Dolar Kuru Şu An Haberleri

CHP'den Lütfü Türkkan fezlekesiyle ilgili açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan fezlekeye ilişkin, "Savcıların, milletvekillerinin kimliğine göre fezleke düzenlemeleri adalet duygusunu incitir. Hukuk önünde herkes eşittir, çifte standart olmaz." dedi.

Haber 12-11-2021 17:22

Dolar neden düştü? Dolar yükselir mi, düşer mi? İşte yorumları

Geçtiğimiz haftayı yüksek bir seviyede bitiren Dolar kuru, yeni haftaya da zirvede başladı. Haftanın ikinci işlem gününde 8,78 seviyelerine kadar tırmanan Amerikan doları, gün sonuna doğru gerileyerek günü 8,67 ile kapattı. Dolar kurundaki bu hareketlilik sürerken, yatırım yapanlar veya ekonomi ile ilgilenenler dolar kurundaki bu hareketliliğin sebeplerini araştırmaya başladı. İşte dolar kurundaki son gelişmeler ve dolar beklentisi ile ilgili yorumlar...

Finans 23-06-2021 13:12

'Dolar ne kadar oldu?' 15 Şubat dolar piyasası

FED'in kararı sonrası hareketlenen dolar kurunun durumu merak konusu! Peki yeni haftanın ilk iş gününde ne kadar oldu, düştü mü? 15 Şubat dolar piyasasına dair detaylar haberimizde!

Finans 04-02-2016 10:33

Dolar Kuru Şu An

Dolar Kuru Şu An Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dolar Kuru Şu An Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.