Diana Haberleri

Kim Kardashian, Prenses Diana'nın ünlü mücevherini bakın kaç bin dolara satın aldı

Kraliyet ailesinin en çok konuşulan isimlerinden Diana’yla ilgili her şey, ölümünün üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen merak konusu oluyor. Diana'nın son olarak ünlü mücevheri satıldı. Mücevher inanılmaz bir ücretle Kim Kardashian'a satıldı.

Magazin 19-01-2023 10:51

The Crown'un merakla beklenen 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı! 'Diana'lı sezon başlıyor...

Netflix, The Crown'un merakla beklenen 5. sezonundan resmi fragmanı paylaştı. The Crown 5. sezon 9 Kasım tarihinde ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezonunda, Sovyetlerin çöküşünden, Prenses Diana ve Charles'ın ayrılığına kadar pek çok konu işleniyor.

Magazin 21-10-2022 09:54

Prenses Diana'nın unutulmaz anları ve yıllar sonra bile devam eden eşsiz kombinleri

Bazı kadınlar var ki yaşadıkları dönemlerde oluşturdukları kombinler ile günümüzde bile konuşulmaya devam ediyorlar. Zarafet denilince akla gelen Prenses Diana'da bu kadınlar arasında yer alıyor. Prenses Diana'nın akıllara kazınan eşsiz stilinden örnek alarak kendi kombinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kadin 26-09-2022 13:49

Prenses Diana: Ölümünün 25. yılında fotoğraflarla Diana'nın yaşamı

1997 yılında Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana, bir zamanlar "dünyanın en çok fotoğrafı çekilen kadını" olarak anılıyordu. Ölümünün 25. yılında, Diana'nın yaşamına objektiflere yansıyan kareleriyle bakıyoruz.

Haber 31-08-2022 06:51

Diana

Diana Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diana Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.