Dolar Kaç Lira Olmuş Haberleri

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1 1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "BÜYÜK TRABZONLULAR BULUŞMASI"NDA KONUŞTU * Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;  "Seçimlerden sonra Ayasofya'yı tekrar aslına rücu ettiririz.

Haber 27-03-2019 08:57

Büyük Trabzonlular Buluşması İstanbul'da gerçekleşti

TRABZON Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Büyük Trabzonlular Buluşması" gerçekleştirildi.

Haber 27-03-2019 00:15

BÜYÜK TRABZONLULAR BULUŞMASI İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ

İdris TİFTİKÇİ / İSTANBUL DHA Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Büyük Trabzonlular Buluşması" gerçekleştirildi.

Haber 27-03-2019 00:06

Büyük Trabzonlular Buluşması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: - "Sizden isteğimiz büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yürümenizdir" - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Trabzonlular olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durduğunuzu cümle aleme ilan ediyorsunuz. Türkiye'nin birliğine sahip çıkıyorsunuz. Sizin duruşunuz sayesinde kurulan tüm tuzakları yerle bir ettik" - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "Pazar günü memleketimiz bir karar verecek. İnanıyorum ki pazar günü Türkiye, ülkemizin yarınlara güçlü adımlar atmasını temin edecek bir kararın altına imza atacaktır"

Haber 26-03-2019 23:35

Diğer Haber Etiketleri

Dolar Kaç Lira Olmuş

Dolar Kaç Lira Olmuş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dolar Kaç Lira Olmuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.