Dolar Kur Haberleri

Bakan Nebati: Merkez Bankası ya da Hazine neden müdahale ediyor diyorlar. Türkiye, elindeki bütün enstrümanları kullanır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Perşembe sabahı itibariyle 10 milyar liralık (880 milyon dolar) kur korumalı TL mevduat hesabı açıldığını söyledi. Piyasanın döviz fiyatını kendisi belirlediğini savunan Bakan Nebati, "Merkez Bankası veya Hazine'nin neden müdahale ettiğine ilişkin soruları dile getirenlere, "Türkiye ihtiyacı olan tüm enstrümanları kullanır" yanıtını verdi.

Haber 23-12-2021 23:15

İktidarın yeni ekonomik hamleleri erken seçim kapısını açar mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni "finansal alternatif" olarak açıkladığı "kur korumalı TL mevduat" sisteminin devreye alınması, döviz kurlarına sert düşüş olarak yansırken siyasi kulislerde en çok konuşulan, iktidarın ekonomi alanındaki yeni hamlelerinin bir 'erken' veya 'baskın seçim' sonucunu doğurup doğurmayacağı.

Haber 22-12-2021 17:42

TBMM'de ilginç anlar! CHP'li vekil bir kasa portakalı kürsüden yere döktü

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Cumhurbaşkanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçeleri görüşmesinde kürsüye bir kasa portakal ve bazı fotoğrafların bulunduğu dövizlerle çıktı. Muğla'dan getirdiğini söylediği portakalları kürsünün üzerinden yere döken Erbay, portakal üreticisinin sorunlarının çözülmesini istedi.

Haber 14-12-2021 16:53

28 Temmuz Dolar kuru: Bugün (28 Temmuz) Dolar ve Euro ne kadar? Dolar ve Euro fiyatları

28 Temmuz dolar ve Euro fiyatları, yatırımcılar ve dolarla iş yapan kişiler tarafından her gün düzenli olarak merak ediliyor. Küresel piyasalarda hareketli ve karışık zamanlar yaşanırken, yatırımcılar bugün ABD Merkez Bankası’nın (FED) Açık Piyasa Komitesi toplantısının sonuçlarını bekliyor. Dolar kur, dün kapanışta 8,55 seviyesinde bulunurken, bugün güne kapanış seviyesinin çok hafif üzerinde başladı. Peki 28 Temmuz dolar ve Euro fiyatları ne kadar oldu? İşte 28 Temmuz Dolar ve Euro kuru...

Finans 28-07-2021 07:39

Türkiye’de satılan sıfır arabaların yurt dışı fiyatları ne kadar?

Son dönemde gelen ekstra vergiler ile araba fiyatları can yakıyor. Bizde Türkiye’de cep yakan otomobillerin yurt dışı fiyatlarını sizler için araştırdık. İşte saç baş yolduran o fiyatlar.

Haber 05-12-2020 19:07

İkisi Muhabir 38 Kişiye ‘Ekonomik İstikrarı Zayıflatma’ Davası

2018’in Ağustos ayında Türk Lirası'ndaki ani değer kaybını bankaların ve yetkililerin nasıl karşıladığını haberleştiren iki Bloomberg muhabiri ve haberi sosyal medyada eleştirel yorumlarla paylaşan 26 kişi aleyhine dava açıldı

Haber 14-06-2019 20:27

Bu ülkede istikrarsızlık olursa biz ağlarız

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: - "Bu ülkede istikrarsızlık olursa biz ağlarız. Bu ülkenin yönetsel istikrara ihtiyacı var. Ülkemiz yeni bir seçim süreci yaşıyor, yerel seçimler. Birileri buna ilişkin 'ya bunun aşağıyla yukarının ilişkisi yok, bu farklı bir şey.' diyor. Ben hiç öyle görmeyenlerdenim" - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan: - "Ne yaparız da Recep Tayyip Erdoğan'ı yerinden ederiz arayışı içerisindeler. Her bir kardeşimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durması gerekir"

Haber 26-03-2019 22:46

Yalçın: Ekonomik istikrar kaybolduğunda ilk ağlayacak kitleyiz

MEMUR-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Ülkede ekonomik istikrar kaybolduğunda ilk ağlayacak kitleyiz çünkü sabit gelirliyiz.

