Dolar Tl Kuru Haberleri

DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI SON DAKİKA: 31 Mayıs 2023 Çarşamba dolar ne kadar? Euro kaç TL oldu?

Dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın üçüncü işlem gününde vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi arama motorlarında güncel rakamları araştırıyor. Peki, Dolar ne kadar? Euro kaç TL oldu? İşte 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü euro ve dolar fiyatında son durum...

Finans 31-05-2023 10:07

15 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-07-2022 09:20

14 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 14 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 14-07-2022 09:20

Son dakika: Ucuz benzin ve motorin için formülü açıkladılar! Petrol Rusya’dan akaryakıt fiyatları İtalya’dan…

Son dakika: Ağır yaptırımlarla karşı karşıya olan Rusya ham petrolü iskontolu olarak satmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporunda Rusya’dan hem ham petrolde hem de motorinde ithalatın arttığı belirtiliyor. Ancak petrolün Rusya’dan alınmasına karşın akaryakıt fiyatları İtalya’ya göre belirleniyor. Enerji Uzmanları pompa fiyatlarının yüksek piyasaya endeksli olduğunu ve bu durumdan vazgeçilirse ucuz benzin ile motorin fiyatlarını tabelalarda görebileceğimizin altını çiziyor.

Finans 14-07-2022 08:34

Diğer Haber Etiketleri

Fed Emtia Parite gram altın çeyrek altın dolar 1 dolar 1 dolar kaç 1 dolar kaç tl abd doları 100 dolar Altın cumhuriyet altını Euro Amerikan Doları Gümüş Akaryakıt altın fiyatları petrol fiyatları Hisse senedi ons altın altın ne altın ne kadar altın ons altın ons fiyatı altın tl altın ve dolar altında altını altının fiyatı altının ons fiyatı çeyrek bir dolar bugün dolar bugün euro bugün euro ne kadar bugün euro ne kadar oldu bugün ne kadar euro dolar euro dolar paritesi euro kaç euro kaç tl euro ne euro ne kadar euro ne kadar oldu euro tl euro tl kuru faiz indirimi fiyatı dolar fiyatı ne kadar gram gram altın fiyatı gram fiyatı hisse anlık altın fiyatı altın fiyatları bugün emtia fiyatları dolar paritesi dolar tl dolar tl dün dolar türk dolar ve altın dolar ve euro dolarda yükseliş dolarin dollar döviz kuru dolar altın dolar bugün dolar bugün kaç dolar bugün kaç tl dolar düştü dolar düştü mü dolar fiyatı dolar fiyatları dolar kaç dolar kaç tl bugün dolar ne dolar ne kadar dolar ne kadar bugün dolar ne kadar oldu ne kadar dolar piyasa piyasalar serbest sterlin son dakika dolar kripto kaç lira kuru kur kurlar para piyasaları ons ons altin fiyatlari ons altın fiyatı ons fiyatı tl euro tl kuru fiyatlar kur bugün ne kadar bugün doları tl euroda son durum dolarla altın almak fiyatları bugün tl döviz fiyatı ne petrol fiyatı dolar euro altın fiyatları bugün ne kadar petrolün varil fiyatı pariteler piyasalarda altın dolar almak dolar türk lirası dolar yorumu fiyatları ne kadar dolar mı altın mı altının gram altın ne kadar olur abd dolar fiyatı bugün piyasalar bugün anlık canlı altın fiyatları bugün ne dolar1 altın dün satış fiyatı gümüşün altının ons usd bugün altın mı

Dolar Tl Kuru

Dolar Tl Kuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dolar Tl Kuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: ABD enflasyon verisi zirve yaptı! Dolar, euro ve gram altın… Piyasalar nasıl etkilenecek?

Dolar, altın ve euro için piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. Zirve yapan enflasyon sonrası dolar, euro ve altın fiyatlarındaki hareketlilik araştırılmaya başlandı. Gram altın fiyatları da ons altındaki düşüşe rağmen dolar kurundan etkilenmeye devam ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Enflasyon verisi sonrası piyasalardaki son dakika gelişmelerini ilişkin konuşan Finans Uzmanı Murat Özsoy dolar/TL kuru için yeni bir tahmin yaptı.

