Dolar Artıyor Haberleri

Özgür Demirtaş ekonomi videosunu paylaştı sosyal medya yıkıldı: 'İlkokul mezunlarının anlayacağı şekilde anlatacağım' dedi 1 milyondan fazla kişi izledi!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonomik durumu özetleyen bir video paylaştı. Kur korumalı mevduat fonundan, dolardaki dalgalanmaya, ekonomik stratejilerden, BDDK kararlarına kadar birçok konuya değinen Demirtaş'ın videosu 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Youtube trendlerde 1 numarada yer alan video sosyal medyayı da salladı.

Haber 27-06-2022 16:40

Son dakika: Akşener'den dikkat çeken 'Merkez Bankası' iddiası! 'Krize doğru gidiyoruz'

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akşener konuşmasında Abdülhamid Han tartışmalarına değinerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. Yabancı bir basın ajansının Merkez Bankası ile ilgili ortaya attığı iddiayı da konuşmasına taşıyan Akşener, "Bu sistemin maalesef bir alışkanlık haline getirdiği akıldışı kararlarla gelip dayanacağı yer tam olarak burası" diye konuştu.

Haber 25-05-2022 10:43

Elektrik faturaları neden yükseldi? sorusuna Binali Yıldırım'dan yanıt

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, gündemin en çok konuşulan konularından bir tanesi olan "Elektrik faturaları neden yükseldi?" sorusuna da yanıt verdi. Yıldırım, "Kuraklık nedeniyle sudan elde ettiğimiz elektrikte yarı yarıya düşüş oldu. Kuraklık çok büyük etken. Bu sene yağışlar iyi. Bu sene umutluyuz. Kar yılı var yılı olarak dönecek diye bekliyoruz." dedi.

Haber 16-02-2022 23:03

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun geçici olarak görevden alınmasıyla ilgili CHP'li Faik Öztrak'tan flaş iddia! Günler süren elektrik sorunu yaşanmıştı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun geçici olarak görevden alınmasıyla CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Isparta'da günlerce süren elektrik kesintisinin faturasının Vali Ömer Seymenoğlu'na kesildiğini belirten Öztrak, "Isparta’da elektrik dağıtımını bu şirkete şehrin valisi mi verdi? Laf aramızda söyleyeyim, korona geçirme gerekçesiyle görevden almalar başlarsa bu iş yol olmaya başlar. Demedi demeyin." diye konuştu.

Haber 07-02-2022 17:21

Dolar Artıyor

Dolar Artıyor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dolar Artıyor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İngiltere'de sosyal medya trendi yüzünden köpeklerin kulakları kesiliyor

BBC'nin belgesel programı BBC Wales Investigates’in gerçekleştirdiği bir incelemeye göre, insanlar sadece güzel göründüğü ve sosyal medya modası olduğu için kulağı kesik köpek satın alıyorlar. İngiltere’de yasak olan bu operasyonun illegal olarak uygulandığı köpeklerin sahte pasaportu ise Türkiye’den temin ediliyor.

Haber 14-12-2021 05:21

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Artık vakit, hesap vaktidir

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Meclisteki grup toplantısında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek, "'Vakit Türkiye vaktidir' diye iş başına gelenlerin artık bu milletin yakasından düşme vakti de geldi çattı. Haydi Sayın Erdoğan, vakit tamam. Artık vakit hesap vakti, artık vakit sandık vakti." dedi.

Haber 20-10-2021 11:24

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (1) - "İlk tepki bizden geldi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini hiçbir güç tehdit edemez. Daha şu ana kadar AK Parti'den tık yok. Niye yok? Hangi gerekçeyle itiraz etmiyorlar? AK Partili kardeşlerimin bunu mutlaka ve mutlaka hafızalarının bir yerinde tutması lazım. Bu memleket sıradan bir memleket değildir, her taşının, toprağının altında şehit kanı vardır" - "Tepki göstermiyorsan çekileceksin o zaman. 'Çekildik izzeti ikbal ile babı hükümetten' demiş şair. Çekileceksin, yönetemiyorsan çekileceksin" - "Daha dün trene ve postaya yüzde 20 zam geldi. Köprülere bir yılda gelen zam yüzde 165 ama enflasyonumuz yüzde 9. Tabii diyor 'yersen.' 'Ben bunu söylüyorum, yerseniz' diyor. Ama bu millet bunu yemeyecek, önümüzdeki seçimlerde bunu gösterecek, yüzde yüz buna inanıyorum, önümüzdeki seçimlerde gerekli dersi verecek"