Finans 20-03-2019 12:34

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: “Küresel anlamda hazımsızlığın farkına varmak zorundayız”

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda Memur-Sen Derneği tarafından ‘Büyük Teşkilat Buluşması’ programı düzenlendi.15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’ndaki programa, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.

Haber 20-03-2019 02:07

Karabük'te Memur-Sen Teşkilat Buluşması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: - "Eğer bu seçim sonrasında oluşacak fotoğraf, Amerika'da nara attırıyorsa, Netanyahu'ya cümbüş yaptırıyorsa, Hollanda'nın yüzünde çiçekler açtırıyorsa burada bir sorun var demektir"

Haber 19-03-2019 23:10

Provokasyonlarla yolumuzdan döndürmeye çalıştılar, yılmadık

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: - "15 Temmuz dediler, biz Fırat Kalkanı Harekatı'nı başlattık. Ekonomimizi baltalamaya çalıştılar, biz en kritik dönemi rekor büyümeyle geçirdik. Onlar dolar, kur operasyonu yaptılar, biz asgari ücreti 2 bin 20 liraya çıkardık. Dört bir koldan diplomatik operasyonlar düzenlediler, biz ihracat rakamlarını ikiye, üçe katladık. Binbir türlü provokasyonlarla yolumuzdan döndürmeye çalıştılar, biz yılmadık"

Haber 29-01-2019 05:33

Dolarda sert hareketlilik! Gece yarısı 5.85'i gördü

Gece yarısından sonra 5.85'i gören Dolar/TL kuru bu sabah 5.51 seviyelerinde. Küresel ekonominin yavaşladığı endişeleri piyasaları etkileyen en önemli nedenlerin başında gösteriliyor.

Finans 03-01-2019 07:59

Gelir vergisi kesintileri yüzde 15 ile sabitlenmeli

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: - "Matrahlar eş değerli şekilde güncellenmeli ve kamu görevlilerinin kayıplarının önüne geçilmeli. Burada matrahı bırakalım. Yapılabilecek tek şey, gelir vergisi kesintilerinin yüzde 15 ile sabitlenmesi ve bu anlamda mali kayıpların önüne geçilmesidir"

Haber 25-12-2018 11:23

Türkiye'de 2018 böyle geçti (8)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye, turizmden gençlik ve spora birçok başlıktaki hedeflerin yer aldığı 100 günlük eylem planını açıkladı - AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi - ABD'nin Türk bakanlara yaptırım kararı sonrası mütekabiliyet çerçevesi kapsamında ABD Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarının dondurulması kararı verildi - İYİ Parti'nin Olağanüstü Kongresi'nde Meral Akşener, yeniden genel başkanlığa seçildi

Haber 20-12-2018 10:52

Nasıl Asala'nın miadı dolduysa, PKK'nın da miadı dolmuş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: - "Nasıl Asala'nın miadı dolduysa, PKK'nın da miadı dolmuş. Onu da çöp tenekesine atacaklar da bu sefer başka bir vekil, başka bir taşeron, başka bir maşa oluşturmaya çalışıyorlar. Zaten oluşturdular. O maşayı da siyasal hale getirmek istiyorlar. Biz bunu anlamayacak kadar saf değiliz. Oyunun ne kadar tehlikeli bir oyun olduğunun farkındayız. Biz, bu coğrafyanın ve halkların daha fazla bölünmesinin değil, bütünleşmesinin yanında hareket ediyoruz" - "Önümüzde 10 yıla ihtiyaç var. Bu istikrar 10 yıl devam ederse, Türkiye dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi olacak. Türkiye, sanayi ve teknoloji bakımından da dünyanın süper ligine çıkmış olacak" - "Ortadoğu'da bu düzeni yeniden oluşturmaya çalışanların esas hedefinin Türkiye olduğunun, PYD ve YPG üzerinden, Türkiye'ye karşı esas niyetin bir şekilde hissettirildiğinin farkındayız"