Finans 13-07-2022 15:33

12 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 12 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 12-07-2022 09:20

20 yıl sonra ilk kez oldu! Dolar ve euro eşitlendi

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda çok ses getiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bir süredir dolar karşısında düşüş yaşayan euro 20 yıl sonra ilk kez böylesini yaşadı. Euro/Dolar paritesi 2002 yılından beri ilk defa yeniden eşitlendi. Küresel piyasalarda diğer para birimlerine karşı değer kazan dolar, euro ile başa baş seviyesine geldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise Eylül ayında yeni atakların olacağını ifade ederken doların çıkacağı seviyeyi verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 12-07-2022 07:18

Motorin ve benzin fiyatları her şeyi değiştirdi! Arabalar kapıda kaldı! Akaryakıt masrafından kaçan vatandaş artık…

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili petrol fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Geçen hafta motorin litre fiyatı için üst üste indirim ve zam haberleri gelmiş, benzin zammı ise iptal edilmişti. Akaryakıt fiyatları yüksek kalmaya devam ederken vatandaşın elektrikli araca yöneldiği ifade edildi. Elzem yere araç kullanmak ise artık tarih oldu. İşe gidiş için bile araç kullanımı da düşerken, vatandaşlar ortak araç kullanımına yöneldi. İşte akaryakıt piyasasında son dakika gelişmeleri...

Finans 11-07-2022 09:33

11 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 11 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 11 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 11-07-2022 09:20

Son dakika: Önce indirim sonra zam! Akaryakıtta bayram tarifesi! Motorin ve benzin… (Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?)

Akaryakıt fiyatları için son dakika haberi geldi. Rusya - Ukrayna kriziyle birlikte brent petrolün artması, döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle 30 TL'ye kadar çıkan motorin fiyatlarına iki haftada 5,44 TL indirim yapılmıştı. Ancak vatandaşlar Kurban Bayramı sabahına bu kez zam haberi ile uyandı. Motorin litre fiyatına 84 kuruş zam geldi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de 9 Temmuz Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte son dakika haberinin detayları…

Finans 09-07-2022 07:23

Son dakika: Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! İndirimin ardından zam haberi! Benzin ve motorin fiyatları...

Petrol ve dolar kurundaki gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. Bu kapsamda benzin ve motorin fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Cuma gününden itibaren motorin litre fiyatında indirim yapıldı. Öte yandan yine bir zam haberi geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorine 81 kuruş zam yapılması bekleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri ve 8 Temmuz güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...

Finans 08-07-2022 16:10

SON DAKİKA: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı

Son dakika: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu için enflasyon tahminini duyurdu. Buna göre enflasyonun yıl sonunda yüzde 69,94 olması bekleniyor. Yıl sonu dolar/TL kuru tahmini ise 18,89 TL'den 18,99'a yükseldi.

Finans 08-07-2022 10:16

08 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 08 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 08 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-07-2022 09:20

8 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 8 Temmuz 2022 Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

8 Temmuz 2022 Cuma haftanın beşinci gününde vatandaşlar piyasayı takip etmeyi sürdürüyor. Rusya Ukrayna savaşı sonrası dolar ve eurodaki son durum yakından takip edilmişti. Önceki günlerde 17 TL'ye yükselen dolarda ibre bugün aşağıyı gösteriyor. Peki 8 Temmuz'da dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? Dolar bugün kaç TL, euro kaç TL? İşte son rakamlar...

Finans 08-07-2022 07:11

Altın ve dolar için olay sözler: ‘Çekirdek parası’ diyerek uyardı: İslam Memiş’in bu açıklamaları çok konuşulacak

Dolar ve altın fiyatlarında hafta başından beri yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Dolar endeksi 20 yılın zirvesinde mola verse de yurt içinde dolar/TL kuru yükselişini sürdürüyor. Ons altın dün 9 ayın dibine yaklaşmasının ardından yaralarını sarmak isterken gram altın fiyatları üzerinde baskı oluşturuyor. Küçük yatırımcıya seslenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Sizin yatırımınız, perde arkasından finans sektörünü yönetenler için bir çekirdek parası” dedi.

