Dünyanın En Güzel Insanı Haberleri

Dünyanın en güzel kızı Tylane Blondeau mini şortlu pozunu paylaştı! İç çamaşırının görünmesini umursamadı

2007 yılında dünyanın en güzel kızı unvanını alan Tylane Blondeau, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla ilgi odağı oluyor. Küçük yaşlarda modellik yapmaya başlayan Fransız güzel, bu defa mini şortlu sokak stiliyle beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 07-10-2022 17:54

Dünyanın en güzel ikiz çocuklarıydı! Son hallerine yorum yağdı

ABD'de yaşayan ikiz kardeşler Ava Marie ve Leah Rose, henüz çocukken milyonların tanıdığı isimler arasına girmişlerdi. 'Dünyanın en güzel ikizleri' olarak anılan Clements kardeşler, şimdilerde 12 yaşında. Sosyal medyanın en çok kazanan çocuk modellerinden olan ikizlerin son hallerine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 06-10-2022 10:11

Dünyanın en güzel kızı seçilmişti! İsrailli model cesur paylaşımlarıyla Instagram'ı kavurdu

İsrailli manken Yael Shelbia, 2020 yılında dünyanın en güzel kızı seçilerek, milyonların tanıdığı bir isim haline gelmişti. Daha önce de dünyanın en güzel 2. ve 3. kızı seçilen yıldız, şimdilerde sosyal medya hesabından paylaştığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 03-10-2022 13:49

Dünyada yaşayan en güzel kız çocuğu seçilmişti! Son haline bakın

2014 yılında dünyanın en güzel kız çocuğu seçilen Rus model Kristina Pimenova, son haliyle ağızları açık bıraktı. Yıllar içinde güzelliğine güzellik katan Kristina Pimenova, sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Şimdilerde 17 yaşında olan Moskovalı yıldızın 2 buçuk milyonu aşkın takipçisi mevcut. İşte Kristina Pimenova'nın son hali...

Magazin 30-09-2022 17:00

Diğer Haber Etiketleri

Dünyanın En Güzel Insanı

Dünyanın En Güzel İnsanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dünyanın En Güzel İnsanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.