Haber 11-11-2018 12:46

Halkbank'ın resmi sitesinde dolar kur rakamını gören şaştı kaldı

Halkbank'ın internet sitesinden döviz kurlarını takip edenler dün akşam ve gece saatlerinde şaşkınlığa uğradı. Sitede dolar 3,72'yi, avro 4,32'yi gösterdi. Rakamlar daha sonra düzeltilirken, bankadan yapılan açıklamada 'Kısıtlı sayıda işlem yapıldı' denildi.

Finans 01-09-2018 13:16

Türkiye’de Spekülatif Haber ve Sosyal Medya Paylaşımları Hedefte

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün yaptığı açıklamalar sosyal medyada bir çok spekülasyona neden oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, algı operasyonuyla piyasaların tedirgin edildiğini söyledi. Sermaye Piyasası Kurulu da yazılı bir açıklama yaparak basın yayın organlarında yer alan söylenti niteliğindeki haber ve açıklamalara itibar edilmemesini istedi

Haber 13-08-2018 14:04

Türkiye'de ekonomik güvenliği tehdit edenlere soruşturma

Türkiye’de döviz kuru artışıyla ilgili yönlendirici haber ve sosyal medya paylaşımları yaptıkları iddia edilen kişiler hakkında "ekonomik güvenliği tehdit” gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Haber 13-08-2018 12:00

Dolar kur yükselişini provoke eden 346 hesaba soruşturma

İÇİŞLERİ Bakanlığı, sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabıyla ilgili adli tahkikat başlatıldığını açıkladı.

Haber 13-08-2018 11:37

Dolar kur yükselişini provoke eden 346 sosyal medya hesabına soruşturma

İÇİŞLERİ Bakanlığı, sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabıyla ilgili adli tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Haber 13-08-2018 11:34

Sosyal medyadan dolar kuru manipülasyonuna soruşturma

İçişleri Bakanlığı: - "Sosyal medyada dolar kur yükselişini provoke edici paylaşım yapan 346 hesap tespit edilmiş, adli tahkikata başlanmıştır"

Haber 13-08-2018 11:04

FLAŞ

İçişleri Bakanlığı: Sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabı tespit edildi, konu ile ilgili adli tahkikat başlatıldı

Haber 13-08-2018 10:47

Başsavcılık'tan 'ekonomik güvenlik' soruşturması! Flaş açıklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ekonomik güvenliği tehdit içeren eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlattı. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü de yaptığı açıklamada 346 sosyal medya hesabı ile ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu.

Haber 13-08-2018 10:02

Avro Bölgesi’nde büyüme istikrarlı

Standard & Poor’s, Avro Bölgesi’nde ekonomik büyümenin bu yıl sonunda yüzde 2,3, gelecek yıl sonu ise 1,9 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğini bildirdi

Haber 28-03-2018 13:52

TL Değer Kaybediyor Hükümet Kendinden Emin

Ankara’da kıldığı Cuma namazından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşı rahatlatıcı mesajlar verdi. Ekonomideki gelişmeler öğleden sonra Başbakan Yıldırım başkanlığında toplanan Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda masa

Haber 18-11-2016 22:39

Dolar yerinde durmuyor, müdahale gelebilir

Merkez Bankası’nın normal günlere dönmesi Türk Lirası üzerinde baskı yaratırken, kur dün yine 1.95 seviyelerinin üzerine çıktı.

Finans 12-07-2013 10:01
Haber 19-12-2007 07:43
Haber 18-12-2007 10:53
Finans 28-06-2007 17:50