Finans 07-07-2022 10:38

07 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 07 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 07-07-2022 09:20

Gram altın ve dolar fiyatları gaza bastı... Alım fırsatı kollayanlar dikkat: İslam Memiş elinde altın ve doları olanları uyardı!

Dolar ve altın yatırımcıları son dakika güncel fiyatları 6 Temmuz Çarşamba günü de araştırmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru ve gram altın fiyatları bu sabah yüzde 1 değer artışı ile güne başladı. BDDK'nın döviz kuru kararı sonrası dün 17 liranın üzerine çıkan dolar/TL kuruna rağmen ons altın fiyatının 1760 dolarlara kadar inmesi gram altın fiyatlarında yükselişi sınırlı bıraktı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar bulunduranlar için kritik bir uyarıda bulundu...

Finans 06-07-2022 10:14

SON DAKİKA: Önce zam geldi sonra iptal edildi! Akaryakıt (güncel motorin ve benzin fiyatları ne kadar?)

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta hem motorin hem de benzin fiyatlarına indirim gelmişti. Brent petrolde yaşanan artış ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle benzin fiyatlarının yeniden güncellenmesi gündeme gelmişti. Akşam saatlerinde ise yeni bir açıklama yapıldı. Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 06-07-2022 09:33

06 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 06 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 06 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 06 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 06-07-2022 09:20

Asgari ücrette dikkat çeken detay! SGK bülteninde ortaya çıktı: Yüzde 60'ı...

Asgari ücret 2022 yılı için ikinci kez güncellendi ancak yankıları hala sürüyor. Türk lirasının reel değeri 5 ayın en düşüğüne gerilerken asgari ücret-dolar kuru arasındaki ilişki dikkat çekti. Enflasyon karşısında eriyen asgari ücrete son yapılan yüzde 30’luk zam, Türkiye’de genel ücretleri 300 dolar civarına yerleştirdi.

Finans 06-07-2022 07:32

Son dakika: Petrol fiyatlarında sert düşüş! Kayıp yüzde 10'u aştı...

Son dakika haberine göre Rusya’nın Ukrayna’ya işgal girişimi başlatmasının ardından hızla yükselişe geçen brent petrolde kayıp yüzde 10'u aştı. Mart ayında 130 dolara kadar yükselen brent petrol 101 dolara kadar geriledi. Batı Teksas türü ham petrolün varili ise 11 Mayıs'tan bu yana ilk kez 100 doların altını gördü.

Finans 05-07-2022 21:18

Son dakika: Dolarda düşüş kısa sürdü! Yeniden 17 liranın üzerinde...

Son dakika: Dolar, küresel tarafta dolar güçlenirken yurt içinde son enflasyon oranı TL’yi baskılamaya devam ediyor. Bu kapsamda dolar/TL kuru 24 Haziran’da BDDK’nin ticari kredilerdeki sınırlama kararı sonrası bugün yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Analistler kurdaki yükselişin sebebini yüksek enflasyon rakamlarına bağlıyor. Resesyon endişeleri nedeniyle de döviz piyasalarında dalgalı seyrin bir müddet daha sürebileceği ifade ediliyor.

Finans 05-07-2022 15:24

Dolar yeniden 17 sınırında! Altın fiyatlarında ise 'ters köşe' yaptıracak tahmin... Piyasalar yeniden hareketlendi

Dolar, küresel tarafta dolar güçlenirken yurt içinde son enflasyon oranı TL’yi baskılamaya devam ediyor. Altın fiyatları ise resesyon endişeleri ve enflasyona ilişkin belirsizlikler arasında yön arayışının sürdürüyor. Bu kapsamda dolar/TL kuru 16,98’e yükselerek 24 Haziran’da BDDK’nin ticari kredilerdeki sınırlama kararı sonrası en yüksek seviyeyi gördü. Gram altın fiyatı üzerinde etkili ons altın fiyatı içinse ANZ Bank ekonomistlerinden ters köşe yaptıracak bir değerlendirme geldi.

