Dr. Yavuz Dizdar Haberleri

Yavuz Dizdar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Yavuz Dizdar'ın biyografisi...

Star TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın konukları arasında Dr. Yavuz Dizdar yer aldı. Sevilen programa konuk olan Dr. Yavuz Dizdar yaptığı açıklamalar ile dikkat çekerken, kariyer ve özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Dr. Yavuz Dizdar kimdir?

Magazin 24-05-2021 09:40

Dr. Yavuz Dizdar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Alkol açıklaması gündem oldu

Katıldığı canlı yayın programlarıyla adını duyuran Doç. Dr. Yavuz Dizdar, alkolün koronavirüs aşının etkisini düşürdüğü iddialarına açıklama yapmıştı. Böyle bir durumun bilimsel bir karşılığının olmadığını savunana Yavuz Dizdar, İngiliz ve ABD’li uzmanların bu durumla ilgili bir kanıt bulmadığını söylemişti…

Haber 11-05-2021 09:57

Yavuz Dizdar kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Yavuz Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Onkoloji Doktoru olan Yavuz Dizdar, bugün Star TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Her programda değerli bilgilerini izleyenlerle paylaşan Yavuz Dizdar bugün de Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ta koronavirüs ile ilgili açıklamada bulunacak. Peki, Yavuz Dizdar kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Yavuz Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 29-04-2021 10:48

10 milyon kişi kanserden ölecek

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, büyük tehlikeyi gerekçeleriyle beraber anlattı.

Haber 24-09-2010 17:46