Haber 08-10-2019 15:57

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (2) - "Önce borçlandırır, sonra talimat verirler. Şimdi talimat alma noktasına gelmiştir Türkiye Cumhuriyeti maalesef. Acı bir tablo ama gerçek. Bu borçların bedeli olarak da Londra'daki bir avuç tefeciye Türkiye Cumhuriyeti bütçesi teslim edilmiştir. Hiçbir ülkenin ödemediği kadar büyük faizler ödüyoruz"

Haber 26-07-2019 13:44

Türkiye’de yaşayan Suriyelilerin ayrımcılıkla mücadelesi

Bugün 20 Haziran Dünya Mülteci günü.

Haber 20-06-2019 08:28

Ali Serim: YEP ihracatı artıracak

STRATEJİ ve Finans Uzmanı Ali Serim, Yeni Ekonomi Programı'nın (YEP) ihracatı önemli ölçüde arttıracağını söyledi.

Finans 28-09-2018 09:29

Yeni Ekonomi Programı: Belirlenen hedefler ne kadar tutarlı?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün 2019

Haber 21-09-2018 11:28

Yeni Ekonomi Programı: Belirlenen hedefler ne kadar tutarlı?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün 2019

Finans 21-09-2018 06:20

Elektrik ve doğalgazda zamlar devam edecek mi?

Yılbaşından bu yana, elektrik fiyatları en az yüzde 33 arttı. Merkez Bankası, Eylül ayında enerji fiyatlarındaki artışın süreceğini öngörüyor. BBC Türkçe'ye konuşan sektör yetkilileri Türkiye'nin enerji görünümünü değerlendirdi.

Finans 06-09-2018 12:51

Elektrik ve doğalgazda zamlar devam edecek mi?

Yılbaşından bu yana, elektrik fiyatları en az yüzde 33 arttı. Merkez Bankası, Eylül ayında enerji fiyatlarındaki artışın süreceğini öngörüyor. BBC Türkçe'ye konuşan sektör yetkilileri Türkiye'nin enerji görünümünü değerlendirdi.

Haber 06-09-2018 12:42

Ev almak isteyen İranlı turist dolandırıldı

ANTALYA'da ev almak isteyen İranlı J.K.'yi, 'Türkiye'de Euro düşüyor, dolar yükseliyor' diye kandırarak aldığı 30 bin Euro yerine, para destesi üstüne gerçek, altına ise sahte dolar koyarak dolandıran K.B., yakalandı.

Haber 24-08-2018 11:56

Kim sadece ana işini yaparsa o başarılı oluyor

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sani Şener: - "Kim sadece ana işini yaparsa o başarılı oluyor. Türkiye'de büyük firmalara bakıyorsunuz baraj yapıyor, hastane yapıyor, otelleri var, enerjide varlar. Antalya'da sahildeki otellere bakın, hepsinin sahibi müteahhit. Türkiye'deki enerjilerin de sahibi, hastaneleri de onlar yapıyor. Apple enerji işine giriyor mu?, Microsoft enerji işine giriyor mu?" - "Üçüncü havalimanı, çok açık bir ihale yapıldı, açık artırmayla yapıldı, şeffaf. Ancak bize çok pahalı geldi, yani 1 milyar avro kira ödemek bize çok pahalı geldi. O yüzden biz çekildik" - "(Atatürk Havalimanı'nın kapanması) Yüzde 25 artı KDV yani 800 milyon doları 2007'de peşin ödediğimiz için bizim iki yıllık kaybımızı devlet karşılıyor"

Finans 13-06-2018 11:09

Ortadoğu Barış ve İş Birliği Teşkilatı'nı kuracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "25 Haziran'da Allah kısmet eder Muharrem İnce cumhurbaşkanı, Kemal Kılıçdaroğlu da parlamentoda çoğunluğu olan bir partinin genel başkanı olursa, önce Ortadoğu işine el atacağız. Ortadoğu Barış ve İş Birliği Teşkilatı'nı kuracağız. Kurucuları Türkiye, İran, Irak ve Suriye olacak. Dört ülkenin liderini bir araya getireceğiz" - "Yurt dışına ödediğimiz faiz son 15 yılda 151 milyar 34 milyon dolar. Bu ülkenin insanı, sizler, yeni doğan çocuk dahil olmak üzere herkes ödedi bu faizi. Şu anda Türkiye, dünyanın en yüksek faiziyle borçlanan ülkelerinden birisi. Arjantin'den sonra ikinci sıradayız"

