Dolar Al Haberleri

İnternetten dolar nasıl alınır, döviz almak için yapılacaklar nelerdir? İnternetten döviz alımı için hangi adımlar takip edilir?

Dünyanın küreselleşmesi ve her geçen gün teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanlar ellerindeki varlıkları biriktirmek ve değer kazandırmak için yatırım araçlarından biri olan döviz kurlarına ilgi göstermişlerdir. Bankacılık ve yatırım sistemleri gelişmeden önce kişiler döviz bürolarından işlem gerçekleştirirdi. Günümüzde ise bu işlemleri de en kolay yollardan biri olan online bankacılık ve yatırım araçlarıdır. Peki, internetten döviz al sat nasıl yapılır?

Finans 06-01-2023 09:02

Necmettin Batırel’den çarpıcı dolar öngörüsü: Dövizleri satın, kurtulun yoksa...

Geçmişte katıldığı bir tartışma programında döviz yükselişine karşı "Şakkadanak dolar satarım" önerisi yapan Necmettin Batırel'den yeni dolar öngörüsü geldi. Batırel, Mart ayını işaret ederek döviz kurunun 9.5 liraya gerileyeceğini öne sürdü. Öte yandan ünlü ekonomist geçen günlerde 2022 yılında yabancı yatırımların Türkiye'ye gelmesiyle birlikte 2022 yılında Türkiye'nin uçacağını belirtmişti.

Finans 11-01-2022 12:08

Necmettin Batırel'den 2022 yılı ekonomisi için çarpıcı yorum: 'Türkiye gerçekten uçacak'

Geçmişte katıldığı bir tartışma programında döviz yükselişine karşı "Şakkadanak dolar satarım" önerisi yapan Necmettin Batırel, 2022 yılın için Türkiye ekonomisini değerlendirdi. Batırel, ’Türkiye 2022 yılında gerçekten uçacak. Yabancı yatırımcılar Türkiye’ye gelmeye başladı. Büyüyen ülkeye sermaye akımı yağar. Türkiye’deki doların yükselişi gördüğüm kadarıyla enflasyondan fazla olmayacak. Enflasyon ne kadar artarsa dolar o kadar artar’’ dedi.

Finans 29-12-2021 12:04

Aşının ve ABD seçimlerinin dövize etkisi... Dolar, Euro, Sterlin fiyatları ne olacak? TL değer kazanacak mı?

ABD seçimlerinin küresel piyasalarda etkisi devam ederken aşı haberlerinin gelmesiyle piyasalarda hareketlilik başladı. Euro/TL kuru 9 seviyesinin altını gördü. Bu hafta Türk Lirası cinsinden varlıkların destekleriyle birlikte düşüş devam ediyor. Yatırımcılar dolar, euro ve sterlin fiyatları ne olacak araştırmaya başladı. Peki aşının döviz fiyatlarına etkisi ne olacak? TL değer kazanacak mı?

Finans 13-11-2020 17:12

Dolar Al

Dolar Al Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dolar Al Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Döviz kurlarının hassas noktası swap piyasaları

Londra'da swap yani döviz takas işlemlerinin barometresi olarak tanımlanabilecek piyasada kısa vadeli faizler, para birimlerinin ait oldukları ülkelerin faizi ve risk priminin yanı sıra arz-talep dengesi ile de şekilleniyor.

Finans 27-03-2019 15:56

GRAFİKLİ - Döviz kurlarının hassas noktası swap piyasaları

Londra piyasasındaki swap yani döviz takas işlemleri, para birimlerinin ait oldukları ülkelerin faizi ve risk priminin yanı sıra arz-talep dengesi ile de şekilleniyor - Geçen haftayı 5,7750 seviyelerinden kapatan dolar/TL, TCMB'nin hızlı ve yerinde hamleleri ile düşüşe geçerek iki işlem gününde yaklaşık yüzde 8 değer kaybederek 5,30 seviyelerine indi - Alınan önlemlerle Londra swap piyasasında TL'nin maliyeti hızla yükselirken, traderlar TL'de yeni kısa pozisyon açamadıkları gibi daha önce açtıkları pozisyonları da zarar etmemek için kapatmak zorunda kaldı - Londra piyasasında TL kısa pozisyonunu kapatmak isteyen traderların talepleri ve daralan likidite, derinliğe sahip olmayan swap piyasasında TL için uygulanan gecelik faizlerin yüzde 500'ü aşmasına neden oldu - TCMB'nin repo ihalesi açmayarak fonlama maliyetini yükseltmesi sonrası yabancı traderları TL'ye karşı aldıkları pozisyonu kapatma telaşı sardı - Spekülatif döviz talebi, swap piyasasında faizlerin yükselmesi ile şimdilik ortadan kalkarken, bunun yan etkisi pay ve tahvil piyasasında görüldü - Analistler, swap piyasasında dengenin 1-2 günde oluşabileceğini, bu tür piyasalardaki hızlı dalgalanmaların kısa süre ile sınırlı kalması koşuluyla normal karşılanabileceğini belirtti

Finans 27-03-2019 14:49

Fuhuş çetesinin kataloğu ve şifreleri çözüldü

İstanbul’da müşterilerin memnuniyetini ölçen fuhuş çetesi üyesi 8 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber 11-04-2013 16:08