Doktorlar Ela Haberleri

Doktorlar'ın Ela'sı olarak hafızalara kazındı! Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı

Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Yasemin Özilhan uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Kızları Emine, Ela ve evcil hayvanlarıyla boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 03-08-2023 15:53

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan transparan tarzıyla büyüledi! Yeni imajı çok beğenildi

Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yasemin Özilhan sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Önceki gün evlenen arkadaşı Eda Ece'nin düğününden kareler paylaşan Özilhan'ın transparan tarzı ve yeni imajı çok beğenildi. Ünlü isim takipçilerinden tam not almayı başardı.

Magazin 23-06-2023 09:03

İzzet Özilhan kimdir, kaç yaşında? Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ne iş yapıyor?

İzzet Özilhan, Doktorlar dizisinin unutulmaz 'Ela' karakterini bir dönem canlandıran Yasemin Özilhan ile 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Son günlerde boşanma iddialarıyla gündeme gelen İzzet Özilhan'ın hayatı merak konusu oldu. Peki İzzet Özilhan kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında?

Magazin 07-08-2022 16:17

Doktorlar Ela

Doktorlar Ela Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doktorlar Ela Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.