Duru Olmak Haberleri

Nükhet Duru, Duru Olmak belgeselinin dava süreciyle ilgili konuştu: 'Dolandırılmak istendim'

Nükhet Duru, bir süredir hayatını konu alan Duru Olmak belgeselinin davalık olmasıyla gündemde. Alışveriş yaparken görüntülenen deneyimli sanatçı, dolandırılmak istendiğini iddia etti.

Magazin 28-04-2021 08:10

Nükhet Duru'nun 'Duru Olmak' belgeseli için yayın durdurma kararı

19 Şubat'ta yayınlanan ve Nükhet Duru'nun "Hikayesi Var" albümünü odağına alan "Duru Olmak" adlı belgesel yayınlandıktan hemen sonra taraflar arasında bir telif sorunu ortaya çıkmıştı. Netflix, her iki tarafın da haklarını korumak ve tarafsız davranmak için yapımcı Evren Ercan ve Mustafa Tunç arasındaki telif tartışmasında uzlaşma sağlanana kadar içeriğin yayınını durdurma kararı aldı.

Magazin 15-03-2021 15:03

Ali Kocatepe suskunluğunu bozdu! 'Nükhet Duru benden intikam alıyor'

Ünlü pop sanatçısı Nükhet Duru’nun hayatının ve son albümü olarak hazırladığı 'Hikayesi Var'ın yayına hazırlık süreci, “Duru Olmak” ismiyle belgeselleştirilerek geçtiğimiz hafta Netflix'te seyirciyle buluşturmuştu. Albümde yer alan Ali Kocatepe'ye ait iki düetin belgeselde yayımlanmaması üzerine iki ünlü isim arasının neden açık olduğu merak konusu olmuştu. Son günlerin en çok merak edilen kavgası üzerine Ali Kocatepe, suskunluğunu bozarak, 'Nükhet benden intikam almaya çalışıyor.' dedi.

Magazin 01-03-2021 09:23

Diğer Haber Etiketleri