Demokrasi Ve Özgürlükler Adası Haberleri

Demokrasi ve Özgürlükler Adası nerede? Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na nasıl gidilir?

Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararının alındığı yer olarak bilinmekte olan Yassıada’nın adı "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak değiştirilmişti. Merakla takip edilen Demokrasi ve Özgürlükler Adası, önceki gün itibarıyla ziyarete açıldı. Peki Demokrasi ve Özgürlükler Adası nerede? Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na nasıl gidilir? İşte merak edilenler...

Trend 15-08-2021 03:07

Demokrasi ve Özgürlükler Adası ziyarete açıldı

Demokrasi ve Özgürlükler Adası, pazartesi günleri hariç, haftanın her günü misafirlere açık olacak

Yurthaber 14-08-2021 13:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müjdeyi milletime vermek istiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Son dönemde yalan ve iftira konusunda vitesi yükselttiler. Bir dizi konuda yalanları sürekli tekrar etme stratejisi uyguluyorlar." diyerek muhalefeti eleştirdi. Erdoğan ayrıca "Müjdeyi milletime vermek istiyorum" diyerek, son 1 ayda 3 yeni kuyuda petrol keşfedildiğini duyurdu.

Haber 27-05-2021 12:54

Yeni anayasa çalışmaları sürüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın açıklayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 27 Mayıs’ta 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa çalışmalarına ilişkin çerçeveyi açıklayacağını söyledi. Kandemir, "Bunun kodlarını yapacağımız toplantıda Cumhurbaşkanı'mızdan duymuş olacağız" dedi.

Haber 26-05-2021 10:52

Demokrasi Ve Özgürlükler Adası

Demokrasi Ve Özgürlükler Adası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Demokrasi Ve Özgürlükler Adası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.