Ebru Polat Kaç Yaşında Haberleri

Ebru Polat'ın Çocuk sahiplenmek istiyorum sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Selin Ciğerci'nin bebek sahibi olmasının ardından bir açıklama da Ebru Polat'tan geldi. Sperm bankasından değil de çocuk sahiplenmek istediğini dile getiren ünlü şarkıcının sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Polat için "İnsandan bahsederken sahiplenmeyi kullanmak nedir?" yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 28-01-2023 14:57

Ebru Polat kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ebru Polat'tan 900 TL'lik sakız tepkilerine olay yanıt!

Ebru Polat, 18 Ekim 2022 Salı günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e açıklamada bulunup bir sakıza 900 TL vermesi üzerine gelen tepkilere cevap verdi. 2. Sayfa magazin programında "Sigara almak aptallık değil ama sakıza bu parayı vermek mi aptallık?" diyen ünlü isim vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Ebru Polat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ebru Polat 900 TL'ye sakız alması ile ilgili ne dedi?

Magazin 18-10-2022 11:11

Ebru Polat art arda bikinili pozlarıyla fiziğini sergiledi! Beğeni butonu çöktü...

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü isimler arasında yer alıyor. Yaz konserlerine devam eden ünlü şarkıcı, cüretkar pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Polat son olarak bikinili pozlarıyla fiziğini sergiledi. Güzel şarkıcının pozları sonrasında beğeni butonu resmen çöktü.

Magazin 12-08-2022 12:54

Ebru Polat bikinili cesur pozuyla dudak uçuklattı! Adeta kasıp kavurdu

Güzel şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla kasıp kavurmaya devam ediyor. İddialı ve cesur pozlarıyla takipçilerinin yüreklerini hoplatan güzel şarkıcı, son olarak bikinili pozlarıyla göz kamaştırdı. Polat'ın muhteşem fiziği ve güzelliği dikkat çekti.

Magazin 08-08-2022 12:59

Ebru Polat Kaç Yaşında

Ebru Polat Kaç Yaşında Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ebru Polat Kaç Yaşında Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

39 yaşındaki Ebru Polat'tan ayna karşısında sütyensiz 'günaydın' pozu!

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün transparan bikini üstüyle pozlarını sergileyen ve olay yaratan güzel şarkıcı, son olarak ayna karşısında sütyensiz poz verdi. Polat düzgün fiziğiyle takipçilerini mest etti.

Magazin 03-08-2022 10:15