Dolar Ne Oldu Haberleri

27 Ocak dolar ve euro ne kadar? FED faiz kararı sonrası dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu?

Son günlerde piyasaların gözü FED faiz kararına çevrilmişti. Dolar başta olmak üzere piyasalardaki durumda belirleyici rol oynayan FED faiz kararı geçtiğimiz gün açıklandı. FED faiz toplantısında alınan karar, politika faizini yüzde 0-0.25 aralığında sabit bırakmak oldu. Bu durum, Dolar/TL paritesinde büyük bir değişikliğe neden olmadı. İşte dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Finans 27-01-2022 09:08

Muhalefetten Asgari Ücret ve Faiz Kararına Tepki

Muhalefet partileri belirlenen asgari ücretin döviz kurundaki artış ve fiyat artışları baz alındığında düşük kaldığını söylerken, Merkez Bankası’nın faiz oranını bir puan düşürmesini de eleştirdi

Haber 16-12-2021 21:07

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tezkere açıklaması: Biz senin her dediğinin altına mühür mü basacağız?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak ve Suriye ile Lübnan'a asker gönderme süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkereleriyle ilgili olarak "Biz senin her dediğinin altına mühür mü basacağız? Herkesi papağan gibi görme alışkanlığı var ama biz CHP'yiz. Senin her dediğine evet deseydik o zaman ayrı parti niye kuruyoruz?" açıklamasını yaptı. Öte yandan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Suriye-Irak tezkeresine 'hayır' oyu vereceğiz" dedi.

Haber 26-10-2021 14:35

Kılıçdaroğlu'ndan 128 milyar dolar tepkisi: Darbe dönemi yaşıyoruz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, billboardlara astıkları "128 milyar dolar nerede?" afişleri hakkında soruşturma başlatılmasını eleştirerek "Bu, 20 Temmuz sivil darbesinin en temel kanıtıdır.

Haber 13-04-2021 17:13

Dolar Ne Oldu

Dolar Ne Oldu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dolar Ne Oldu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Dakika: Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı kürsüde dikkat çeken ayrıntı

Son dakika haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emekli amirallerin bildirisi üzerinden partisine yönelik eleştirilere tepki göstererek "CHP ile ilgili tek bir kelime yok" dedi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı kürsüde '128 milyar dolar nerede?' yazılı döviz dikkat çekti.

Haber 13-04-2021 13:50

Kılıçdaroğlu'ndan 'bedava aşı' iddiasıyla ilgili yeni açıklama: 12 milyon dolar ne oldu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çin'den Türkiye'ye getirilen koronavirüs aşısıyla ilgili gündeme getirdiği iddiayla ilgili "DMO ile Sinovac'ın anlaşması elimde var, sana gönderebilirim. Rantın olduğu yerde siyasi akbabalar vardır. Bedava alacaksın 1 milyon doz aşıyı, 12 milyon dolara satacaksın. Ne sırrı, faturalar var. 12 milyon dolar ne oldu?" açıklamasını yaptı.

Haber 02-03-2021 14:34

CHP MYK toplantısı

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: - "5,7 büyüklüğündeki bir sarsıntıyla İstanbul'da tüm mobil iletişim altyapısı çöktü. Daha ciddi bir depremde neler olabileceğini insan düşünmek dahi istemiyor" - "(Yeni Ekonomi Programı) Millet aşından, işinden olmuş, yılın ilk yarısında milli gelir yüzde 1,9 daralmış, işsizlik yıl içinde yüzde 15'lere dayanmış, ülkenin kefen parası bile seçimler için harcanmış ve damat çıkmış 'dengelenme başarılı oldu' diyor. Siz bir de bize sorun. Vatandaşta, çiftçide, memurda, emeklide, işçide denge bırakmadınız" - "2019'da yüzde yarım büyüyeceğiz ama 2020'de hemen yüzde 5'lik bir büyüme rakamına ulaşacağız. 2022'ye kadar da ekonomi otomatik pilota bağlanmış her yıl yüzde 5 büyümeye devam edecek. Büyüme gelecek yıl birden yüzde 5'e nasıl sıçrayacak"

Haber 30-09-2019 17:34

Bakan Berat Albayrak'tan enflasyon açıklaması: Keskin düşüşler göreceğiz

Katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonda keskin düşüşler göreceğiz. İthalat ve ihracat arasında denge kuruluyor." ifadelerini kullandı.

Finans 12-05-2019 11:15

Başkan Kocaoğlu'ndan 'gettolaşma' uyarısı

İZMİR'de, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü etkinlikleri kapsamındaki 'Dünya Şehircilik Günü Kolokyumu'nun 42'ncisi, Şehir Plancıları Odası tarafından bu yıl Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlendi.

Haber 07-11-2018 14:20

Başkan Kocaoğlu'ndan 'gettolaşma' uyarısı

İZMİR'de, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü etkinlikleri kapsamındaki 'Dünya Şehircilik Günü Kolokyumu'nun 42'ncisi, Şehir Plancıları Odası tarafından bu yıl Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlendi.

Haber 07-11-2018 13:29

DHA YURT BÜLTENİ 7

1)DOKTORU PARKE TAŞIYLA YARALAYAN SALDIRGANA 15 YIL HAPİS İSTEMİ ŞANLIURFA Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisinde hasta çocuğuna bakmadığı iddiasıyla Dr.

Haber 07-11-2018 13:14

Faiz artırmak, artık Türkiye'de kuru baskı altına alacak bir unsur değil

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan: (2) - "Biz faiz konusunda özellikle hassasız ve birilerinin faiz ile piyasaya ayar vermesini doğru bulmuyoruz" - "(Berat Albayrak ile görüşme) Merkez Bankası ya da dövizle ilgili açıklamaların tek elden çıkması bizim için çok önemli' dedik" - "Vergi sisteminin sadeleştirilmesi gerek. İş adamı olarak bizler daha sade vergi sistemiyle hareket etmek istiyoruz" - "Türkiye hiç olmadığı kadar cazip bir ülke. Şu anda elinde 40 milyar doları bulunan bir grup gelse Türkiye'deki şirketlerin 4'te birini satın alabilir" - "Faiz artırmak, artık Türkiye'de kuru baskı altına alacak bir unsur değil"

Finans 30-07-2018 13:38

ABD Başkanı Trump Türkiye'yi tehdit etmek için çok özel bir saati seçti

ABD Başkanı Trump, FETÖ davasında yargılanan ve bugün ev hapsine alınan papaz Brunson'un serbest bırakılmaması halinde Türkiye'ye önemli yaptırımlar uygulayacakları tehdidinde bulundu. Trump, tehdit tweetini atmak için ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok kritik bir görüşmeye başladığı dakikaları seçti.

Haber 26-07-2018 19:13