Enrique Iglesias Haberleri Ve Son Dakika Enrique Iglesias Haberleri

Enrique Iglesias Haberleri Ve Son Dakika Enrique Iglesias Haberleri

8 Mayıs 1975 tarihinde Madrid’de dünyaya gelen ünlü şarkıcı Enrique Iglesias albümü 70 milyon satışla, en çok satışı yakalayan İspanyol müzisyenlerden birisidir. Çok beğenilen şarkıcılık performansının yanı sıra aktörlük de yapmaktadır. 1997 yılında müzik hayatında ilk turnesine çıkan ünlü sanatçı pek çok ödüle sahiptir. İlk zamanlarda bestelerini İspanyolca, İtalyanca, Portekizce hazırlayan sanatçı, şöhretinin artmasıyla beraber 2000 yılında ilk İngilizce bestesini sevenleriyle buluşturmuştur. Müzik kariyeri boyunca 10 kez dünya turnesi düzenleyen şarkıcı, on stüdyo albümüne ve iki büyük hit derlemesine sahiptir. 2001 yılında Iglesias’ın Escape şarkısının klibinde oynayan Rus tenisçi Anna Kournikova ile tanışmış ve evlenmiştir. Ünlü çiftin 3 çocuğu vardır.

Enrique Iglesias Haberleri

Enrique Iglesias ile Ece Seçkin'den sürpriz çalışma

Adeyyo ve Hoşuna Mı Gidiyor şarkılarıyla yıldızı parlayan Ece Seçkin, dünyaca ünlü sanatçı Enrique Igleasias ile düet çalışmasına imza attığını duyurdu.

Magazin 02-01-2019 11:13

Enrique Iglesias: Kahvaltı yerine sevişiyoruz

Tenis yıldızı Anna Kournikova ile sevgili olan Enrique Iglesias bebekleri dünyaya geldikten sonra yaşamlarının nasıl değiştiğini anlattı.

Magazin 23-10-2018 11:54

Enrique Iglesias konserine gelen hayranıyla ateşli şekilde öpüştü

43 yaşındaki latin şarkıcı Enrique Iglesias'ın her konserinde seyirciler arasından seçtiği güzel bir kızla dans etme geleneği bozulmadı. Ancak bu kez küçük bir fark vardı. Konser sırasında sahneye çıkan güzel hayranıyla öpüşmeye başlayan Iglesias'ın bu hareketi tartışma yarattı.

Magazin 03-10-2018 15:14

Diğer Haber Etiketleri

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias Hakkındaki Haberler Mynet'te. Enrique Iglesias Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.