Damla Colbay Haberleri

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ün çekimleri başladı! Sıfırıncı Gün'de Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Damla Colbay ve Sarp Akkaya başrollerde!

TV8'in Tuzak'ın ardından yeni dizisi olan Sıfırıncı Gün'ün çekimleri Makedonya'da başladı. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Damla Colbay, Turgay Tanülkü, Sarp Akkaya'yı buluşturan aksiyon polisiye türündeki Sıfırıncı Gün dizisinde bir organize şube polisinin maceraları anlatılacak.

Magazin 25-10-2022 01:16

Yalnız Kurt yeni sezon ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt 2. sezon ne zaman başlayacak?

Yalnız Kurt dizisi ilk sezonu ile dönemi noktalamıştı. Diziyi yakından takip eden seyirciler Yalnız Kurt'un 2. sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisi yeni sezonunun başlama tarihi için araştırmalar hız kazandı. Peki, Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt yeni (2.) sezon ne zaman?

Magazin 29-09-2022 17:04

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yeni dizi Yalnız Kurt'un EDHO tadında bir dizi olacağı söyleniyor. Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek gibi seyircilerin aklına kazınmış kaliteli projelerde de imzası olan Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisinin yapımcılığını üstleniyor. Dizinin yönetmenliği ise Çağatay Tosun'a ait. İşte Yalnız Kurt dizisi hakkında merak edilenler...

Magazin 30-01-2022 19:32

Damla Colbay kimdir, aslen nereli? Yalnız Kurt dizisi Esra karakteri Damla Colbay kaç yaşında, sevgilisi kim?

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Yalnız Kurt dizisinde Esra Türkmen karakterini canlandıracak olan Damla Colbay'ın hayatı, yaşı ve memleketi gibi konular merak konusu oldu. Peki Damla Colbay kimdir, aslen nereli? Yalnız Kurt'un Esra karakteri Damla Colbay kaç yaşında, sevgilisi kim? İşte ünlü ismin hayatı ve merak edilenler...

Magazin 28-01-2022 21:01

Damla Colbay

Damla Colbay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Damla Colbay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.