Deri Çanta Haberleri

Ürüne dönüştürüp satıyor, para kazanıyorlar... Satacak yerler bile onlar için bulunuyor! Kadınlara yeni gelir kapısı oldu

Yozgat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan deri işlemeciliği kursuna devam eden kursiyer kadınlar, işledikleri çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Kadin 19-01-2024 15:37

Fiyatı 911 TL'ye düştü! Kombinlerinizin havasını ikiye katlayacak Pierre Cardin sırt çantası indirimde

Pierre Cardin'in erkeklere özel ürettiği sevilen sırt çantası kısa süreliğine indirimde. Şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan çantanın iki ayrı renk seçeneğinden birini tercih ederek kombinlerinizi daha çekici ve havalı kılabilir, önemli eşyalarınızı güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Gelin indirimdeki o çantayı birlikte keşfedelim.

Haber 22-06-2023 16:48

Günlük kullanımdan davetlere kadar her yerde takabileceğiniz en iyi deri çantalar

Hem kombinlerinize yakıştıracağınız hem bütçenize uygun bir deri çanta arıyor olabilirsiniz. Çeşitli model ve tasarımlarıyla kadınların gözde aksesuarlarından biri olan deri çantalar, şıklık rekabetinde önemli farklılıklar yaratıyor. Bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize çekmek ve farkınızı ortaya koymak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için seçtiğimiz kaliteli deri çanta modellerinden dilediğinizi gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 29-09-2022 14:06

Deri Çanta

Deri Çanta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deri Çanta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.