Finans 05-07-2022 11:45

Dolar ne kadar, euro kaç TL? 4 Temmuz 2022 Dolar düştü mü, yükseldi mi?

Dolar ve euro'da son durum 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü yani haftanın ilk gününde vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin bilgi edinmek isteyen birçok kişi internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki Dolar ne kadar, euro kaç TL? 4 Temmuz 2022 Dolar düştü mü, yükseldi mi? Detaylar haberimizde...

Finans 04-07-2022 14:24

Son dakika: Altın, dolar ve euro için flaş yorum! 'Senaryolar bu hafta değişebilir...'

Son dakika: Dolar/TL kuru BDDK’nın hamlesi sonrası sert düşmüştü. Fed’in faiz adımları ve resesyon endişeleriyle hareket eden piyasalar için yatırımcılar, 4 Temmuz Pazartesi “Dolar bugün ne kadar, kaç TL?” sorusunu araştırıyor. Peki dolar/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Eda Karadağ’dan ses getirecek bir dolar yorumu geldi. İşte piyasalarda yaşanan son dakika gelişmeleri ve anlık, canlı, güncel rakamlar…

Finans 04-07-2022 14:23

04 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 04 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 04 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 04 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 04-07-2022 09:20

Benzin ve motorin fiyatında önce reçeteyi sonra düşüşe geçeceği tarihi açıkladı: Uzmanlardan akaryakıt fiyatları için dikkat çeken sözler...

Benzin ve motorin fiyatları Rusya ile Ukrayna savaşı ve dolar/TL kurundaki yükseliş ile 30 lirayı görmüştü. Vatandaşlar merakla akaryakıt fiyatlarında düşüş için yapılan açıklamalara odaklanırken, uzmanlardan benzin ve motorin litre fiyatında düşüş için tarih verildi. Ortalama 100 dolar seviyesinde olan petrolde sadece 55 dolarının rafineri marjı olduğuna dikkat çeken uzmanlar, marjlardan bir miktar feragat edilerek yüzde 10-12’lik indirimin piyasaya yansıyabileceğini dile getirdiler.

Finans 01-07-2022 15:42

01 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 01 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 01-07-2022 09:20

1 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 1 Temmuz 2022 Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

1 Temmuz 2022 Cuma haftanın beşinci gününde vatandaşlar piyasayı takip etmeyi sürdürüyor. Rusya Ukrayna savaşı sonrası dolar ve eurodaki son durum yakından takip edilmişti. Önceki gün 16 TL'ye düşüş yaşayan dolarda ibre bugün aşağıyı gösteriyor. Peki 1 Temmuz'da dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? Dolar bugün kaç TL, euro kaç TL? İşte son rakamlar...

Finans 01-07-2022 07:07

MOTORİN FİYATI GÜNCEL! 30 Haziran motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları! 30 Haziran 2022 Perşembe

Motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 30 Haziran 2022 Perşembe günü yani haftanın dördüncü gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatlarına bu kez üst üste 2 indirim geldi. Peki 29 Haziran 2022 motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir motorin fiyatları...

Finans 30-06-2022 12:36

Dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 30 Haziran 2022 dolar kurunda son durum!

30 Haziran 2022 Perşembe günü yani haftanın dördüncü iş gününde vatandaşlar ve yatırımcılar piyasaları yakından takip etmeye devam ediyor. Piyasalarda son durumu öğrenmek isteyen kişiler internette araştırma yapıyor. Önceki gün 16,60 TL civarında seyreden dolarda ibre bugün de kırmızı renkli ve aşağı yönlü. Peki Dolar ne kadar, euro kaç TL? 30 Haziran dolar düştü mü, Euro kaç TL? Konuya ilişkin ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 30-06-2022 12:35

30 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 30 Haziran Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 30 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 30 Haziran Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 30-06-2022 09:20

MOTORİN FİYATI SON DURUM! 29 Haziran motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları! 29 Haziran 2022 Çarşamba

Motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 29 Haziran 2022 Çarşamba günü yani haftanın üçüncü gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Petrol ve dolar kurundaki gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. Beklenen açıklama geldi. Peki 29 Haziran 2022 motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir motorin fiyatları...

