Dilara Yücel Haberleri

Son dakika: Herkesi duygulandırdı! Hakem, maç sonunda öyle bir şey yaptı ki...

Son dakika... Trabzon'daki Dünya Boks Şampiyonası'nda görevli hakem Nazan Savaş (30), eşi ve 2 çocuğu ile kente geldi. Dünya şampiyonluğu kemer maçını yöneten Savaş'ın, müsabaka sonunda tribünde sandalyede uyuyakalan, lösemi tedavisi gören oğlu Alp Rüzgar’ın (3) yanına koşarak üzerini örttüğü anlar, görenleri duygulandırdı. İşte detaylar...

Spor 14-10-2022 12:46

Son dakika: Dünya şampiyonu Dilara Yücel'e davullu zurnalı karşılama

Son dakika haberleri: 13 Mayıs tarihinde rakibini nakavt ederek Dünya Şampiyonluğu’nu ilan eden genç boksör Dilara Yücel, Eskişehir’de davul zurna ile karşılandı. Yücel, "Bundan sonra dünya boksun daha büyük federasyonlarının kemerlerini, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarına gitmeyi planlıyorum. Daha büyük geceler bizi bekliyor, her şey daha yeni başladı." dedi.

Spor 17-05-2022 11:41

Genç boksör Dilara Yücel, ilk altın kemerini nakavtla kazandı

Eskişehir'de, kilo vermek için başladığı boksta, çıktığı ilk 7 profesyonel maçını da kazanan Dilara Yücel (18), İstanbul'daki 8’inci maçında Gürcistanlı rakibi Nana Chakhvashvili'yi 3'üncü rauntta nakavt ederek ilk altın kemerini kazandı. Hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirten Yücel, "2022'ye kadar çok sıkı çalışıp, dünya şampiyonluğu kemerini de ülkeme getireceğim" dedi.

Spor 08-09-2021 15:30

Dilara Yücel

Dilara Yücel Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dilara Yücel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.