Emir Haberleri

Zincir emir nedir, ne işe yarar? Zincir emir ne kadar geçerli, nasıl uygulanır ve iptal edilir?

Genellikle insanlar ellerinde bulunan paraları birikim yaparak değerlendirmek ister. Bu noktada da çok fazla kişi borsa piyasasına girmektedir. Borsa piyasasında da işlem yapmak için belirli kurallar vardır. Bu kurallardan biride borsa emirleridir. Borsa piyasasında emir iletimi yapmak için birden fazla emir tipi mevcuttur. Bu emir tiplerinden birisi de zincir emirdir. Peki, zincir emir nedir ve nasıl uygulanır?

Finans 06-01-2023 09:42

Emir eş anlamlısı nedir? Emir kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Yazılışları ve okunuşları farklı ama aynı anlama gelen sözcükler eş anlamlı (anlamdaş) kelimeler denir. Genelde yabancı kökenli olabilen anlamdaş kelimelerin en büyük avantajı, cümlelerde birbirlerinin yerine kullanılabilmeleridir. Bu da bir cümleyi farklı yollarla ifade edebilme imkânı tanır. Bu kelimelerden birisi olan emir kelimesidir. Peki, emir kelimesinin eş anlamlısı olan sözcük nedir?

Egitim 07-10-2022 17:37

Buyruk eş anlamlısı nedir? Buyruğun eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizde birçok kelime birden fazla anlama gelir. Dolayısıyla kelimelerin eş anlamlıları da bu doğrultuda çeşitlilik gösterir. Buyruk kelimesi de böyle bir kelimedir. Emir ile aynı anlama sahiptir. Buyruk kelimesinin eş anlamlısı nedir? İşte buyruk eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 04-08-2022 06:56

Emir

Emir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.