Finans 29-06-2022 15:30

BENZİN FİYATI GÜNCEL! 29 Haziran benzin fiyatı ne kadar, kaç TL? Motorin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin fiyatları! 29 Haziran 2022 Çarşamba

Benzin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 29 Haziran 2022 Çarşamba günü yani haftanın üçüncü gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Petrol ve dolar kurundaki gelişmeler sonrası akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. Beklenen açıklama yapıldı. Peki 29 Haziran 2022 benzin fiyatı ne kadar, kaç TL? Motorin ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir benzin fiyatları...

Finans 29-06-2022 15:30

Dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 29 Haziran 2022 dolar kurunda son durum!

29 Haziran 2022 Çarşamba günü yani haftanın üçüncü iş gününde vatandaşlar ve yatırımcılar piyasaları yakından takip etmeye devam ediyor. Piyasalarda son durumu öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Önceki gün 16 TL civarında seyreden dolarda ibre bugün aşağıyı gösteriyor. Peki Dolar ne kadar, euro kaç TL? 29 Haziran dolar düştü mü, Euro kaç TL? Konuya ilişkin ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 29-06-2022 15:29

Altın fiyatları bin liranın altına geriledi! Vatandaş kuyumculara akın etti

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gram altın fiyatı sert düşen dolar/TL kuru ile 1000 liranın altındaki seyrini sürdürüyor. Gram fiyatının bin 50 liralardan 970 liralara gevşemesi sonrası altın yatırımcıları ve düğün hazırlığı yapan vatandaşlar bu düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirerek kuyumculara akın etti.

Finans 29-06-2022 14:58

SON DAKİKA: Akaryakıt fiyatlarında tabelalar değişti! Bu gece yeniden... Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?

Son dakika: Petrol ve dolar kurundaki gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. Bu kapsamda benzin ve motorin fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatında indirim yapıldı. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri ve 29 Haziran güncel benzin, motorin, LPG fiyatları.

Finans 29-06-2022 12:41

Son dakika: Dolar fiyatı için böylesi görülmedi: Veriler şaşkına çevirdi! Son 10 yılın en düşüğü… İslam Memiş’ten yatırımcıya uyarı gecikmedi

Son dakika: Son dakika: Dolar/TL kuru BDDK’nın hamlesi sonrası sert düşmüştü. Fed’in faiz adımları ve resesyon endişeleriyle hareket eden piyasalar için gelen veriler yatırımcıyı tedirgin etti. 29 Haziran Çarşamba yatırımcılar “Dolar bugün ne kadar, kaç TL?” sorusunu araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dolar yorumu geldi. İşte piyasalarda yaşanan son dakika gelişmeleri ve anlık, canlı, güncel rakamlar…

Finans 29-06-2022 10:50

29 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Haziran Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 29 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Haziran Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 29-06-2022 09:20

Milyonlarca kişi 4 Temmuz'u bekliyor! Zam oranı belli olacak

Memur ve emekli maaşlarına gelecek zam oranını belirleyecek enflasyon rakamı 4 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak. ForeksHaber'in 16 ekonomistin katılımı ile düzenlediği beklenti anketi sonuçlarını açıkladı. İşte beklenti anketine göre enflasyon oranı...

Finans 28-06-2022 15:55

28 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Haziran Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler sebebiyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip etmeyi sürdürüyor. 28 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 28 Haziran Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeler ile Dolar alım ve satım fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 28-06-2022 14:54

28 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 28 Haziran 2022 bugün 1 dolar kaç TL?

28 Haziran 2022 Salı günü yani haftanın ikinci iş gününde vatandaşlar ve yatırımcılar piyasaları yakından takip etmeye devam ediyor. Dolar ve euroda son durum merak konusu oldu. Önceki gün 16 TL civarında seyreden dolarda ibre bugün aşağıyı gösteriyor. Peki 28 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 28 Haziran 2022 bugün 1 dolar kaç TL? İşte detaylar...