Haber 01-06-2018 18:08

DHA YURT BÜLTENİ-12

Oğuz Gündoğdu: Mudanya'ya doğru gelen uzun bir fay hattı var BURSA'nın Mudanya ilçesinde açıklamalarda bulunan Jeofizik Mühendisi Yrd.

Haber 17-05-2018 17:48

Bakan Fakıbaba: Et ihraç eden bir ülke olacağız (3)

ÜRETİCİYE VERİLEN DESTEK 15 MİLYARA YÜKSELDİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Tarımsal Destekleme Hibe Programına katıldı.

Haber 17-05-2018 17:33

Bakan Fakıbaba: Et ihraç eden bir ülke olacağız (3)

ÜRETİCİYE VERİLEN DESTEK 15 MİLYARA YÜKSELDİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Tarımsal Destekleme Hibe Programına katıldı.

Haber 17-05-2018 17:23

24 Haziran'dan sonra yeni bir dönem başlayacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: - "Bana 'Dolar artıyor, acaba hayvancılığa devam edelim mi, etmeyelim mi' diye soruyorlar. Edin, vebali bu kardeşinizin boynuna" - "Fıstık üreticileri fıstıklarını depolayabilirler, yeri geldiğinde satabilirler ama fıstıkla alakası olmayan stokçular fiyat artırmak için yapıyorsa, tarım bakanı olarak karşılarında beni bulurlar. Fiyatı düşürmek için önlemleri almaya başladık" - "24 Haziran'dan sonra yeni bir dönem başlayacak. O zaman göreceksiniz avronun, doların nasıl düştüğünü"

Haber 17-05-2018 16:59

DHA ANKARA -  CHP'li Yılmaz: Suriye'de müdahale olursa İsrail bir taşla iki kuş vuracak

  CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Suriye'ye askeri müdahale söylentilerine ilişkin, "Suriye'de eğer müdahale olursa İsrail bir taşla iki kuş vuracak.

Haber 11-04-2018 16:20

CHP'li Yılmaz: Suriye'de müdahale olursa İsrail bir taşla iki kuş vuracak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Suriye'ye askeri müdahale söylentilerine ilişkin, "Suriye'de eğer müdahale olursa İsrail bir taşla iki kuş vuracak. Bir, Esad'dan kurtulacak, iki, İran'ın oradaki varlığından kurtulacak.

Haber 11-04-2018 13:14

Gazprom'un Naftogaz'a borcu her gün 526 bin dolar artıyor

Gazprom'un Naftogaz'a borcu her gün 526 bin dolar artıyor

Haber 29-03-2018 21:13

'Faizler Yavaş Arttırılacak Dolar Güçlenecek'

Dolardaki değer artışından sonra, Amerika Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırma kararı, Türkiye’yi de doğrudan etkileyen gelişmeler. Bu iki gelişmenin olası etkileri Washington’daki Küresel Politikalar Enstitüsü’nün düzenlediği panelde tartışıldı.

Haber 21-12-2016 15:33

"Yüksek et fiyatlarının nedeni süt"

Kırmızı et fiyatlarındaki artışta, süt fiyatlarının da etkisi olduğu öne sürüldü.

Finans 13-08-2015 09:17

iPad Mini’nin Apple’a maliyeti ne kadar?

iPad Mini bugün itibariyle 34 ülkede birden satışa sunuldu. Kullanıcıların en ucuz iPad mini modeline sahip olabilmeleri için 329 doları gözden çıkartmaları gerekiyor.

Haber 06-11-2012 14:01

Hükümet ve Merkez krize davetiye çıkardı

Milliyet gazetesi yazarlarından Güngör Uras, son günlerde piyasalarda yaşanan çalkantının Hükümet ve Merkez Bankası tarafından çıkarıldığını öne sürdü.

Finans 26-07-2011 11:37