Çin Yeni Yılı Haberleri

Cennetin Kapısı’na yapılan gizemli bir yolculuk: Tianmen Dağı

“Cennetin Kapısı” anlamına gelen Tianmen Dağı Çin’in sınırları içerisinde bulunuyor. Adrenalin tutkunu gezginlerin mutlaka keşfetmesi gereken rota dağın sırtında yapılan cam yollardan ilerliyor. Koronavirüs pandemisinden önce binlerce turistin uğrak yeri olan Tianmen Dağı yeniden ziyaretçilerine kavuşacağı günü bekliyor.

Trend 16-02-2021 16:30

Çin takvimine göre burçlar! Çin yeni yılı başlıyor: İşte burcunuz!

Astroloji kimilerine göre eğlenceli bir uğraş, kimilerine göre hayata yön veren sinyalleri ve kişilik özelliklerine dair ipuçlarını barındıran bir bilimdir. Astrolojinin bilim olup olmadığı konusundaki tartışmalar yüz yıllardır sürüyor. Bilim olarak düşünüldüğünde gök bilimi, uzay bilimi, yıldızlar, galaksi ve gezegenlerle ilgili olan astroloji oldukça geniş bir alana yayılır. Sizler için bu alan içerisinde bulunan Çin astrolojisine göz atacağız.

Trend 12-02-2021 10:41

Çin yeni yılı nedir? Öküz yılı ne demek? Çin yeni yılı ne zaman? Çin yeni yılı 2021 hangi hayvan?

Çin’in geleneksel bayramı olan Bahar Bayramı her sene Çin takvimine göre belirlenen tarihte kutlanıyor. Bayram için kırmızı süsler ve ejderha maketleriyle hazırlıklar başladı. Festival gibi kutlanan bayramla ilgili Çin yeni yılı nedir sorusunun yanıtı da araştırılıyor. Peki, Çin yeni yılı ne zaman? Çin yeni yılı 2021 hangi hayvan? Aynı zamanda insanlar tarafından Instagram’da görülen öküz yılı ifadesinin ne olduğu da araştırılıyor. İşte öküz yılı ne demek sorusunun yanıtı ve tüm merak edilenler…

Haber 12-02-2021 09:54