Cunda Adası Haberleri

Cunda Adası’na nasıl gidilir? Cunda Adası’na feribot ile ulaşım

Ülkemizin pek çok noktası gerek bünyesinde barındırdığı doğal güzellik alanlarıyla gerekse tarihi dokusuyla öne çıkmaktadır. Ülkemizin Ege Bölümü’nde konumlanan Cunda Adası da hem tarihsel yapısı hem de yemyeşil doğasıyla dikkat çeken turistik bölgelerden biridir. Bunun yanı sıra her sene çok sayıda turiste de ev sahipliği yapmaktadır. Bu ada aynı zamanda en büyük dördüncü ada olma özelliğini elinde bulundurmaktadır. Peki, Cunda Adası’na nasıl gidilir, feribot ile ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-2023 20:22

Resmi Gazete'den Cunda Adası kararı! 'Kesin korunacak alan' ilan edildi

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde bulunan Cunda Adası ''kesin korunacak hassas alan'' ilan edildi. Trabzon'un Of, Sivas'ın Zara ve Adıyaman'ın Besni ilçelerindeki bazı taşınmazların da acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Finans 13-04-2023 07:35

Kuzey Ege turizminin gözdesi Cunda Adası'nda sezon uzadı

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'ndaki 22 adadan biri olan, tarihi ve doğal güzelliklere sahip Cunda'daki işletmelerde doluluğun sonbaharda yüzde 80-90 olması bekleniyor - Restoran işletmecisi Hasan Güren: - "Ayvalık'a ulaşım konusunda mesafeler de kısaldı. Artık İstanbul'dan buraya insanlar hafta sonu kaçamakları yaparak gelebiliyor. Bu yüzden ekim ve kasımda da Cunda Adası'nda hareketliliğin süreceğini düşünüyorum"

Yurthaber 09-09-2022 11:17

Cunda Adası

Cunda Adası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cunda Adası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.