Erce Baykal kimdir?

Erce Baykal kimdir?

1 Ocak 1979 yılında İstanbul’ doğan Erce Baykal, sunucu Buket Aydın’ın eski eşidir. 2005 yılında Işık Üniversitesi’nden mezun olan Baykal, Bahçeşehir Üniversitesi’nde İşletme ve Yönetim bölümünde eğitim hayatına devam etti. Aynı üniversitede okutman olarak görev alan Baykal, takip eden 12 yıl boyunca Gümrük Müşavirliği’nde çalıştı. 2012 yılında Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak kariyerine devam etti. Daha sonra ise İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak bir danışmanlık şirketinde görev aldı. Tehlikeli maddelerle ilgili bir güvenlik şirketi ve akademi şirketi sahibi olan Baykal bu şirketleri TAYSPED çatısı altında birleştirdi. İş insanı Erce Baykal halen lojistik ve tedarik zinciri alanında çalışma hayatına devam etmektedir.

Erce Baykal Haberleri

Buket Aydın boşandı mı? Buket Aydın'la ilgili flaş iddia

Geçtiğimiz günlerde Kanal D Ana Haber'deki görevinden "Yeni bir hayata başlayacağım" diyerek istifa eden Buket Aydın'ın, 7 yıllık eşi Erce Baykal ile tek celsede boşandığı iddia edildi.

Magazin 14-05-2020 01:34

Buket Aydın'ın 6 senedir evli olduğu eşi bakın kimmiş?

Geçtiğimiz haftalarda iki kez görevden alındığı haberi gündeme gelen Kanal D haber başkanı Buket Aydın'ın, 6 senedir evli olduğunu biliyor muydunuz?

Trend 03-05-2019 09:36

Diğer Haber Etiketleri