Dm Haberleri

Instagram görüldü kapatma: Instagram DM’de görüldü nasıl kapatılır? Instagram DM görüldü kapatma nasıl yapılır?

Günümüzde birçok kullanıcı kendi amaçlarına yönelik birbirinden farklı sosyal medya platformu kullanmaktadır. Bu sosyal medya platformlarından biri de Instagram uygulamasıdır. Instagram uygulaması içerisinde kullanıcılarına sunulan pek çok farklı özellik vardır. Bu özellikler arasında mesaj bölümünde okunma ibaresini kapatma özelliği de bulunmaktadır. Peki, Instagram görüldü kapatma işlemi nasıl yapılır, Instagram DM’de görüldü nasıl kapatılır?

Haber 15-01-2024 18:44

İç çamaşırıyla kıvrımlı vücudunu paylaşan fit büyükannenin gerçek yaşını duyanlar şok oluyor! En az 20 yaş genç görünüyor

Yaşıtlarına göre daha genç gösteren kadınların gençlik sırları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Zaman geçtikçe ciltte ve vücutta yaşanan değişimler can sıkıcı durumlara sebep olabiliyor. TikTok'ta fit vücudunu paylaşarak seksi olduğunu söyleyen bir büyükanne genç erkekler ve kadınlardan aldığı yorumlarla viral oldu. Büyükannenin yaşını öğrenen herkes şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 15-03-2023 16:25

Elon Musk yine yaptı yapacağını! Twitter mesajlarımızı şifreleyecek: Kafama silah dayasalar bile...

44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk, sosyal medya platformunda çok konuşulan adımlar attı. Ancak çok sayıda işçinin bağlantısını kestiği Twitter'da artık inşa etme dönemi başlıyor gibi görünüyor. Musk yine yapacağını yaptı. Ünlü milyarderin aklı bu kez mesajlarımızı daha güvenli hale getirmekte. Bunun için yeni bir özelliğin hazırlığı yapılırken, Elon Musk'ın "Kafama silah dayasalar bile" diyerek başlayan sözü gündem oldu.

Haber 23-11-2022 17:07

Instagram sürpriz özelliğini DM kutusuna ekledi! Denemek isteyenler nasıl kullanacaklarını şaşırdı: Mesaj atmıyordu gerekeni yaptık

Instagram kullanıcıları için yeni özellikler eklemeyi ihmal etmiyor. Instagram bugün ise Türkiye'de de kullanılmaya başlanan sürpriz bir özelliği DM kutusuna ekledi. Yeni özelliğin daha önce test edilmeye başlandığı ortaya çıkmıştı ancak şimdi Türkiye'deki kullanıcıların erişimine açılmış gibi duruyor. Bu özellik, Instagram DM kutusuna giren kullanıcıları şoke etti. Denemek isteyenler ise yeni özelliği nasıl kullanacaklarını tam anlamıyla şaşırdı. Sosyal medya ise bu özellikle sallanmış durumda.

Haber 09-11-2022 18:39

Dm

Dm Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.