Finans 28-06-2022 14:52

Altın yatırımcılarını açık açık uyardı: 'Çok sert olacak! Altınla ilgilenmeyen yatırımcılar bile...'

"Altın fiyatları bugün ne kadar?" sorusu 28 Haziran Salı günü de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Gram altın fiyatı sert düşen dolar/TL kuru ile 1000 liranın altındaki seyrini sürdürüyor. Ons altın ise Fed’in faiz kararı sonrası sınırlı hareket ediyor. Peki “Altın fiyatı düşecek mi, yükselecek mi?” Dünyaca ünlü isim, “Fed sonunda gözlerini kırpacak. ‘Artık böyle sıkılaştıramayız’ diyecekler. İşte o zaman altın çok sert bir şekilde yükselecek, resesyondan çıkmaya başlayacağız” dedi.

Finans 28-06-2022 10:23

Akaryakıt fiyatları değişiyor! Motorinde beklenen indirim geliyor! Benzinde ise...

Petrol ve dolar kurundaki gelişmelerin ardından gözler akaryakıt fiyatları içim indirim ve zam haberine çevrilmiş durumda. Peki benzin ve motorin için indirim ya da zam gelecek mi? Sektör temsilcilerinden konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. Buna göre motorin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 2 lira 50 kuruş indirim yapılması bekleniyor.Benzin fiyatında ise indirim beklenmiyor. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son gelişmeler ve 28 Haziran güncel benzin, motorin, LPG fiyatları.

Finans 28-06-2022 08:49

Dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL? 27 Haziran 2022 Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

27 Haziran 2022 Pazartesi günü yani haftanın ilk iş gününde vatandaşlar ve yatırımcılar piyasaları yakından takip etmeyi sürdürüyor. Dolar ve eurodaki son durum hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında sorgulama yapıyor. Önceki gün 16 TL civarında seyreden dolarda ibre bugün aşağıyı gösteriyor. Peki 27 Haziran'da dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? Dolar bugün kaç TL, euro kaç TL? İşte son rakamlar...

Finans 27-06-2022 14:13

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM VAR MI? 27 Haziran motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları!

Motorin fiyatlarına indirim gelecek mi? Petrol fiyatları geçtiğimiz hafta dolar bazında yüzde 9’dan fazla geriledi. Yurt içinde ise dolar/TL kuru 16 sınırına doğru düşüşünü haftanın ilk gününde de devam ettirdi. İki gelişme sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarına indirip gelip gelmeyeceğini öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Peki 27 Haziran motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? Benzin ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 Pazartesi İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin fiyatları...

Finans 27-06-2022 11:44

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM VAR MI? 27 Haziran benzin fiyatı ne kadar, kaç TL? Motorin ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin fiyatları!

Benzin fiyatlarına indirim var mı? Petrol fiyatları geçtiğimiz hafta dolar bazında yüzde 9’dan fazla geriledi. Yurt içinde ise dolar/TL kuru 16 sınırına doğru düşüşünü haftanın ilk gününde de devam ettirdi. İki gelişme sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarına indirip gelip gelmeyeceğini öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Peki 27 Haziran benzin fiyatı ne kadar, kaç TL? Motorin ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 Pazartesi İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin fiyatları...

Finans 27-06-2022 10:26

27 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Haziran Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 27 Haziran 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 27 Haziran Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 27-06-2022 09:20

Önce petrol düştü sonra dolar! Benzin ve motorinde indirim beklentisi...

Petrol fiyatları geçtiğimiz hafta dolar bazında yüzde 9’dan fazla geriledi. Yurt içinde ise dolar/TL kuru 16 sınırına doğru düşüşünü haftanın ilk gününde de devam ettirdi. İki gelişme sonrası gözler üst üste yapılan zamlar sonrası 30 lirayı aşan motorin ve benzine indirim gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki benzin ve motorin litre fiyatı için indirim ya da zam gelecek mi? İşte akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi ve güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları…

Finans 27-06-2022 09:17