili açısından önemli olduğunu bildirdi.

Haber 13-11-2021 23:54

Çifte Vatandaşlık

Çifte Vatandaşlik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çifte Vatandaşlik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.